fbpx

Έκθεση Σπουδών 2015: CYPRUS INSTITUTE OF MARKETING THE CYPRUS BUSINESS SCHOOL

To Cyprus Institute of Marketing (CIM) ιδρύθηκε το 1978 και είναι έτσι το πρώτο Κυπριακό Business School. Ξεκίνησε την λειτουργία του από τον Θεοφάνη Χατζηγιάννη και ομάδα διακεκριμένων καθηγητών τον Σεπτέμβριο του 1978 με κύριο σκοπό να δώσει μία άλλη διάσταση στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου και να συμπληρώσει ένα κοινό που υπήρχε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του τόπου. Όταν το 1978 το CIM πρωτοπορούσε με το να προσφέρει πτυχία στο Μάρκετινγκ πολλοί αγνοούσαν εντελώς την σημασία του Μάρκετινγκ για την επιτυχία οποιασδήποτε επιχείρησης. Μπορεί σήμερα το Μάρκετινγκ να είναι κάτι το πολύ διαδεδομένο σαν έννοια αλλά σίγουρα χωρίς την παρουσία και συνεισφορά του CIM, πολλές επιχειρήσεις δεν θα γνώριζαν την επιτυχία που γνωρίζουν σήμερα.

Τα τελευταία 36 χρόνια έχουν αποφοιτήσει πέραν των 10,000 φοιτητών από Κύπρο και εξωτερικό και η μεγαλύτερη μας επιτυχία έγκειται στην τεράστια επιτυχία των αποφοίτων μας οι οποίοι διοικούν τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις σε Κύπρο και εξωτερικό.

Προγράμματα Σπουδών

Ονομαζόμαστε The Cyprus Institute of Marketing, αλλά δεν προσφέρουμε μόνο Marketing. Ο λόγος που αναφερόμαστε στο Marketing τόσο έντονα είναι επειδή πιστεύουμε κάθε τομέας Διοίκησης Επιχειρήσεων – Εμπόριο, χρειάζεται να έχει ειδίκευση και μια πιο ζεστή επαφή με το Marketing. Πιστεύω και θεωρώ το Marketing ότι πρέπει να προσαρμοστεί σε όλα τα είδη και τομείς επιχειρήσεων γι’ αυτό δίνουμε και ιδιαίτερη έμφαση. Όπως είχα αναφέρει και πριν δεν προσφέρουμε μόνο μαθήματα που αφορούν το Marketing απλά όλα τα προγράμματά μας έχουν ισχυρά στοιχεία του Marketing, όπως προγράμματα Banking, Ναυτιλιακά, Tourism and Management, Insurance και άλλα. Συνεχώς αναβαθμίζουμε τα προγράμματά μας και προσφέρουμε περισσότερους κλάδους. Σήμερα, 37 χρόνια μετά, το CIM προσφέρει πτυχία σε τομείς, όπως: banking, insurance, tourism, finance και computers.

Επίσης προσφέρουμε Master in Business Administration που και σε αυτό πάλι ήμασταν πρωτοπόροι το 1988 το εισάγαμε στην Κύπρο για πρώτη φορά σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Sheffield. Από τότε έχουμε προσφέρει πολλά, προσφέροντας το δικό μας MBA το οποίο έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως και δίνουμε την ευκαιρία σε πάρα πολλούς φοιτητές να σπουδάσουν σε πολύ χαμηλές τιμές και διατηρώντας πάρα πολύ ψηλά επίπεδα στον τομέα.

Συνεργασία με το University of West London (UK)

Μετά από μακρά περίοδο ενδελεχούς επιθεώρησης που έτυχε επανειλημμένα το CIM από ομάδα Βρετανών ακαδημαϊκών, το UNIVERSITY OF WEST LONDON (UK) (προηγουμένως Thames Valley University) αποφάσισε να αναγνωρίσει το CIM ως Academic Partner προσφέροντας έτσι την μοναδική επιλογή στους φοιτητές του CIM να αποκτήσουν Βρετανικά πτυχία στην Κύπρο.

Η συνεργασία αφορά δύο ακαδημαϊκά προγράμματα:

  • BA(Hons) in Business Studies with Marketing (3 years)
  • BA(Hons) Accounting & Finance (3 years)

Όσο αφορά το BA(Hons) Accounting & Finance (3 years), οι φοιτητές που θα συμπληρώνουν το ολοκληρωμένο τριετές πρόγραμμα θα λαμβάνουν το μέγιστο αριθμό εξαιρέσεων από το ACCA (9 από 14), με αποτέλεσμα να προσφέρεται στους Κύπριους μια μοναδική ευκαιρία τόσο για ακαδημαϊκή όσο και για επαγγελματική καταξίωση.

Συνεργασία με το London South Bank University (UK)

Μετά από μακρά περίοδο ενδελεχούς επιθεώρησης που έτυχε επανειλημμένα το CIM από ομάδα Βρετανών ακαδημαϊκών, το LONDON SOUTH BANK UNIVERSITY αποφάσισε να αναγνωρίσει το CIM ως Academic Partner προσφέροντας έτσι την μοναδική επιλογή στους φοιτητές του CIM να αποκτήσουν Βρετανικά μεταπτυχιακά στην Κύπρο.

Η συνεργασία αφορά 3 Μεταπτυχιακά προγράμματα:

  • MBA, Master in Business Administration (NonExperience, 15 months FT or 30 months PT)
  • MSc in Marketing Communications (15 months FT or 30 months PT)
  • MSc in International Marketing (NonExperience, 15 months FT or 30 months PT)

Τα προγράμματα είναι Αναγνωρίσιμα από το ΚΥΣΑΤΣ και λαμβάνουν κρατικής χορηγίας.

Εξ’ Αποστάσεως Προγράμματα

Μετά από μακρά περίοδο ενδελεχούς επιθεώρησης που έτυχε επανειλημμένα το CIM από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το CIM έγινε η πρώτη Ιδιωτική Σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που έλαβε έγκριση προσφοράς προγραμμάτων εξ’ αποστάσεως στην Κύπρο. Τα προγράμματα είναι καινοτόμα αφού δίνουν την ευκαιρία στον φοιτητή για απόκτηση Πτυχίου ή Μεταπτυχιακού από τον δικό του χώρου χωρίς την παρακολούθηση μαθημάτων στις παραδοσιακές αίθουσες διδασκαλίας αλλά ηλεκτρονική παρακολούθηση στον δικό του χώρο και στις ώρες που τον βολεύει.

Τα προγράμματα εξ’ αποστάσεως δίνουν την ευκαιρία στο CIM να επεκτείνει τις δραστηριότητες του ανά το παγκόσμιο αφού δεν υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί. Επιπλέον σε ένα έντονα μεταβαλλόμενο περιβάλλον, τα προγράμματα εξ’ αποστάσεως ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου φοιτητή και το κόστος είναι χαμηλότερο από τις παραδοσιακές σπουδές.

Τα εξ’ αποστάσεως προγράμματα είναι:

  • MBA, Master in Business Administration (2 ½ – 5 Years)
  • BSc in Business Administration (4-6 Years)

Κόστος φοίτησης

Το Cyprus Institute of Marketing αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του εργαζόμενου φοιτητή προσφέρει διεθνούς κύρους προγράμματα σε πολύ χαμηλό κόστος.

CIM DIPLOMAS/ADVANCED DIPLOMAS/B.Sc. DEGREES………….. 4500 ΕΥΡΩ ανά έτος

UWL BACHELOR PROGRAMMES………………….6500 ΕΥΡΩ ανά έτος

CIM MBA ………………………..……………….………….….. 6600 ΕΥΡΩ

LSBU MBA …………………………………………………..….. 8000 ΕΥΡΩ

LSBU MSc MARKETING PROGRAMMES……………………. 7000 ΕΥΡΩ

DISTANCE LEARNING BACHELOR PROGRAMME……….. 3500 ΕΥΡΩ

DISTANCE LEARNING BACHELOR PROGRAMME……..… 5000 ΕΥΡΩ

 

Περισσότερες Πληροφορίες: Διεθνής Έκθεση Σπουδών @ Κρατική Έκθεση Κύπρου

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending