fbpx

7 ήρωες της Disney και οι real life σωσίες τους!

Έχουμε δει αρκετές φορές χαρακτήρες της Disney να υιοθετούν φυσιογνωμικά, ψυχολογικά και άλλα στοιχεία της προσωπικότητας των ηθοποιών που τους δίνουν φωνή. Επίσης είναι αρκετά συνηθισμένο και πολλές φορές ξεκαρδιστικό, να βλέπουμε φιγούρες καρτουν που να μας δίνουν την αίσθηση πως είναι δίδυμα αδελφάκια με γνωστούς ηθοποιούς και celebrities! Την επόμενη φορά που θα αναρωτηθείς «μα που τον έχω ξαναδεί;» τσέκαρε τις παρακάτω photos!

Pocahontas – Irene Bedard

Capture

 
Έμπνευση για την δημιουργία του animated χαρακτήρα της Pocahontas αποτέλεσε η Ινδή ηθοποιός και μοντέλο Irene Bedard. Τις λες και soul sisters…

 


Lady Tremaine – Eleanor Audley

Capture2

Η Eleanor Audley είναι μια κλασσική “κακιά” των ταινιών της Disney, που έχει δώσει την φωνή της στην πρώτη εκδοχή της Κακιάς Μάγισσας για την κινηματογραφική “Χιονάτη”. Επίσης, η ομοιότητα της με την κακιά μητριά της Σταχτοπούτας μόνο συμπτωματική δεν είναι…

 


Carl Frederiksen – Ed Asner

Capture7


Και bonus:

539946_358761260846336_168514206537710_931987_1707818891_n

O 85χρονος ηθοποιός Ed Asner έχει αυτή την “τραχιά” ομιλία” και αυτό το παρουσιαστικό ήταν ο Carl του “Up”. Φωνή, ψυχή και σώμα.

 

Δες: 4+2 συμβουλές για χωρισμένους από τα αγαπημένα μας cartoons!

 


Αlice – Kathrine Beaumont

Capture3

Η Kathrine ήταν μια από΄τις πρώτες ηθοποιούς-παιδιά θαύματα του Hollywood, που χάριζε την φωνή της σε χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων όπς η Αλίκη, αλλά και ενέπνεε τους σχεδιαστές με τα όμορφα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά της.

 


Emperor Of China – Pat Morita

Capture4
R.I.P. για τον δάσκαλο του Karate Kid, που στα τελευταία του χρόνια γινόταν η έμπνευση για πολλά animation…

 


Sergeant Calhoun – Jane Lynch

Capture5

Λέτε να υπάρχει σύνδεση του “Wreck It Ralph” με το “Glee”;

 


Philoctetes – Danny DeVito

Capture6

Στην αρχαιά ελληνική μυθολογία ο Φιλοκτήτης ήταν ξακουστός για την ικανότητα του στην τοξοβολία. Καμιά σχέση δηλαδή με τον Danny DeVito δηλαδή, ο οποίος μάλλον ήταν η έμπνευση για τον Φιλοκτήτη του “Hercules: The Movie”.

 Πηγή: mtvgreece.gr

Δες επίσης: Διάσημοι που μοιάζουν με χαρακτήρες cartoon

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending