fbpx

Τι θέλουν πραγματικά οι άντρες από μια γυναίκα;

10 άντρες απαντούν στο αιώνιο ερώτημα!

#1 «Θέλω να είμαι με μια γυναίκα που έχει δυναμικό χαρακτήρα και υποστηρίζει τις απόψεις της ακόμη και αν αυτές είναι αντίθετες από τις δικές μου. Μερικές φορές οι διαφωνίες έχουν την πλάκα τους…»

ti-theloun-pragmatika-oi-antres-apo-mia-gynaika-1-315x236

#2 «Θέλω μια σύντροφο που να μην κάνει σαν παιδάκι όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχει στο κεφάλι της. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και για τα άσχημα και να στεκόμαστε δυνατοί στα δύσκολα.»

#3 «Θα σκεφτώ να κάνω σοβαρή σχέση με μια γυναίκα που θέλει να με δει να κάνω καριέρα, και να πετύχω στην επαγγελματική μου πορεία. Με ενθουσιάζει όταν παίρνω τηλέφωνο την κοπέλα μου, της μιλάω για τη δουλειά και θέλει να με συμβουλέψει για το καλύτερο. Πραγματικά με βοηθάει να μείνω συγκεντρωμένος στο στόχο μου, που δεν είναι άλλος από το να καταφέρω μια μέρα να κάνω μια υγιή οικογένεια.»

ac4082c3ae87dc7af6a5189a3f9796ed_XL

#4 «Θεωρώ πολύ sexy τις έξυπνες γυναίκες. Με μαγεύουν οι έξυπνες και ετοιμόλογες γυναίκες, που το λέγειν της μπορεί να με κάνει να κομπλάρω. Τώρα αν συνδυάζει και εξωτερική ομορφιά, ακόμα καλύτερα!»

#5 «Η ιδανική γυναίκα για εμένα δείχνει εμπιστοσύνη και δεν ζηλεύει με το παραμικρό. Αν μη τι άλλο αυτό δείχνει ότι είναι βέβαιη όχι μόνο για εμένα και τη σχέση μας, αλλά και για τον εαυτό της.»

 

Δες: 7 βασικά ερωτήματα που έχουν άντρες και γυναίκες και μένουν αναπάντητα!

A2G2186

#6 «Θα ερωτευτώ τη γυναίκα που έχει περάσει δυσκολίες στη ζωή της και έχει δείξει ψυχική δύναμη. Αυτή που έχει βγει ακόμη πιο δυνατή από κάθε δυσκολία… Σίγουρα κάτι τέτοιο είναι πραγματική δοκιμασία για τον χαρακτήρα κάθε ατόμου.»

#7 «Πάνω από όλα θέλω μια κοπέλα που να μπορεί να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες κάθε σχέσης. Να δεχτεί τον χαρακτήρα μου έτσι όπως είναι με τα καλά αλλά και τα κακά του. Έτσι αποδεικνύεται η πραγματική αγάπη…»

2013927_sxeseis

#8 «Θέλω μια γυναίκα που να της αρέσει η περιπέτεια!! Έτσι κρατιέται το ενδιαφέρον στη σχέση. Ωραία είναι η συνήθεια αλλά μπορεί να γίνει και βαρετή με τον καιρό. Ακόμη και να κανονίσουμε ένα ραντεβού με την κοπέλα μου στα ξαφνικά μπορεί αν αναζωογονήσει τη σχέση.»

cute-couple

#9 «Πάνω από όλα ψάχνω υποστήριξη! Δεν θα με πείραζε αν με μια κοπέλα δεν είχαμε τα ίδια ενδιαφέροντα, δεν χρειάζεται να της αρέσουν οι μηχανές και οι πολεμικές τέχνες… Αλλά το να με καταλαβαίνει και να με υποστηρίζει στις αποφάσεις μου, είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για να δημιουργήσω μια μακροχρόνια σχέση.»

#10 «Δεν με απασχολεί τόσο να μοιάζει με μοντέλο. Αυτό που μετράει για εμένα είναι να έχει καλή ψυχή και να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της και σε εμένα. Με εξιτάρουν οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση και χιούμορ που δεν φοβούνται να… τσαλακωθούν!»

Πηγή: faysbook.gr

Δες επίσης: 8+1 πράγματα που βλέπουν οι άντρες στις γυναίκες, εκτός από την εμφάνιση!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending