fbpx

6+1 τύποι ανθρώπων που θέλουμε να “δείρουμε”!

Πόσες φορές μας έτυχε σε καθημερινό-χαλαρό περιβάλλον να θέλουμε να δείρουμε έναν ξένο που είναι μπροστά μας ή δίπλα μας ή στον ίδιο χώρο μαζί μας; Εμένα πάμπολλες φορές! Είτε το μωρό του μπροστινού σας στην ουρά για το κατάστημα είναι ο απόλυτος “πρίχτης” ή η κυρία στο τηλέφωνο που παραπονιέται είναι η “ultra φάουσα”, εσύ απλά θέλεις να τον δείρεις να σιωπήσει, να κάνεις και εσύ την δουλειά σου ήσυχα και ήρεμα!

Μην σας κακοφανεί, αλλά αν είστε άτομα που κάνετε κάποια από τα πιο κάτω θέλετε πάτσους! Πάντα με αγάπη όμως!

 

#1: Άτομα που δεν τρώνε όλο το φαΐ τους!

Angry-Fat-Girl-–-Ugly-Fat-People-Gifs

Υπάρχουν πολλά να πω για αυτό το “προδοτικό” κομμάτι της ανθρωπότητας! Γιατί να μην φας όλο το γύρο σου; Γιατί να μην φας όλο το sandwich σου; Έχει μωρά που πεινούν συνέχειααα!

 

#2: Δύσπιστοι και αναποφάσιστοι άνθρωποι!

6AwpoMT

Δέχομαι το “καλό” αναποφάσιστο. Αυτό σημαίνει απλά σε 2-3 περιόδους της ζωής σου δεν μπορείς να κάνεις μια απόφαση εύκολα! Απλά όχι να είσαι 10 ώρες στο κατάστημα και να μην ξέρεις αν θες  μαύρο ή μπέζ πουκάμισο ή straight leg jeans ή skinny! Επίσης γνωρίζουμε ότι ο κόσμος έχει χάσει μια εμπιστοσύνη στο marketing, αλλά όταν ο φαρμακοποιός σου σου λέει ότι αυτό το φάρμακο είναι το καλύτερο μην τον πρίζεις για το πόσο σίγουρος είναι!

 

#3: Ολόχρονα τσιγκούνηδες!

tumblr_ll108l0dh41qb5b3po1_500

Με τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν είναι αποδεχτό να υπάρχει μια εγκράτεια, αλλά μην είστε και τσιγκούνηδες! Αυτοί οι πελάτες που τους βλέπουμε με τις Mercedes ή τις τσάντες τις Michael Kors μην μας λέτε ότι οι ωτοασπίδες που είναι 5 ευρώ είναι ακριβές!

 

Δες: Η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι…

Τώρα ακολουθούν τα πιο σημαντικά και εκνευριστικά άτομα!

 

#4: ‘Ατομα που ζητούν συνεχώς την βοήθεια της πωλήτριας λες και την έχουν ενοικιάσει για την ώρα!

giphy-42

Δεν φτάνει που η κοπέλα ή άντρας πρέπει να τους βοηθήσει όλους έχει και αυτόν/ην που τον κουπανιά που πάνω όλη την ώρα! Αν τους πειράξεις την πωλήτρια θείγονται και έχουν και υφάκι “Η πωλήτρια εν ΔΙΚΗ ΜΟΥ“.

 

#5: Άτομα που κορνάρουν χωρίς λόγο!

chillout

Μιλάμε για άτομα που παίζουν την πουρού μόλις γυρίσει κίτρινο, μόλις χαμηλώσεις κατά 2km/h την ταχύτητα σου (που 80 στο 78 π.χ.), βασικά παίζουν “πουρού” για ό,τι να ‘ναι!

 

#6: Άτομα που παρκάρουν λάθος!

tumblr_msmoplOFZp1sr39gto1_400

ΛΑΘΟΣ! Άτομα που θα παρκάρουν και θα πιάσουν 2 πάρκινγκ ή ακόμα που καταλάθος αγγίζουν στην άλλη γραμμή και εσύ δεν μπορείς να παρκάρεις δίπλα. Ή άτομα που κλείνουν ολόκληρη είσοδο καταστήματος ή αυτοί που θα σας κλείσουν εσάς!

Αν θέλετε τόπο να πάτε να δείρετε άτομα για τα πάρκινγκ, τους συστήνω το JUMBO! Κανένας εν παρκάρει σωστά!

 

#7: Άτομα που κάνουν ολική επαναστροφή από την εξωτερική λωρίδα του round about!

tumblr_mkqimsIvr61ruw1vso1_500

Εδώ δεν λυπάμε κανένα! Μιλάμε για τους μεγάλους αρχιβλάκες (σόρρυ) που εκτός το ότι παίζουν με τις ζωές των άλλων, παίζουν και με την δική τους! Δεν υπάρχει πιο επικίνδυνο πράγμα και πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσει η αναπαραγωγή αυτού του ηλίθιου είδους!

Τι να πει κανείς, χρειάζονται και αυτοί να μπορούμε να βγάζουμε κανένα νεύρο με τόση μονοτονία!

 

Δες επίσης: 15 καθημερινά πράγματα που σε κάνουν νευρικό με το ζόρι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending