fbpx

Η συνήθεια που γίνεται… λατρεία: ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ!

Πόσες φορές “εκλαφτήκατε” ότι:

  • βάλατε κιλά;
  • έχετε ψωμάκια;
  • έπεσαν οι κώλοι;

tumblr_inline_mffykz0qOC1r66m5v

Οι normal γυναίκες υπολογίζω συνεχώς παραπονιούντε, εκτός και αν είστε από αυτές τις τυχερές που τρώνε σαν βόδια και το μόνο που έχετε είναι λίγο φούσκωμα στην κοιλίτσα και μετά πίσω στο λεπτό σας κορμάκι! Απ’ την άλλη, πρόσεξα πως οι λεπτούλες είναι αυτές που έχουν και περισσότερο θέμα με τα παραπανίσια κιλάκια… Η φτωχή η γεματούλα τι να πει, που κάθε φορά έχει κάτιτις παραπανίσιο; (Μην το παίρνετε προσωπικά – έχω και εγώ τα παραπανίσια μου και σας νιώθω!)

man-sick-gym-main

 

Πίσω στο κύριο μας θέμα: η γυμναστική! Ξεκίνησα γυμναστήριο με την αρχή του προηγούμενου εξαμήνου και συνεχίζω ακάθεκτη για 7 μήνες (please ένα χειροκρότημα)! Έγινα εθισμένη! Είναι πολύ εύκολο πράγμα, φτάνει να το μάθεις και να το συνηθίσεις!

Κάποια tips πριν να πάρετε αυτή την απόφαση:

 

Η γυμναστική θέλει και απαραίτητη διατροφή!

still-thinking-about-food-gif

Για κάποιον που θέλει να χάσει βάρος, απαιτείται μια διατροφή με αρκετές πρωτεΐνες, σαλατίτσες, πολλά φρούτα… Τα γνωρίζουμε αυτά. Το μυστικό εδώ είναι να τρώτε καθαρά, αλλά όχι λίγα! Λόγω της γυμναστικής που θα κάνετε, θα πρέπει να τρώτε καλά για να “βαστάτε” γερά! Αν απλά γυμναζόμαστε για να δυναμώσουμε λίγο, μια σωστή διατροφή με υδατάνθρακες, καλά λίπη, πρωτεϊνες κ.ά. θα σας βοηθήσει αρκετά!

 

Απαιτεί χρόνο!

tumblr_nj0do6j8h91s1bdg8o1_500

Μια ζωή μου έλεγαν για να χάσεις κιλά, θέλει χρόνο! Δεκτό, αλλά όλοι μας θέλαμε να χάσουμε 5 κιλά σε μια εβδομάδα για να μπούμε σε πιο στενό ρούχο! Η γυμναστική, προσωπικά, μου απέδειξε πως η διαφορά φαίνεται σταδιακά! Επίσης, η γυμναστική θα σας “τρώει” και λίγο προσωπικό χρόνο, άρα απαιτεί θυσίες!

 

Ετοιμαστείτε για πολύ πιάσιμο!

tumblr_mhblx9v3yG1rlmtk4o1_500

Οι πρώτες εβδομάδες, κυρίως αν είστε αγύμναστοι, θα είναι επώδυνες! Κάποιοι μπορεί να ευχαριστιέστε αυτό το πιάσιμο (σημαίνει δουλεύει η γυμναστική), άλλοι όμως θα έχουν μια συχνή δυσφορία. Τρόποι να αποφύγετε το πιάσιμο (ή να το μειώσετε) είναι οι διατάσεις, το μπάνιο με ζεστό-κρύο νερό εναλλάξ, ήπιο μασάζ ή κανένα αντιφλεγμονώδες χαπάκι!

 

Προετοιμάστε τη μουσική σας!

1229f25b16d70998_brad-pitt.xxxlarge

Ποτέ, μα ΠΟΤΕ δεν πας γυμναστήριο χωρίς τη μουσική σου! Κάποια γυμναστήρια έχουν φυσικά πολύ δυνατή μουσική έτσι ώστε να έχεις το “feeling” ή το “vibe” του γυμναστηρίου, αλλά αν είστε μουσικόφιλοι, συστήνω την αγαπημένη σας μουσική να σας ξεναγεί στα μονοπάτια ενός ηλεκτρονικού δρόμου! Προτείνω house ή trance μουσική (είναι φοβερά ανεβαστικές)!

 

Δες: Οι 10 μεγαλύτεροι μύθοι για το γυμναστήριο!

 

Να είστε ανοικτόμυαλοι!

nicki-minaj

Όταν ο γυμναστής μου, μου έβαλε 10 ασκήσεις για πόδια (κάποιες με βαράκια, κάποιες ελεύθερα, κάποιες στο TRX) γέλαγα και τον κοροΐδευα, αλλά πιστέψτε με μπορείτε να τα κάνετε όλα! Θα είναι λίγο δύσκολο στην αρχή, θα πονάτε λίγο, θα “καίει” το πόδι σας, αλλά παράλληλα θα σας αρέσει γιατί δοκιμάζετε τον εαυτό σας! Αν σας πει να κρεμαστείτε από το μονόζυγο και να κάνετε άρσεις ποδιών, ακούστε τον και θα εκπλαγείτε!

 

BONUS: Στα γυμναστήρια βλέπετε μπόλικο από αυτό:

Henry-Cavill-training-for-a-Man-Of-Steel-National-Guard-commercial-June-2013

ArG9jhZ

tumblr_inline_ncy6ijrvW71sgkfgs

 

Σας έπεισα (ή να βάλω τον Ryan Gosling να προσπαθήσει);

ryan

Δες επίσης: Γυμναστική: 8 δικαιολογίες και πώς θα τις ξεπεράσετε

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending