fbpx

Και οι SINGLES έχουν ψυχή!

Έρχεται η μεγάλη μέρα! Η μέρα που όλοι οι ερωτευμένοι περιμένουν και όλοι οι single αποφεύγουν! Όταν λέω αποφυγή σκεφτείτε δύο φαινόμενα που εξηγούν αυτό το συναίσθημα:

  1. Μοιάζει με το φαινόμενο όταν η γυναίκα αποφεύγει την πρώτη μέρα της περιόδου της και εύχεται αυτή η μέρα να τελειώσει όσο πιο γρήγορα.
  2. Μοιάζει με το φαινόμενο όταν ένας άντρας θα πάει δουλειά μετά που η αγαπημένη του ομάδα έχασε από τον αιώνιο αντίπαλο του και περιμένει ότι όλοι θα τον κοροϊδεύουν και εύχεται αυτή η μέρα να τελειώσει όσο πιο γρήγορα.
  • Έτσι είναι και η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν σας έτυχε ποτέ φίλοι σας να σας “κανονίσουν” γνωριμία στις 14/2 απλά για να μην είστε μόνοι σας αυτή την μέρα; Ή να σας λένε το κλασσικό Χρόνια Πολλά στις 14/2, γιατί αποκλείεται έτσι όμορφη κορούδα να μην έχει φίλο ή έτσι γερό παλλικάρι να μην έχει φιλενάδα! Βαστάτε γερά και 24 ώρες θα είναι μόνο!
  • Φυσικά όμως αυτά τα φαινόμενα είναι εκείνα που οι ταινίες μας μαθαίνουν ή ο κόσμος περιμένει να έχουμε. Στην πραγματικότητα όμως εμείς οι όμορφες κορούδες και τα γερά παλλικάρια είμαστε αρκετά χαρούμενοι και κοινωνικοί γιατί πολύ απλά χαιρόμαστε την ελευθερία μας και θα κανονίσουμε μια έξοδο έτσι να το γιορτάσουμε, δεν θα κλαίμε κιόλας!

Αν το άρθρο μου ήταν στα αγγλικά θα το ονόμαζα “The perks of being single“, γιατί η single ζωή έχει και τα πολλά καλά της!

 

#1: Μπορείς να λές ελεύθερα ποιος είναι hot και ποιος όχι!

mm03qf9

Ξεκινώντας από τα απλά, έχεις μια τεράστια ελευθερία να λές ότι “το παιδί που το μάθημα της Στατιστικής εν πολλά ώραιος. (Μα μιλούμε πολλά!)” Φανταστείτε να το λέγατε μπροστά στο φίλο/η σας! Θα ξεκινούσε ο μονόλογος: “Γιατί τι έχει εκείνος/η που εν έχω εγώ;; Αν είσαι έτσι να πάεις σε τζείνη να σε βράζει τις νύχτες!” Μεγάλο φάουλ!

 

#2: Απεριόριστο φλέρτ!

tumblr_inline_mumtufR0KS1sohk3w

Υπάρχουν άτομα που τους αρέσει να μένουν μόνο στο φλέρτ και δεν τους αδικώ! Υπάρχει κάτι το ωραίο στο φλέρτ (να γελάσεις, να το παίξεις έξυπνη, ματιές κ.α.) και υπάρχουν και άτομα που θέλουν να το κάνουν συχνά! Όταν έχεις φίλο/η πώς να φλερτάρεις; Are you out of your mind???

 

#3: Αποφασίζεις πολύ εύκολα τι θα φας για βραδινό!

MjAxMy02OGY2MDhjYjc1YThiYWZm

Πόσες φορές ξεκινά ο καφκάς του “Τι θα φάμε;” Πού θα πάμε να φάμε; και ξεκινούν οι απαντήσεις: “Όπου θέλεις εσύ” και μετά ο άλλος “Όπου θέλεις εσύ!”, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού του ο ένας σκέφτεται ότι επεθύμησε γύρο και η άλλη McDonalds, αλλά στο τέλος πάνε να φάτε σε ένα ιταλικό το οποίο στοιχίζει και 25 ευρώ το άτομο. Ενώ όταν είσαι single: “Θέλω γύρο με κρεμμύδια και τζατζίκι; Γύρο θα φάω!”

 

#4: Φοράς ότι γεύση lip gloss θες!

bright-cool-cute-lips-lipstick-Favim.com-411467

Μεγάλο δίλημμα για τις κοπέλλες αυτό! “Μου αρέσει το lip gloss μου που έχει γεύση φράουλα αλλά του φίλου μου δεν του αρέσει γι’αυτό αγόρασα κεράσι!” Ή ακόμα καλύτερα “Θέλω να φορίσω κόκκινο κοτζινάδιν αλλά αν φιλήσω τον φίλο μου θα τον “σσιλαρόσω”, για αυτό εν να φορίσω ρόζ απαλό”. Καμιά δεν θέλει να φοράει ένα ρόζ απαλό όταν βγεί έξω! Το μεγάλο δίλημμα: Χείλη για φίλημα Vs Χείλη για “φίλημα”;

Τώρα πάμε στα πιο βαθιά υπέρ….

 

#5: Κυκλοφορείς όπως το “leshi”!

K-Funny-GIF-kesha-24956005-480-270

Όταν λέω όπως το “leshi” δεν λέω να βγαίνω έξω και να βρωμάω, αλλά όταν κυκλοφοράω να είμαι κανονική. Όταν είμαστε σε σχέση θέλουμε να είμαστε στο καλύτερο μας εαυτό και εμφάνιση, ακόμα και όταν φοράμε φόρμες. Ας είμαστε ειλικρινείς: Θέλουμε μαλλί στην τρίχα, βάψιμο “καθημερινό-σικ” και φούλ αποτριχωμένες! Όπως και οι άντρες: Μαλλί σασμένο, μούσι περιποιημένο και καλή αποτρίχωση (μην μας βγείτε και κούννες από τις αισθητικούς).

 

Δες: Βασικές ατάκες για όλους τους singles!

 

#6: Έχεις άφθονο ελεύθερο χρόνο!

freetimememe

Αυτό είναι γεγονός. Πολύ αυτονόητο όταν δεν είσαι σε σχέση δεν έχεις την υποχρέωση να βγάλεις κάποιον/α έξω, να την/ον ταΐσεις, ποτίσεις και ευχαριστήσεις! Όταν είσαι single έχεις άφθονο χρόνο να βγεiς με τους φίλους σου για ποτό, χορό, χαρτιά, καφέ, να χαλαρώσεις…. Χωρίς να δίνεις και λογαριασμό!

 

#7: Έχεις περισσότερα χρήματα!

tumblr_m0yaaecAOn1rovmado1_500

Αυτό ισχύει κυρίως για τους άντρες αλλά έμμεσα και για τις γυναίκες. Όταν είσαι ελεύθερος δεν θα πετάς δεξιά και αριστερά λεφτά για δείπνα, δώρα, επετείους, διήμερα-τριήμερα, ταξίδια κ.ο.κ. Όταν είσαι ελεύθερη/ος δεν έχεις και το μεγάλο άγχος για δώρα, όπως και νέα ρούχα γιατί δεν θέλεις να σε βλέπει ο φίλος σου κάθε φορά με τα ίδια!

 

#8: Έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

gandalf_526

Όχι πως λέω ότι ένα έτερο ήμισυ είναι σαν ένα αγκάθι στον ποπό, αλλά σκεφτείτε όλες αυτές τις ημερομηνίες που πρέπει να θυμάστε:

  • επέτειος,
  • πρώτη φορά που γνωριστήκατε,
  • γενέθλια της/ου,
  • γενέθλια γονιών

…και πάει λέγοντας. Εκτός από τις ημερομηνίες έχουμε και το αγαπημένο φαγητό, αγαπημένο τραγούδι, αγαπημένος προορισμός κ.ά. Επίσης, έχουμε και την καθημερινή έννοια να στέλνουμε μηνύματα, όπως και να δείχνουμε συμπόνια σε τυχόν θέματα που έχει ο άλλος και γενικά μια σχέση είναι ένα συναισθηματικό roller-coaster! Να μας λείπει, έχουμε και τα δικά μας!

 

#9: Προετοιμάζεσαι για το μέλλον!

2d1656a5545406a9e77eb5ea496003d7

Ας είμαστε ειλικρινείς. Μέσα σε μια σχέση έχεις ένα άτομο το οποίο θα σε στηρίξει σε όποιο πρόβλημα έχεις, θα σου δώσει συναισθηματική στήριξη και δεν θα έχεις μοναξιά ποτέ. Όταν είσαι μόνος/η, αυτά τα περνάς χωρίς κανένα. Δεν έχεις κάποιον/α να καθήσεις στον ώμο του να του πείς τον πόνο σου. Όμως αυτό σε βοηθά εσένα τον/ην ελεύθερο/η να μπορείς να ξεπερνάς δυσκολίες χωρίς να χρειάζεσαι ένα άτομο μαζί σου. Μπορεί να ακούγεται εγωιστικό, αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια, ένα έτερο ήμισυ δεν θα σου λύσει τα προβλήματα απλά θα σε ανακουφίσει.

Για αυτό αγαπητοί μου αναγνώστες, όσοι είστε σε σχέση μην λυπάστε τους φίλους σας που είναι single και δεν θα γιορτάσουν αυτή την σημαντική με κάποιον/α, εκείνοι χαίρονται! Όσοι είστε single και νιώθετε παράξενα για τις 14/2 σας έδωσα πάμπολους λόγους να χαίρεστε για την υπέροχη σχέση που έχετε με τον εαυτό σας!

 

P.S: Όπως είπαμε ο καλός Θεούλης μας ετοιμάζει κάτι καλό!

Δες επίσης: Οι 5 MUST anti- valentine ταινίες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending