Στο StudentLife πιστεύουμε ότι η κατάλληλη περίοδος να κάνεις μια επιχειρηματική ιδέα πράξη, είναι όταν είσαι ΦΟΙΤΗΤΗΣ! Και αυτό γιατί το δοκιμάσαμε και ξέρουμε 🙂
Θες να μάθεις πως μπορείς και εσύ να κάνεις το ίδιο; Έλα στην παρουσίαση του Watify που θα γίνει στο Πανεπιστήμιο Κύπρου την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου (16:15 – 18:00).
Η ομάδα του Watify θα βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για να παρουσιάσει στους φοιτητές τον διαγωνισμό Watify Business Idea Competition. Στην παρουσίαση θα συμμετάσχουν 2 πετυχημένοι επιχειρηματίες στον τομέα του Digital Entrepreneurship και μια πετυχημένη κυπριακή start-up (StudentLife.com.cy) οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις εμπειρίες και συμβουλές τους.
To StudentLife.com.cy θα αντιπροσωπεύσει ο Γιάννης Χ”Κωνσταντούρας, συνιδρυτής του StudentLife παρουσιάζοντας πως προέκυψε η ιδέα όταν ήταν ακόμη φοιτητής, πως τον βοήθησαν διαγωνισμοί παρόμοιοι με το Watify να κάνει την ιδέα του πράξη και γιατί όταν είσαι φοιτητής είναι η κατάλληλη περίοδος να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις το επιχειρείν.
Πρόγραμμα:
16:15 – 16:30 Προσέλευση
16:30 – 16:40 Παρουσίαση Watify & Watify Business Idea Competition
16:40 – 16:55 Τόνυ Έλληνας, Γενικός Διευθυντής Infoscreen Group
16:55 – 17:10 Γιώργος Μαλέκκος, Γενικός Διευθυντής Powersoft Solutions
17:10 – 17:25 Γιάννης Χ”Κωνσταντούρας, Συνιδρυτής StudentLife.com.cy
17:25 – 17:35 European Digital Icons
17:35 – 17:50 Σχέδια Επιχορηγήσεων Επιχειρηματικής Καινοτομίας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας
17:50 – 18:00 Ερωτήσεις
Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο eu@citea.net κα. Άσπα Φιλίππου, τηλέφωνο 22669266.
Event on Facebook: Unleash your Digital Entrepreneur
Οργάνωση: Πανεπιστήμιο Κύπρου | CITEA | Watify