Ομάδα “Zero Gravity”: Οι έξι πρωταγωνιστές έτοιμοι για επιτυχίες!

Είναι νέοι, κεφάτοι, ταλαντούχοι, οπλισμένοι με φαντασία και πάθος για δημιουργία, γεμάτοι όρεξη και ενέργεια για σκληρή δουλειά και πανέτοιμοι για καινούριες και μεγαλύτερες διακρίσεις. Ο λόγος για μια ομάδα 6 νέων παιδιών ακούν στο όνομα Zero Gravity. Πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα την ομάδα.

Ποιοι είναι:

H ομάδα Zero Gravity αποτελείται από 6 μαθητές του Λυκείου Λιβαδιών Λάρνακας και συμμετέχουν στο διαγωνισμό “F1 in Schools”. Η ομάδα δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2014 για να συμμετάσχει τους Εθνικούς αγώνες που γίνονται κάθε χρόνο στην Κύπρο.

 

10390397_726747840755300_7112473355975216174_n

« Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή μας σε αυτόν τον διαγωνισμό καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε γνώσεις, εμπειρίες και ευχάριστες αναμνήσεις. Προσδοκούμε μια καλή θέση στον Παγκύπριο διαγωνισμό έτσι ώστε να μπορέσουμε να λάβουμε μέρος και στον Παγκόσμιο. »

 

Τα μέλη της ομάδας:

collage

1. ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ – Αρχηγός ομάδας, Μελετητής και Κατασκευαστής

2. ΦΑΝΗΣ ΜΑΧΜΑΛΑΤ – Σχεδιαστής Γραφικών

3. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΨΑΡΑΣ – Υπεύθυνος Χορηγιών

4. ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΤΤΗΣ – Κατασκευαστής και Υπεύθυνος Χορηγιών

5. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – Υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνίας

6. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ – Μελετητής και Κατασκευαστής

 

Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό:

Ο διαγωνισμός “F1 in schools” είναι ένας διεθνής διεπιστημονικός διαγωνισμός που καλεί μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να σχεδιάσουν, να κατασκευάσουν και να διαγωνιστούν σε αγώνες ταχύτητας με αυτοκίνητα μινιατούρες τύπου Formula One από ξύλο μπάλσα και με κινητήρα ένα φιαλίδιο πεπιεσμένου αερίου (CO₂). Οι ομάδες των μαθητών θα διαγωνιστούν μεταξύ τους στους Τελικούς Εθνικούς Αγώνες για την ανάδειξη του καλύτερα σχεδιασμένου και ταχύτερου F1 μοντέλου στην Κύπρο. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν εργαλεία λογισμικού, επαγγελματικά προγράμματα σχεδιασμού και να αναπτύξουν ένα ιστότοπο ώστε να προβάλουν την προσπάθειά τους. Η νικήτρια ομάδα του εθνικού τελικού λαμβάνει πρόσκληση να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον Παγκόσμιο διαγωνισμό F1 in Schools στον οποίο συμμετέχουν ομάδες από σχεδόν 40 χώρες και που φέτος λαμβάνει χώρα στην Σιγκαπούρη της Μαλαισίας.

1970819_726747787421972_6900681469237882150_n

« Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει, ο διαγωνισμός αυτός απαιτεί χρόνο, αφοσίωση και όρεξη για δουλειά. Ως μέλη της ομάδας είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά παίρνοντας στα σοβαρά τον στόχο που θέσαμε. »

 

Για να γίνει όμως η θεωρία πράξη θα χρειαστούν και κάποιους υποστηρικτές οι οποίοι θα βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό τους στηρίζοντάς τους στο δύσκολο δρόμο που αποφάσισαν να περπατήσουν (κυρίως κάλυψη αναγκών που θα προκύψουν κατά την διάρκεια της σχεδίασης και κατασκευής του αυτοκινήτου τους)

Capture

« … Απαραίτητη προϋπόθεση για τον διαγωνισμό είναι κάποια χρηματικά ποσά ή άλλες δωρεές και υπηρεσίες έτσι ώστε να μπορούμε να εγγραφούμε στην Β’ φάση του διαγωνισμού…  Οι χορηγοί μας θα έχουν βέβαια την ανάλογη διαφήμιση της εταιρίας τους. Ξεκινώντας από τον χορηγό με την μεγαλύτερη συνεισφορά, του οποίου το λογότυπο θα εφαρμοστεί στο ίδιο το αγωνιστικό μας, στις στολές, στην επίσημη ιστοσελίδα, στις επίσημες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης καθώς και στο εκθεσιακό μας περίπτερο. »

 

Το StudentLife συμβάλλει και στηρίζει την ομάδα Zero Gravity με τον δικό του μοναδικό τρόπο.  Βοηθά στην προώθηση και προβολή της ομάδας μέσα από την δική του επίσημη ιστοσελίδα καθώς και στη σελίδα του στο Facebook. Χιλιάδες μαθητές, φοιτητές, εταιρίες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ομάδα και να συμβάλουν και αυτοί όσο μπορούν.

Εμείς, να τους ευχηθούμε να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους για νέες επιτυχίες και καινούριες διακρίσεις.

10885198_718571421572942_3673376888008290104_n

Μάθετε περισσότερα για την Zero Gravity στην επίσημη ιστοσελίδα της και στη σελίδα της στο Facebook.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending