fbpx

Τι σκέφτεται μια κοπέλα καθώς ετοιμάζεται να βγει έξω!

Μιας και οι φοιτητικές Τεταρτοπέμπτες είναι πλέον γεγονός, οφείλουμε να μιλήσουμε για τις παράξενες, αλλά πολύ κοινές σκέψεις του 90% του γυναικείου πληθυσμού, καθώς ετοιμάζεται για να βγει έξω! Γνωρίζω το “Hatters Gonna Hate” και πιθανόν όλες θα πείτε “Εν κάμνω έτσι, Παναγιά μου, κάμνεις τα απόλυτα..” και μπλα μπλα μπλα, αλλά το κάνατε έστω και μία φορά!

Ξεκινάμε χρονολογικά, αφού ήδη γνωρίζουμε πού θα πάμε, με ποιους, πότε και τι event θα έχει, αποφασίζουμε να ξεκινήσουμε το “σάσιμο” μας 2 ώρες πριν!

1
“Έχω 2 ώρες ακόμα, εν θωρώ κανένα επεισόδιο που καμιά σειρούα…”

Κλασσικά πράγματα, ειδικά άμαν είσαι εθισμένη στις σειρές. Πάντα υπάρχει ώρα για σειρές! Club και πελλάρες! Σε μισή ώρα θα είμαι σασμένη σίουρα. Περιπαίζουμε τον εαυτό μας ότι μπορούμε να σαστούμε σε μισή ώρα.. Αχ..

2
“Ου Παναγιά μου βαρκούμε να λουθώ, να λούσω τα μαλλιά μου και να τα στεγνώσω και να τα ισσιώσω και μπλα, μπλα, μπλα…”

Η λίστα είναι ατέλειωτη. Βαρκούμαστε να τα κάμουμε τούτα ούλλα και ΑΝ λουθούμε ξεκινά το παράπονοΜα γιατί θέλει τόση ώρα το μαλλί μου να στεγνώσει;” και κλάμα ο λαός. Να σχολιάσω άμαν μας πιάσει να κάμουμε peeling και μάσκα προσώπου;

3
“ΟΥΥΥ!!! Είπα εν να φορούσα το μαύρο φόρεμα, τωρά εν μου αρέσκει… Να βάλω παντελόνι ψηλόμεσο και πουκαμισούι, ΟΙ, ΟΙ, ΟΙ!”

Πιάννει μας ο πέλλαρος που τζιαμέ που επρογραμμάτισες τι θα φορούσες, ξεκινάς και αλλάσσεις τα ούλλα τελευταία ώρα. Και ξεκινούν και οι υποψίες “Μα αν θα έρτει και ο [Χ] να μεν φορέσω καμιά φανελλούα να δείξω τίποτε; Η καμιά φουστούα ΤΟΣΟ κοντή που εν θα σταματήσει να με θωρεί“. Και τζιαμέ ξεκινάς σενάρια στο νου σου, τι πάει και τι εν πάει.

4
“Μόνο εμένα τα μάθκια φκαίννουν πόξω άμαν βάλω μάσκαρα;”

Κλασσικό αστείο που χρησιμοποιούν οι άντρες για να μας περιπαίξουν ότι άμαν βάλλουμε μάσκαρα έχουμε το στόμα μας ανοιχτό. Προσωπικά εν το ανοίγω, αλλά τα μάθκια μας κοντεύκουν τα μάθκια του Mad Eye Moody στο Harry Potter!

5
“Ευτυχώς έχω καλά τραγούδια πάνω στο κινητό καθώς ετοιμάζουμε τζιαι κάμνω pre-game.”

Προσωπικά, για εμένα η μουσική είναι must όταν σάζουμαι. Κάποιες θα προτιμήσουν κάτι πιο χαμηλών τόνων (αφού εν να φκούν να τα σπάσουν μετά) και κάποιες προτιμούν να ξεκινούν που σπίτι τους τον πανικό, έτσι μόλις παν στο club θα δείξουν το party animal μέσα τους.

6
“Ας ελπίσουμε εν θα πιώ πολλά πόψε, και καταλάθος να τη φάω χαμέ, πάλε τζιαμέ στα σκαλιά.”

Σίουρα εν να κάτσεις να σκεφτείς 2-3 φορές που έγινες τέλια ρεζίλι έτσι ώστε να τις αποφύγεις. Για αυτό το λόγο θα αποφύγεις τα τακούνια που εφορούσες εκείνη την νύχτα ή τα ρούχα ή γενικά ούτε το ίδιο σουτιέν (θα φέρει κακοτυχία).

 

BONUS: “Ελπίζω να φκάλουμε φωτογραφίες πόψε, γιατί τελικά μετά που 1000 ζόρκα: ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΘΕΑ!”

tumblr_lgoat4GtIA1qzcq51o1_500

Σίγουρα πράματα εν να μπούμε facebook και θα πάμε στο page του FeelFamousCy να δούμε αν θα είναι τζιαμέ ο φωτογράφος να απαθανατίζει τις στιγμές της βραδιάς! Αν δεν γράφει τίποτε το FeelFamousCy, πάμε στο page του club και βλέπουμε αν έχει albums με τα events! Χρειαζόμαστε φωτογράφους ΣΙΟΥΡΑ!

Τούτα σκέφτεσαι τζιαι εσύ όταν ετοιμάζεσαι για έξοδο;

Upcoming Event: Greek Night με τον DJ Vasilis Koutonias @ Plan Be – Τετάρτη 5/10!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending