fbpx

Τι εννοούν πραγματικά οι κοπέλες όταν λένε αυτά τα 7 πράγματα στα αγόρια τους;

Μιας και μιλήσαμε για τους άντρες, σειρά έχουν οι κοπέλες. Αν και αγαπούν τους συντρόφους τους, ποτέ δεν είναι εντελώς ειλικρινείς μαζί τους. Όχι λέγοντας ψέματα, αλλά χωρίς να το αντιλαμβάνονται κρύβουν κάτι. Τι λένε λοιπόν, με το μοναδικό τρόπο που ξέρουν στα αγόρια τους;

 

1. “Ακόμη 5 λεπτά”.

Ίσως απλά να εννοούν ότι θα μείνουν στο κρεβάτι ακόμη 5 λεπτά. Ίσως 5 λεπτά έξτρα για να ετοιμαστούν. Όπως και να ‘χει, πάντα θα είναι περισσότερο από 5! Ο φίλος πρέπει να καταλάβει ότι 5 λεπτά = περισσότερο από τον πραγματικό χρόνο του ρολογιού. Απλά είναι μια έκφραση..

 

2. “Είναι αστείος”.

Όταν γνωρίζουν τον “hot” καλύτερο φίλο του αγοριού τους, δεν θέλουν να το πουν ευθέως πως τον βρίσκουν ελκυστικό. Αυτό θα ήταν αγένεια και θα προκαλούσε μια αχρείαστη ανασφάλεια. Έτσι, κάθε φορά που το αγόρι τους ρωτά για τη γνώμη τους για τον κολλητό του, απλά λένε ότι “είναι αστείος”.

 

3. “Είσαι καλύτερος”.

Ακόμη κι αν δεν το συζητήσετε ακόμα, κάποτε θα αναφερθεί στις πρώην του. Θα θέλει να ξέρει ποιος ήταν ο καλύτερος πριν από αυτόν στο φιλί ή που έκανε την κοπέλα τους ευτυχισμένη. Φυσικά, η κοπέλα θα πρέπει να πει ότι ο παρόν φίλος της είναι ό,τι καλύτερο της συνέβηκε. Δεν έχει σημασία αν είναι ψέμα. Είναι μια αποδεκτή απάντηση.

 

Δες: 10 πράγματα που ΔΕΝ πρόκειται να προσέξουν οι άντρες στις γυναίκες!

 

4. “Δεν χρειάζεται να το κάνεις..”

Όταν πλησιάζουν τα γενέθλια της, θα πει στο αγόρι της ότι δεν χρειάζεται να της αγοράσει δώρο. ΟΜΩΣ, όταν έρθει η μέρα, και δεν έχει αγοράσει ούτε κάρτα γι’ αυτήν, τότε θα έρθουν τα νεύρα! Απλά το είπε, για να μη νιώσει εκείνος υποχρεωμένος να αγοράσει δώρο. Αυτή ήθελε να το κάνει, επειδή απλά θα ΗΘΕΛΕ να το κάνει γι’ αυτήν!

 

5. “Μπορείς να διαλέξεις”.

Όταν τον αφήνει να διαλέξει μια ταινία για να δουν, εκείνη δεν θέλει να διαλέξει ότι θέλει αυτός. Αν το κάνει, θα καταλήξουν να βλέπουν κάτι απαίσιο. Εκείνο που θέλουν να κάνει, είναι να διαλέξει κάτι που θα θέλουν και οι δύο να δουν. Πρέπει το αγόρι να σκέφτεται και για τους δύο, όχι μόνο τον εαυτό του!

 

6. “Είμαι μια χαρά!”

Ας μη λέμε ψέματα. Όλοι οι άντρες ξέρουν πως αυτή η φράση είναι ψέμα. Όταν οι κοπέλες λένε ότι είναι καλά, δεν είναι στ’ αλήθεια. Μπορεί να μη νιώθουν την ανάγκη να μιλήσουν για το λόγο που είναι αναστατωμένες, ή μπορεί να θέλουν να το καταλάβει από μόνος του ο άλλος. Όπως και να ‘χει, δεν είναι ένα ευχάριστο πράγμα να ακούς..

 

7. “Αγαπώ τα μαλλιά και το χτένισμά της”.

Κάποτε αυτό σημαίνει ακριβώς αυτό που ακούγεται. Όμως κάποτε κάνουν κομπλιμέντο για μια κοπέλα που δεν συμπαθούν ώστε να φανούν λιγότεροζηλιάρες” απ’ ότι είναι στ’ αλήθεια. Άλλες φορές, το λένε για να δουν πώς θα αντιδράσει το αγόρι τους στην “ομορφιά” της άλλης. Όλα εξαρτώνται από τη διάθεση που βρίσκονται τη συγκεκριμένη στιγμή! 

 

Το αγόρι σας ίσως νιώθει ένοχος όπως εσείς όταν λέτε πράγματα που δεν εννοείτε, άρα μη νιώθετε άσχημα γι’ αυτό. Απλά κάποιοι άνθρωποι το κάνουν περιστασιακά (και μη)..

Πηγή: allwomenstalk.com

Δες επίσης: 10 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και σπάνε τα νεύρα των αντρών

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending