fbpx

Η Παναγιώτα δοκιμάζει τα προϊόντα Kardashian Beauty

Καλημεεεέρα First Lover!!

Σήμερα θα σου παρουσιάσω τη δική μου επιλογή από τα προιόντα “Kardashian Beauty” και συγκεκριμένα την Kourtney Kardazzle Palette με την οποία μπορείς να δημιουργήσεις μια γκάμα από look σε ζεστές και ψυχρές αποχρώσεις. Η limited edition παλέτα με τα δύο επίπεδα περιέχει 4 υπέροχες ματ κρεμώδεις αποχρώσεις, σε γκρίζο και σοκολατί, ιδανικές για βάση ματιών ή περιγράμματος και 4 πανέμορφες μεταλλικές αποχρώσεις σε χρυσό και χάλκινο προσφέροντας έτσι περισσότερη λάμψη. Οι σκιές ματιών συνοδεύονται με ένα απαλό ροδακινί ρουζ και δύο highlighting πούδρες.

dsc_0236

Προορίζεται για εσένα, την αδερφή σου, τη μαμά, την κολλητή σου, αλλά και για κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει! Είναι πολύ οικονομική και το πιο σημαντικό απίστευτα βολική αφού χωράει παντού!

Το StudentLife σε συνεργασία με το BeautyVibe.com αποκλειστικό διανομέα των προϊόντων Kardashian Beauty στην Κύπρο, ετοίμασαν μοναδικές προσφορές για εσάς. Κάνε κλικ στο http://beautyvibe.com και πάρε τα glamorous προϊόντα σου με έκπτωση 30%!! Χρησιμοποίησε τον κωδικό SL30 στο check out και επωφελήσου της μοναδικής προσφοράς!

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 28/02/2015.

Source: Παναγιώτα – The First Love Blog

dsc_0231
dsc_0184

dsc_0162

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending