fbpx

7 σημάδια πως ένας άντρας φλερτάρει σίγουρα μία κοπέλα!

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί αν αυτός ο “καλός” τύπος που είναι απέναντι, δείχνει σημάδια ότι φλερτάρει μαζί σας; Αν και η “γλώσσα του σώματος” είναι δύσκολη να διαβαστεί, αρκετές φορές οι άντρες δείχνουν σημάδια ότι τους αρέσεις.

Σύμφωνα με έρευνες, αρκετοί είναι λίγο “άχρηστοι” στο φλερτ (80%). Όταν σου άρεσει ο άλλος συνήθως δίνεις προσοχή στο κάθε μικρό πραγματάκι που κάνει ή που λέει.

Για να δούμε τα σημάδια:

1
Μένει και βλέπει επίμονα

Couple holding drinks at bar, smiling, close-up

Ένας άντρας που σε φλερτάρει και που του αρέσεις ΠΑΝΤΑ θα σε κοιτάζει. Είτε από την άκρη του δωματίου, είτε ξοδεύοντας ώρα να σου μιλά, βλέποντάς σε ταυτόχρονα. Τα μάτια θα είναι διάπλατα ανοικτά και πολύ εκφραστικά καθ’ όλη τη συζήτησή σας.

2
Ένα υπέροχο χαμόγελο

Όταν υπάρχει ένα τεράστιο κι όμορφο χαμόγελο σε όλο το πρόσωπό του κάθε φορά που σε βλέπει, ίσως να τον ενδιαφέρεις. Αν “λάμπουν” τα μάτια του όταν σου μιλά ή αν γελά (ίσως χαζοχαρούμενα) καθώς μιλάτε τότε σιγουρέψου! Αν σου αρέσει κι εσένα, απλά χαμογέλασε πίσω και μην το παίζεις δύσκολη, γιατί μπορεί να τον χάσεις.

3
Προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει

Θα κάνει τα πάντα να σε εντυπωσιάσει αν του αρέσεις. Μπορεί να περηφανευτεί και λίγο, χωρίς να το καταλάβει. Απλά θέλει να σου δείξει πως είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις και να σου αρέσει κι εσένα. Θα μιλά για όλα τα πράγματα που είναι καλός και θα σου πει περισσότερο για τις επιτυχίες του, επειδή απλά θέλει να τον περάσεις για “special“.

Δες: Για άντρες και γυναίκες: Ο τρόπος που σε φιλά δείχνει πόσο σε θέλει!

4
Είναι λίγο νευρικός

Δεν είναι πολύ χαριτωμένος όταν αγχώνεται όταν είναι κοντά σου; Περνά τα χέρια του ανάμεσα στα μαλλιά του, παίζει με την πένα του ή γυρίζει το πόδι του γύρω-γύρω; Κοκκινίζει όταν σου μιλά; Αυτά είναι κάποια σημάδια νευρικότητας και πως προσπαθεί να σε κάνει να σχηματίσεις καλή εντύπωση, επειδή του αρέσεις.

5
Θα κάνει ό,τι κάνεις

Όταν αρέσεις κάποιου, θα μιμηθεί τις πράξεις σου, χωρίς να το καταλάβει. Ακόμη ένα σημάδι ότι σε φλερτάρει. Είναι φυσικό να το κάνεις όταν σε ενδιαφέρει κάποιος, από το βλέμα μέχρι τον τρόπο που μιλάτε.

6
Χέρια στους γοφούς

Την επόμενη φορά που μιλάς σε κάποιον που σου αρέσει, δώσε προσοχή στα χέρια. Τα βάζει στους γοφούς του ή βάζει τους αντίχειρές του στη ζώνη ή στις τσέπες; Αν ναι, τότε προσπαθεί να είναι άνετος και να σου δείξει ότι αξίζει την προσοχή σου.

7
Ένα άγγιγμα του φλέρτ

Τα αγγίγματα είναι τεράστιο μέρος ενός φλερτ. Όταν αρέσεις κάποιου, θα προσπαθήσει να περάσει το χέρι του από τον ώμο σου ή θα σε αγκαλιάσει ή ακόμη και φιλί στο μάγουλο όταν σου πει “Αντίο“. Θα προσπαθήσει να είναι “εκλεπτισμένος“, αλλά θα σε αγγίξει και “καταλάθος“.

Γενικά, όταν ενδιαφέρεται κάποιος για ‘σένα, θα ενθουσιαστεί όταν έχετε κάτι κοινό, θα κοροϊδέψει άλλους τύπους που ξέρεις, θα σε πειράξει χωρίς να γίνει κακός και θα κάνει σχόλια για να προτείνει κάτι.

Good luck!

Δες επίσης: Αυτά είναι τα σημάδια πως η σχέση σου θα κρατήσει καιρό!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending