fbpx

Βάλενταϊνς VS Αντι-Βάλενταϊνς: Πώς θα περάσει ο Κυπραίος τη μέρα του;

Όπως ΟΛΑ τα πράγματα που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, έτσι και η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν θα μπορούσε να λείπει. Μπορούσε;! Αφορμή θέλει ο Κυπραίος για να γιορτάσει το καθετί. Καλά-καλά προχθές έφυγε η Τσικνοπέμπτη, και το κρέας που ψήθηκε/φαγώθηκε, ήταν σαν να και είμασταν νηστικοί από πέρσι.. Πώς θα περάσει τη μέρα των ερωτευμένων ο λαός μας;

 

* Σημείωση: Τα πιο κάτω απευθύνονται και σε ερωτευμένους και σε singles, απλά για να καλυφθεί όλο το εύρος των typical Κυπραίων μας. 

 

Τα posts στο Facebook:

Young couple having a romantic breakfast images

  • Αν είσαι ερωτευμένος: Θα ξυπνήσεις και θα ποστάρεις ή θα ξεκινήσεις να κάνεις likes/comments σε φωτογραφίες, status και check-in των ερωτευμένων σου φίλων. Θα ψιλομουρμουρίσεις μια στο τόσο: “Μάνα μου ρεεε..
  • Αν είσαι single: Απλά δεν θα θέλεις να μπεις Facebook, για να αποφύγεις τα πιο πάνω. ΑΝ αποφασίσεις να το κάνεις, θα κάνεις γρήγορο scroll down μέχρι να “αδειάσει” το newsfeed σου και να τελειώσεις με την ατάκα: “Έλεος, κανεί!

 

Τα καταστήματα και οι βιτρίνες:

white-bedroom-date-valentines-day-ideas-for-new-couples-dining-table-decorated-ideas-for-valentine-day   funny-valentines-day-quotes-for-singles-i0

  • Αν είσαι ερωτευμένος: Θα βλέπεις τις καρδούλες, αρκουδάκια, λουλούδια, σοκολατάκια και θα σκέφτεσαι τον/την αγαπημένο/η σου. Ή θα είστε μαζί και θα ανταλλάξετε αυτά τα δώρα. *So cuuuute (or not?!)
  • Αν είσαι single: Θα θέλεις να κάνεις “εμετό” από την τόσο βαρετή και “λουλουδάτη” ατμόσφαιρα. Γιατί να γεμίζουν με όλα αυτά; Όλες οι βιτρίνες είναι κόκκινες, χειρότερες κι από κερκίδα του Ολυμπιακού!

 

Δες: Οι 5 MUST anti- valentine ταινίες!

 

Τα μηνύματα και οι αφιερώσεις (παντού):

Romantic-Dinner-heart-feelings-heart-wallpapers-love-wallpapers-valentine-wallpapers-valentines-day-14-february-couples-darling-boyfriend-girlfriend-beloved-partners-husband-wife-married-1400x1050 anti-valentines-day

  • Αν είσαι ερωτευμένος: Ε, δεν θα στείλεις το κλασσικό “Να ζήσουμε αγάπη μου“, ακόμη κι αν δεν έχετε επέτειο; Ή τα κλασσικά: “Πούλλα μου, Πασσιή μου, Περτικούι μου“; Μαζί με όλες τις ευχές να είστε πάντα μαζί κτλ. Ή καμιά αφιέρωση στο ράδιο; (ακόμη υπάρχουν;!)

 

  • Αν είσαι single: Χαίρεσαι που δεν χρειάζεται να ψάξεις ή να σε ψάξουν με γλυκανάλατα μηνύματα. Το πολύ-πολύ να κανονίσεις καμιά έξοδο για μετά και να πάρεις τηλέφωνο κολλητούς/τές. Μέχρι εκεί. Το ράδιο/cd player, απλά παίζει δικά σου τραγούδια (μέχρι να τελειώσει η μέρα!)

 

Απόδραση/έξοδος της μέρας:

Young couple in cinema watching movie   movies-netflix-they-came-together-still

  • Αν είσαι ερωτευμένος: Δεν θα έχεις κλείσει κανένα δωμάτιο ξενοδοχείου για ‘σένα και το ταίρι σου; Ή έστω να δείτε καμιά ταινία σπίτι σου; Με κάποιο τρόπο θα θέλετε να περάσετε τη μέρα/νύκτα μαζί. Επειδή μόνο στις 14/2 και σε καμία άλλη μέρα δεν τυγχαίνει να τα ζήσετε! (Η αφορμή που λέγαμε στην αρχή..)
  • Αν είσαι single: Απλά δεν θα θέλεις να πας cinema, στο βουνό ή στη θάλασσα, επειδή θα κατακλυστούν από ζευγαράκια. Και το καφέ είναι καλό με την παρέα σου. Συν του ότι με κάθε ζευγαράκι που θα περνά χεράκι-χεράκι, θα σχολιάζεις πόσο βαρέθηκες όλα τα cliche της μέρας.. (Και μέσα σου, ίσως να ζηλεύεις λίγοοο..)

 

Άσχετα με το status σου, μάθε πως δεν είναι ανάγκη να εκφράζεις αυτά που νιώθεις, μόνο όταν έρχονται οι σχετικές “γιορτές”. Κάθε μέρα μπορεί να γιορτάζεται, χωρίς απαραίτητα να ξοδεύεσαι εξαιτίας όλων των πιο πάνω.

 

Δες επίσης: Και οι SINGLES έχουν ψυχή!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending