ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Το Ινστιτούτο Κομφούκιος (ΙΚ) στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2014 σε συνεργασία με το Beijing Institute of Education (BJIE).  Έχει ως στόχο τη συνεργασία με το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Κίνα προκειμένου να αναπτυχθούν ισχυρότερες εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και εμπορικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες, μέσω της προσφοράς μιας μεγάλης ποικιλίας προγραμμάτων και εκδηλώσεων σχετικά με την Κινέζικη γλώσσα, τον πολιτισμό, τις τέχνες και τις επιχειρήσεις.

Για να γιορτάσει και να φέρει τον πολιτισμό του Κινέζικου Ανοιξιάτικου Φεστιβάλ κοντά στην κυπριακή κοινωνία, το Ινστιτούτο Κομφούκιος στο Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει, με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας και στο Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου,  με τραγούδι, χορό και πολεμικές τέχνες (kongfu) από  ακαδημαϊκούς από το BJIE.

Η πρώτη παράσταση θα γίνει την Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου, στις 6:00μ.μ -7:30 μ.μ., στο Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου και η δεύτερη παράσταση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015, στις 7:00μ.μ. – 8:30 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας.

Capture

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Γιορτάστε μαζί μας τον Κινέζικο Νέο Χρόνο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending