fbpx

7 λόγοι γιατί οι φίλοι που “τρώνε” είναι οι καλύτεροι!

Τι θα κάναμε χωρίς ένα φίλο που τρώει καλά το φαΐ του; Τι θα κάναμε αν δεν είχαμε έναν άνθρωπο να μας καταλάβει όταν η ώρα 3 το πρωί θέλεις γύρο ή σουβλάκια και “κόφκουμε” ως τη Λήδρας να φάμε;

Τι θα κάναμε χωρίς τον ένα φίλο που θα σκεφτεί ότι επίσκεψη σπίτι σου, πρέπει να φέρει ένα προφιτερόλ, 2-3 εκλέρ και 5 τρούφες; ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ!

tumblr_mq1nh79ED11rt0581o1_500

Υπάρχουν πάμπολοι λόγοι γιατί αυτοί οι φίλοι είναι οι καλύτεροι! Φυσικά ότι έχει να κάνει με φαΐ είναι καλύτερο!

1
Καταλάβουν ότι πεινάς, και δεν έχει αντροπή!

Ο φίλος αυτό κατανοεί την ανάγκη σου για φαγητό και μην σας πω ότι θα κάτσει να σας στηρίξει σε αυτήν την ανάγκη! Γιατί ο φίλος στην ανάγκη φαΐνεται!

2
Ποτέ μα ΠΟΤΕ δεν θα κρίνουν πόσο φαγητό παράγγειλες!

Μπορεί να είσαι με την περίοδο σου και αποφάσισες πως το Big Mac σου θέλει μεγάλο γεύμα και 9 nuggets “που πάνω”. Και τι έγινε; Μπορεί να έφυγες από το γυμναστήριο για να πάτε σε ένα τραπέζι και εσύ παράγγειλες meze for two! Εκείνος θα σκεφτεί “άφηστε το μωρό να φάει να μεγαλώσει“!

3
Πάντα έχετε κάτι να κάνετε όταν είστε μαζί!

Ο φίλος αυτός έχει δοκιμάσει τα πάντα από πάντα! Χάθηκαν οι ιδέες; Κάπου θα σας σηκώσει να πάτε να φάτε! Εξάλλου όταν τρώτε μαζί “δένεστε” περισσότερο!

Δες: Οι 6 τύποι φίλων που όλοι (πρέπει να) έχουμε στην παρέα μας

4
Γνωρίζουν ότι οι θερμίδες από το φαΐ είναι καλύτερες από αυτές του ποτού!

Βαριέστε να πάτε να πιείτε κανένα ποτό; Για αυτόν τον φίλο, να μείνετε σπίτι να φάτε κάτι, είναι απολύτως κατανοητό και μην σας πω προτιμότερο!

5
Είναι ο άσσος του “comfort food”!

Δεν πέρασες ένα μάθημα; Δεν πειράζει θα σου φέρω μια Caramel Fudge Crunch Cadburry να πνίξουμε τον πόνο μας. Εχώρισες; Μια “σίκλα” τσίπς για τη φίλη μου να κλάψουμε!

6
Μαγειρεύουν αρκετά καλά!

Όταν λέω αρκετά καλά, δεν εννοώ καλά μακαρόνια με μία έτοιμη sauce, αλλά πάστα με φρέσκα κρέμα και κοτόπουλο και μανιτάρια! Επίσης γνωρίζει το αγαπημένο σας φαγητό (θα καταφέρει να το μάθει) και θα σας το μαγειρεύει άψογα!

7
Έχουν άποψη για οτιδήποτε έχει να κάνει με το φαγητό!

Όπως είπαμε αυτός ο φίλος δοκίμασε πολλά και ξέρει αρκετά! Άρα αν θέλεις να βγάλεις τους δικούς σου έξω ή τη φίλη σου έξω, αυτός θα ξέρει! Επίσης, θα σου προκαλέσει πολύ γέλιο όταν τον δεις να τσακώνεται με το διπλανό τραπέζι, ότι τα μύδια με σκόρδο και βούτηρο είναι πολύ καλύτερα από τα δικά τους με κρασί!

Το άσχημο της όλης υπόθεσης είναι οι θερμίδες που αυτός ο φίλος σου δίνει και η γκρίνια για τις δίαιτες που όλο έχει. Όσο και να του αρέσει το φαγητό, πρέπει να κάνουμε δίαιτα!

tumblr_lxpafdfEZ31rn95k2o1_250

Υ.Γ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙ! Είμαι από τους καλύτερους φίλους!

Δες επίσης: Τα πιο “standard” φαγητά που θα μαγειρέψει σίγουρα ένας Κύπριος φοιτητής!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending