fbpx

O ύμνος στον άντρα με τη “ΛΙΤΣΑ” στην κοι-ΛΙΤΣΑ!

“Το ξέρω” θα μου πείτε. “Aλλά η συνήθεια” δεν κόβεται. Για ποια συνήθεια μιλώ; Mα για την συνήθεια να βλέπουμε και να μας αρεσουν οι “φεττωμένοι” άντρες . Θα μου πείτε και πάλι, “Το ωραίο -και ΕΙΔΙΚΑ έναν άντρα με κοιλιακούς- δεν μπορείς παρά μόνο να τον θαυμάσειςΌμως τώρα ήρθ’ η ώρα να δώσουμε και ένα δίκαιο στους άντρες με τη  “ΛΙΤΣΑ” στην κοι-ΛΙΤΣΑ. Πριν όμως παραθέσω τους λόγους που αυτή η κατηγορία των ανδρών αρέσκονται από τα κορίτσια: Θα ήθελα να δούμε πρώτα τι συμβαίνει με τους “φεττωμένους” άντρες.

1η περίπτωση: Καλογυμνασμένος και με κοιλιακούς. Βεβαίως, βεβαίως!

Κατ’ αρχάς, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο μόνο και μόνο για την προσπάθεια. Γιατί απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει να έχει τέτοιους κοιλιακούς. Πραγματάκι δύσκολο. Γιατί απαιτεί απεριόριστες ώρες στο γυμναστήριο, κάθε μέρα. Αλλά και μια σωστή διατροφή, χωρίς παρασπονδίες. Με άλλα λόγια, αν εσύ και το φαγητό έχετε γίνει “σαρκα μία”, εννοώντας οτι δεν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου χωρίς λιχουδιές τότε…“ΚΑΗΚΑΜΕ”  😆 Άσε που το να τρως εσύ προφιτερόλ και ο άλλος παρα δίπλα, να έχει ταράξει στις σαλάτες δεν είναι και τόσο απολαυστικό.

 

Δες: Η συνήθεια που γίνεται… λατρεία: ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ!

 

2η περίπτωση: Πολύ απλά, είναι αδύνατος

Tι να κάνουμε; Yπάρχουν και οι άνθρωποι που ειναι εκ γενετής αδύνατοι. Κάτι που όμως δεν επιθυμεί το “ασθενές” φύλο. Εκτός απο κάποιες εξαιρέσεις, που προτιμούν τους άντρες “φεττωμένους”, υπάρχουν και οι γυναίκες που προτιμούν τους άντρες με πιασίματα. Όχι για να αναδειχθεί το καλλίγραμμο σώμα που διαθέτουμε, αλλά επειδή θέλουμε αγκαλιές.. Να χανόμαστε μέσα στη δική του.

Ας μην ξεχνάμε όμως και τους λόγους που προτιμούμε τέτοιου είδους άντρες:

jason-statham-pic-splashnews-com-270842342

ΛΟΓΟΣ ΝΟ.1 – Η κοι-ΛΙΤΣΑ σημαίνει ότι είναι καλοφαγάς (εκτός της περιπτώσεως που πίνει μπύρα). Και στις δύο περιπτώσεις, θα καλοπεράσεις και θα μπορείς να μοιραστείς την απόλαυση του φαγητού.

ΛΟΓΟΣ ΝΟ.2 – Έχεις σκεφτεί ποτέ όταν ξαπλώνεις στον καναπέ, να ξαπλώνεις σε ένα καλογυμνασμένο σώμα; Δεν λέει..

ΛΟΓΟΣ ΝΟ.3 – Είναι ωραίο να χαϊδεύεις την κοιλιά του συντρόφου σου.

ΛΟΓΟΣ ΝΟ.4 – Οι ατέλειες είναι γοητεία.

ΛΟΓΟΣ ΝΟ.5 – Ο αντρας με τη ΛΙΤΣΑ στην κοι-ΛΙΤΣΑ δεν είναι και τόσο σχολαστικός όσον αφορά την εμφάνιση τους. Αντίθετα, δεν νιώθει complex και βγαίνει απτόητος στις παραλίες.

 

 Δες επίσης: Γυμναστική: 8 δικαιολογίες και πώς θα τις ξεπεράσετε

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending