fbpx

Έκθεση Σπουδών 2015: Tina Kay hair and beauty training centre

Tina Kay hair and beauty training centre

Μια λαμπερή και κοινωνική προσωπικότητα βοηθά στην δημιουργία εξαιρετικής καριέρας .Ειδικά στους τομείς κομμωτικής και αισθητικής τα πιο πάνω είναι απαραίτητα. Οι σωστές και επαγγελματικές σχέσεις και τεχνικές με τους πελάτες σας είναι το κλειδί τις επιτυχίας.

Το Tina Kay Hair & Beauty Training Centre είναι εγκεκριμένο εκπαιδευτικό κέντρο κομμωτικής από το ITEC INTERNATIONAL -προσφέρουμε διεθνώς αναγνωρισμένα διπλώματα στους τομείς της κομμωτικής και αισθητικής. Το Tina Kay δημιουργήθηκε το 2005 και συμπληρώνουμε φέτος δεκαετές επιτυχής λειτουργία της σχολής, με εκατοντάδες αποφοίτους οι οποίοι στελεχώνουν με εξαιρετική επιτυχία κομμωτήρια.
Το Tina Kay Hair & Beauty Training Centre έχει μοντέρνο και άνετο περιβάλλον και εκπαιδευτές με πολύχρονη πείρα στους τομείς της κομμωτικής και αισθητικής με γνώσεις στις τελευταίες τάσεις της μόδας .

Η διευθύντρια κυρία Χριστίνα Κυριάκου, με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο της εκπαίδευσης στην κομμωτική και αισθητική δημιούργησε ένα ενδιαφέρον και θετικό μαθησιακό περιβάλλον το οποίο βοηθά τους μαθητές να εκπαιδευτούν με απόλυτη εμπιστοσύνη και να ολοκληρώσουν την σειρά των μαθημάτων.
Αυτό στο μέλλον τους καθιστά ικανούς να λειτουργήσουν ανεξάρτητα και να δημιουργήσουν τις δικές τους καριέρες με επιτυχία.

Οι μαθητές στο Tina Kay εκπαιδεύονται επίσης στα υψηλότερα πρότυπα υγείας και ασφαλείας καθώς επίσης και τη σωστή επαγγελματική συμπεριφορά στους χώρους εργασίας της κομμωτικής και αισθητικής.

Το Tina Kay Hair & Beauty Training Centre έχει εξαιρετική συνεργασία με το ITEC International της Αγγλίας, εκπαιδευτικός οργανισμός που αναγνωρίζεται σε 37 χώρες καθώς παρέχει την ευκαιρία στους μαθητευομένους να εργαστούν στο εξωτερικό επίσης η σχολή δημιουργεί προγράμματα που καλύπτουν τις ανάγκες των επαγγελμάτων κομμωτικής και αισθητικής στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα το Τina Kay Hair & Beauty Training Centre προσφέρει:

• Κομμωτική για γυναικείων /αντρικών σε όλα τα επίπεδα
• Επαγγελματικό Μακιγιάζ,
• Θεατρικό μακιγιάζ,
• Εφαρμογή νυχιών,
• Επίπεδο 4 – Education and Training- δίπλωμα διδασκαλίας

Οι μαθητές έχουν την δυνατότητα επιλογής γλώσσας για τα μαθήματα και στις εξετάσεις σε Ελληνικά η στα Αγγλικά.
Το ινστιτούτο μας είναι από τις μόνες σχολές στην Κύπρο που προσφέρει εξειδικευμένα μαθήματα και δίνει πιστοποίηση από το ΙΤΕC για Level 4 Certificate in Education and Training (διπλώματα διδασκαλίας) καθώς και στα πρωτοποριακά μαθήματα για σχέδια με τη χρήση μηχανής κουρέματος.

Προτεραιότητα όλων στο εκπαιδευτικό κέντρο Tina Kay hairdressing training centre είναι οι μαθητές τους! Οι εκπαιδευτές προσφέρουν την μέγιστη δυνατότητα στους μαθητές τους και την πολύτιμη εμπειρία σ’ όλους τους τομείς της κομμωτικής και αισθητικής. Οι μαθητές στο Τina Kay εξασφαλίζουν διεθνώς αναγνωρισμένα διπλώματα που έχουν σχεδιαστεί από εκπαιδευτές κομμωτικής και αισθητικής στα πιο υψηλά και διεθνή επίπεδα.

Τα προγράμματα κομμωτικής αυτά χωρίζονται σε ΤΡΙΑ επίπεδα:
ΕΠΙΠΕΔΟ 1, 2 και ΕΠΙΠΕΔΟ 3

Επίπεδο 1 & 2:

Μαθήματα κομμωτικής που περιλαμβάνουν βασικές θεωρίες και πρακτικές τεχνικές που χρειάζεται ένα κομμωτής για να εργαστεί σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι μαθητές μαθαίνουν να εφαρμόζουν τις βασικές τεχνικές στο κόψιμο, στο χτένισμα, στη βαφή, στο περμανάντ καθώς και στην υγιεινή και την ασφάλεια του κομμωτηρίου. Οι μαθητές εκπαιδεύονται ακόμη στο να δίνει συμβουλές για χρήση σωστών προϊόντων ,υποδοχή κομμωτηρίου καθώς και υπηρεσίες κομμωτηρίου.

Επίπεδο 3:

Για τον επαγγελματία- Είναι το πιο ψηλό επίπεδο σε διπλώματα για κομμωτές/κομμώτριες που εργάζονται σε κομμωτήρια. Αφορά μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά μαθημάτων που εκπαιδεύει κομμωτές που επιθυμούν στο μέλλον να διευθύνουν το κομμωτήριο ή να κατέχουν την θέση του υπεύθυνου προσωπικού του κομμωτηρίου. Διδάσκονται προχωρημένες τεχνικές στο κόψιμο, τις βαφές , το περμανάντ και στους κότσους, με σκοπό να μάθει ο μαθητής να δουλεύει με περισσότερη αυτοπεποίθηση!

Στο χώρο του εκπαιδευτικού μας κέντρου, λειτουργεί εκπαιδευτικό κομμωτήριο που δίνει στους μαθητές μας την δυνατότητα να εξυπηρετούν το κοινό με πολύ χαμηλές και λογικές τιμές. Έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διάφορες εκδηλώσεις όπως είναι οι διαγωνισμοί και διάφορα shows.

Έχουμε και εξειδικευμένα μαθήματα κομμωτικής για πεπειραμένες κομμωτές και κομμώτριες. Αυτή οι σειρά μαθημάτων επιτρέπει τους κομμωτές/τριες για να ειδικευτούν γρήγορα σε συγκεκριμένους τομείς ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών του κομμωτηρίου τους και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές.

Το Τina Kay Hair & Beauty Training Centre έχει πολλές ιδέες για το μέλλον καθώς επίσης σχεδία για δημιουργία νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων τα οποία θα ανεβάσουν τους τομείς κομμωτικής και αισθητικής στην Κύπρο, τα οποία θα εντυπωσιάσουν.

Περισσότερες Πληροφορίες: Διεθνής Έκθεση Σπουδών @ Κρατική Έκθεση Κύπρου

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending