fbpx

9+1 tips για επιτυχημένο flirt!

Το επιτυχημένο φλερτ δεν είναι υπόθεση εμφάνισης και μόνο. Στις μέρες μας όμως που το “φαίνεσθαι” κατέκτησε σημαντικότερο ρόλο από το “είναι” τα πράγματα έχουν κάπως αλλάξει. Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν εσύ έτσι ώστε να έχεις το πάνω χέρι στο φλερτ;

(women only) 😈

1. Άσ’ τον να έρθει αυτός σε ‘σένα

That Moment When Your Crush Accepts Your Friend Request

Ευτυχώς για ‘σένα, η τεχνολογία έχει εξελιχθεί τόσο ώστε με ένα απλό “friend request” ο ενδιαφερόμενος να μπορεί όχι μόνο να σε “φλερτάρει”, αλλά και να μάθει περισσότερα για ‘σένα από mutual friends, posts και mobile uploads. Οπότε μην κάνεις το λάθος να είσαι ανοικτό βιβλίο για χάρη του. Παίξ ‘το λίγο μυστήρια, ασ’ τον να ενδιαφερθεί πρώτος και μην τον δικαιολογήσεις αν δεν το κάνει. Remember: if you can find him, he can find you as well. (θέλει όμως;)

 

2. Μην του τηλεφωνήσεις

b4fece35530842147e3c47e5a3b0ca20

“Είπες θα με πάρεις, γιατί δεν με πήρες;” “Μήπως έκανα/είπα κάτι που σε πείραξε;” “Μήπως.. ίσως…εεε who cares τελοσπάντων! Μην κάνεις το λάθος να τον πάρεις εσύ. Αν έχει περάσει από την πρώτη δημοτικού, ξέρει πολύ καλά τους αριθμούς, και πώς να τους πληκτρολογεί στο κινητό του.

 

 

3. Μην του ζητάς να βγείτεimages (1)

Στο ίδιο σκεπτικό με τη συμβουλή 2. Τι να κάνεις έναν άντρα που δεν παίρνει πρωτοβουλία για ένα απλό τηλεφώνημα ή για να σου ζητήσει να βγείτε; Αν φοβάται να το κάνει αυτό, σκέψου τι θα κάνει για άλλα, πιο σοβαρά θέματα 🙄

 

4. Άσ’ τον να έρθει να σε πάρει από το σπίτι σου

flirting-in-the-rain_o_2923579

Ωραίααα! Αφού έκανε σωστά τα πρώτα βήματα του φλερτ, κλείσατε ραντεβού συγκεκριμένη μέρα και ώρα. Αν σου προτείνει να έρθει να σε πάρει από το σπίτι σου, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να το παίξεις ανεξάρτητη φεμινίστρια οδηγάρα κτλ. Άσ’ τον να συμπεριφερθεί σαν άντρας που νοιάζεται για ‘σένα και την ασφάλεια σου.

 

5. Ασ’τον να πληρώσει

2Roxgmh

Αφού αυτός σε κάλεσε σε ραντεβού, αυτός θα “πρέπει” να πληρώσει το λογαριασμό. Αν πάλι ξέρεις ότι ναι μεν ενδιαφέρεται, αλλά είναι ταπί και ψύχραιμος, υπάρχουν άλλες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε, οι οποίες δεν θα τον επιβαρύνουν. And talking – talking is free.

 

Δες: 5 τρόποι για να φλερτάρεις καλύτερα!

 

6. Άσ’τον να θέλει περισσότερα

comments-flirt-flirting-funny-Favim.com-2330101

Μην γίνεσαι ιδιαίτερα αποκαλυπτική από την αρχή. Και δεν εννοώ μόνο στην εμφάνιση (δεδομένο), αλλά και στα λεγόμενά σου και στο βαθμό της διαχυτικότητάς σου. Το μυστήριο κρατάει το ενδιαφέρον.

 

 

7. Μην φοβάσαι να φύγεις σχετικά νωρίς από το ραντεβού

images (2)

Αν δεν συμπεριφέρεται όπως θα ήθελες ή αν είναι βαρετός ή αγενής(!), μη διστάσεις να φύγεις από το ραντεβού. Μεταξύ μας, μπορείς να το κάνεις ακόμα και με την πιο ηλίθια δικαιολογία. *Show yourself the respect you deserve my girl!

 

 

8. Μην ξεχνάς να του λες πάντα “ευχαριστώ”

56ebd4e58fec605ae60e46138410331c

Οι άντρες θέλουν να νιώθουν οτι οι γυναίκες τους εκτιμούν. Και ποιος δεν θέλει anyway; Οι καλοί τρόποι συμπεριφοράς θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως, from both sides. 🙂

 

 

9. Άσ’ τον να προγραμματίσει το επόμενο ραντεβού (και το επόμενο και το επόμενο…)

images

Οι καιροί όντως έχουν αλλάξει. Οι γυναίκες έχουν άποψη, εκφράζουν πλέον ελεύθερα τα “θέλω” τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να παίρνουν το ρόλο του άντρα στο φλερτ. Αν κάνεις εσύ όλο τον προγραμματισμό για το επόμενο/α ραντεβού κινδυνεύεις όχι μόνο να γίνεις πιεστική, αλλά και να τον καθησυχάσεις (σε σημείο να αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον του) ότι σου αρέσει υπερβολικά, υπερβολικά νωρίς οπότε δεν χρειάζεται να καταβάλει ιδιαίτερη προπάθεια να σε κατακτήσει. Not a good thing honey!

 

10. Να πιστεύεις στην τύχη/πεπρωμένο/κάρμα/γραφτό

quesera1

Que sera, sera” θα πει “ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει”. Οπότε μην προτρέχεις, μη βιάζεις τα πράγματα. Αν είναι γραφτό να περάσει το δρόμο της ζωής σου και να μείνει, αυτό θα συμβεί. Σήμερα, αύριο ή μετά από 5 χρόνια. Κάποτε θα συμβεί. Για κάποιο λόγο, εννοείται 😉

 

Δες επίσης: Τα 10 καλύτερα TIPS για flirt και σχέσεις μετά τα 20!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending