fbpx

Ενδυματολογικά TIPS ανάλογα με το σωματότυπό μας!

Πολλές από εμάς, καθώς σκεφτόμαστε τι να φορέσουμε και να κάνουμε συνδυασμούς, αποφεύγουμε να λάβουμε υπόψη τα μέτρα του σωματότυπού μας, με αποτέλεσμα να ντυνόμαστε λάθος. Έτσι, ήρθε η ώρα να μάθουμε για κάθε σωματότυπο μερικά tips τα οποία θα μας κάνουν περισσότερο κολακευτικές, καθώς και σωστά ντυμένες. Ας αρχίσουμε λοιπόν!

 

  • Όταν έχω ψηλά ποδιά δεν φοράω πανόμεσο παντελόνι

Ο λόγος απλός. Εφόσον η λογική των πανόμεσων παντελονιών είναι να κάνουν τα πόδια να φαίνονται ψηλότερα, τότε εάν έχω ψηλά ποδιά και φορέσω ένα τέτοιο παντελόνι σημαίνει πως η μέση μας μικραίνει και δεν είναι αισθητικά ωραίο. Η αντίθεση θα είναι έντονη συνεπώς και όχι τόσο….καλή.

Hot-Sale-Sexy-American-Apparel-High-Waist-Zipper-Skinny-Jeans-Fashion-AA-Deep-Blue-Black-Stretchy.jpg_350x350

 

  • Όταν έχω ψηλή μέση/κοντά πόδια, δε φοράω κατώμεσα παντελόνια.

Κάτι παρόμοιο με το πιο πάνω. Με τέτοια παντελόνια η μέση μας «μακραίνει» προκειμένου να ισορροπήσει το ύψος των ποδιών με αυτό της μέσης. Έτσι, όταν έχουμε μια μέση … μακριά και φορέσουμε ένα τέτοιο παντελόνι, τότε τα πόδια μας θα φαίνονται εξαιρετικά κοντά. Οπόταν καλό θα ήταν να το αποφύγετε!

Celebrities-Keira-Knightley-wear-low-rise-jeans-and-crop-top-Fashion-Tips-About-Women-Fashion-Trend-of-Low-rise-jeans

 

  • Όταν έχουμε πρόσωπο σε σχήμα αυγού αποφεύγουμε τις πολύ… V φανέλες.

Τα πρόσωπα μας χωρίζονται σε δυο κύρια σχήματα. Τα στρογγυλά και τα αυγοειδές. Όταν έχουμε ένα πρόσωπο αυγοειδές λοιπόν εννοούμε το μακρόστενο πρόσωπο. Έτσι, εφόσον είναι μακρόστενο, ο λόγος που πρέπει να αποφεύγουμε τις πολύ V φανέλες είναι διότι θα είναι έντονο το πρόσωπό σας μαζί με το λαιμό σας και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ … μακρόστενο. Τι εννοώ; Σκεφτείτε ένα τέτοιο πρόσωπο το οποίο τονίζεται ακόμα πιο πολύ με τέτοιες φανέλες όπως στη φωτογραφία πιο κάτω.

heart-composite

 

Δες: Τέλειο σώμα: Γυναίκες VS Άνδρες

 

  • Όταν έχουμε στρογγυλό πρόσωπο δε φοράμε πολύ κλειστές φανέλες ή πολύ κοντά αξεσουάρ

Όπως γνωρίζουμε τέτοια πρόσωπα έχουν κυκλικό σχήμα (λογικό!). Άρα θέλουμε κάτι που να μην το κάνει να φαίνεται ακόμα πιο στρογγυλό να γίνεται λίγο μακρόστενο μέσα από τις φανέλες και τα αξεσουάρ. Τι να κάνουμε λοιπόν; Θα αποφεύγουμε τις φανέλες που η γραμμή του λαιμού έχουν σχήμα χαμόγελο. Επιπρόσθετα, τα πολύ κοντά κολιέ – ειδικά αυτά που είναι σαν λαστιχάκι στο λαιμό πρέπει οπωσδήποτε να λείπουν από την εμφάνισή σας. Δες τη φωτογραφία και θα καταλάβεις!

coliere-fata-rotunda

 

  • Στις κοπέλες με λίγα παραπανίσια κιλά να αποφεύγονται τα ριγέ φορέματα ή παντελόνια.

Τι εννοώ; Υπάρχουν πολλά και διάφορα ωραία ριγέ (κάθετες ρίγες) φορέματα-παντελόνια . Και αρκετά από αυτά τα φορέματα είναι μάξι. Όμως, μπορεί τα μάξι φορέματα να ψηλώνουν, εντούτοις, όταν μια κοπέλα με περιττά κιλά το φορέσει θα τονιστούν τα κιλά αυτά. Γιατί; διότι οι ρίγες δεν θα είναι κάθετες αλλά θα γίνονται καμπύλες με το πιο κάτω αποτέλεσμα:

c63d77501561f6c38dbcdc6196f691b3

 

Αυτά λοιπόν είναι τα σημαντικότερα σημεία για να προσέξουμε σε κάθε έξοδο μας! Καλή διασκέδαση κοπέλες!! ;)

Δες επίσης: Γυναικείο ντύσιμο: τι θέλει να δει ένας άντρας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending