fbpx

Boy-Trends που δεν θα μας λείψουν από τα ’90s!

Πρέπει να παραδεχτείτε ότι το 1990 ήταν μια σημαδιακή και αξέχαστη χρονιά για το χώρο της μόδας και των trends. Όσοι από εσάς , τυχεροί-άτυχοι, πηγαίνατε σχολείο την προ-περασμένη δεκαετία σίγουρα θα διαπιστώσατε ότι η γενιά μας περνούσε μια κρίση! Σήμερα δε τα αντρικά trends, ασχολούνται περισσότερο με τρίχες (βλέπε photos πιο κάτω…)

makri mousi

 Trend No 1: Waist Packs

funny pack

Τι στο καλό ήταν αυτά τα τσαντάκια τελοσπάντων; Σε τι εξυπηρετούσαν τελικά; Μήπως έκρυβαν κάτι τόσο σημαντικό που θα έπρεπε να κουβαλάνε τα αγόρια πάντα μαζί τους; Αν ναι, τότε τι ήταν αυτό; Ερωτήματα για πάντα αναπάντητα

 

Trend No 2: Looney tune T-Shirts

looney tunes t-shirts

Κατά προτίμηση και κατά τη μόδα ιδανικά, αγοράζονταν σε μέγεθος τρεις φορές μεγαλύτερο από το κανονικό για να φτάνουν μέχρι τα γόνατα!

 

Trend No 3: Σκουλαρίκια «κρίκοι» στο ένα ή και στα δύο αυτιά

man earing

Υπήρχε δε μια συγκεκριμένη περίοδος που κάθε μέρα τρυπούσε και άλλος ένας το αυτί του για να φανεί «λεβέντης», «δυνατός», «τρέντι»

 

Trend No 4: Σάνταλα με κλάτσες

sock with sandals

Καλά αυτό δεν το συζητώ..! Μετά την επιτυχία που είχαν στον Ρίκκο Μάππουρο, όλοι οι νέοι της Κύπρου αποφάσισαν ότι είναι πολύ cool να φοράς σαγιονάρες στο καταχείμωνο με άσπρη ττόρενη κλάτσα!

 

Trend No 5: Ανάποδα γυρισμένο καπέλο

ash ketsum

kapelaki pisw

Και εδώ υπήρχε προφανώς μια μεγάλη προσωπικότητα σαν έμπνευση. Ο Ας Κέτσαπ (που στην πραγματικότητα λέγεται Ash Ketchum, έτσι πληροφοριακά :P) από τα Pokemons. Κάθε καρυδιάς καρύδι ενόμιζεν ότι μόλις γυρίσει το καπέλο ανάποδα αποκτά υπερφυσικές δυνάμεις τζαι pet τον Pikachu!

 

Trend No 6: Μαλλιά «καπελάκι»

malli kapelaki

Έχω μια απορία που νομίζω την έχετε και εσείς. Τελικά το μαλλί «καπελάκι» έκοφκεν καθόλου τον ήλιο; Μάλλον όι! (πιο πιθανόν είναι να προκαλούσε φαούρα και ρουσούδι στο κούτελο του κατόχου του!)

 

Trend No 7: Γυαλιά τύπου «Πυτόμουγια»

giallia

Ο τίτλος μιλά από μόνος του νομίζω…

 

Trend No 8: Διαλυμένα skate shoes με λυμένα τα ράμματα

dialimena paputsia

Ο κάτοχος των συγκεκριμένων παπουτσιών συνήθως δεν είχε κάνει skate ποτέ και εσκοτώνετουν κάθε πέντε λεπτά πατώντας τα ράμματα του ή επειδή επιάνουνταν στην πόρτα παρόλο που του ελαλούσαν οι άλλοι δέκα φορές τη μέρα «Ρε; Δύσε τα ράμματα σου!»

 

 

Δες επίσης: Η ζωή στα 90’s και σήμερα

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending