fbpx

Flirting: Πώς άλλαξε από την εφηβεία στην ενηλικίωση μας;

Αυτό το εγγλέζικο το “crush” είναι το απόλυτο ανελέητο μαρτύριο που ζούμε μια ζωή! Αυτό το κόλλημα, το “φατσιημά” με κάποιον, δεν σταματά ΠΟΤΕ να υπάρχει (μέχρι να παντρευτούμε υποθέτω!). Μέχρι να παντρευτείς όμως πολλά φατσιήματα!

Θυμάμαι στο γυμνάσιο-λύκειο πάντα ήμουν το άτομο που θα είχε ένα κόλλημα. Μπορεί να ήταν παροδικό, μπορεί μόνιμο, αλλά πάντα θα είχε ένα ομορφόπαιδο να μου τραβά την προσοχή! Υπήρχαν φίλες μου που έμεναν παραδοσιακές στο κόλλημα (γενικά του λυκείου) που λυσμονούσαν τον ίδιον μια ζωή. Τότε όμως οι καιροί ήταν πολύ αθώοι και πολύ ωραίοι.

ffc1cdf1d45ebc22338f33cbc53623a6

Τον καιρό μου” το να φιλούσες κάποιον όταν ήσουν λύκειο ήταν και πολύ σημαντική στιγμή ως προς την αυτο-ολοκλήρωση σου (σαν κορίτσι). Τώρα είναι πολύ κοινό και στα παιδιά γυμνασίου.

 

Σκεφτήκατε ποτέ πόσα πράγματα άλλαξαν στον τρόπο μας να “κολλήσουμε” κάποιου πριν – ως έφηβοι και πώς τώρα σαν ενήλικες;

photos.demandstudios.com-getty-article-151-175-78375916_XS

#1: Έφηβος: Το μόνο που έκαμνες ήταν να εσκέφτεσουν πόσο ταιριάζει το όνομα σου με το επίθετο του, πόσα μωρά θα κάμετε, πόσο ονειρικό θα ήταν το μέλλον σας μαζί. Πφφ, το απόλυτο κυπριακό dream!

Ενήλικας: Τώρα υπάρχουν 2 επιλογές:

  • Ή είσαι πολλά καλή/ος για λόου του/ης
  • Ή πολλά χάλια για λόου του/ης!

Δεν υπάρχει μέση λύση. Μπαίνει μέσα σου η υπεράνω αυτοπεποίθηση , ή η αυτό-αμφιβολία σου!

use-your-brain-gif_zps4d11baf2

 

#2: Έφηβος: Να έλεγες στο φάτσιημα ένα Γεια ή το γεγονός ότι σου αρέσκει ήταν εκτός συζήτησης! Μα να του το ελαλούσαμεν; Ή το top που επίεννε ένας φίλος μας να μας κάμει τα κονέ! Τι ωραίοι καιροί!

Ενήλικας: Με κάποιο τρόπο βρίσκουμε τη δύναμη να πηγαίνουμε και να λαλούμε του άλλου ότι αρέσκει μας. Όσο μεγαλώνεις, τόσο πιο πολύ το θάρρος!

tumblr_inline_mz7cx4uhRr1sohk3w

Δες: Τα 10 καλύτερα TIPS για flirt και σχέσεις μετά τα 20!

#3:Έφηβος: Το να έπαιρνες το νούμερο του/της παιδιού/κορούας ήταν ΤΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ!

likeaboss

Ενήλικας: Έχει 2 όψεις το θέμα, γιατί από τη μια είναι πιο εύκολο να ζητήσεις ένα τηλέφωνο αλλά από άποψη της κατοχής των social media κάποιοι προτιμούν να δώσουν facebook πρώτα. Αλλάξαν οι καιροι μάνα μου!

 

flirting_picture660

#4: Έφηβος: Όταν ήμασταν μιτσιοί, εστεκούμασταν καραούλι στην πόρτα του σχολείου να τον/την δούμε που τον/την έφερνε η μάμα του. Ή εσυχνάζαμε στην ίδια γωνιά του σχολείου για να “είμαστε κοντά” – βασικά, εκάμναμε το λεγόμενο “stalking” (το google translate λαλεί καταδίωξη – τέλεια fail).

Ενήλικας: Εν να μπεις στο facebook, θα προσπαθήσεις να βρεις κοινούς φίλους και να τον/την κάμεις add. Αν όχι, θα πάεις στις φωτογραφίες του event στο club που τον είδες και θα τον κάμεις add. Μόλις τον έχεις πλέον φίλο, το “stalking” γίνεται πανεύκολο. Πού επείεν, με ποιους, και πάει λέγοντας! (Το internet εν φιλούι μου!)

facebook-stalking-creul-intentions-gif

 

#5: Έφηβος: Φανταστείτε ότι μιλούσατε με το “φάτσιημα“. Και σας πρόσφερε μια σιοκολατούα. Το πιο λογικό, θα εφυλάσσατε το περιτύλιγμα σαν ενθύμιο. Ότι “πιαστό” πράμα σας εδιούσεν εφυλάσσατε το.

Ενήλικας: Αφού η τεχνολογία εν υπέρ μας, σίγουρα θα μιλάτε που chat ή κάποιο άλλο (μούχτιν) μέσο και αν πει κάτι cute θα το φκάλετε screenshot και θα το στείλετε και στις φίλες σας να το χουμίσετε (φατσσίσετε – άμπα και)!

anigif_enhanced-15909-1397607763-18

 

#6: ‘Εφηβος: Είπαμε στο #4 ότι θα προσπαθούσαμε να ήμασταν όσο πιο κοντά του στο σχολείο, όταν εφκένναμε στο mall, ΑΛΛΑ όταν έρκετουν να μας μιλήσει εφέφκαμε ή εχωννούμασταν.

Ενήλικας: Τωρά, εν κανεί που είμαστε κοντά, φλερτάρουμε ανελέητα! Τι να κάμουμε; Έχουμε και ανάγκες να καλύψουμε!

megustachristinaaguileraflirting

P.S. Το φλέρτ παίζει να εν το καλύτερο βήμα μεταξύ ενός ζευγαριού (ούλλο το χάζι εν τζιαμέ)!

 

Δες επίσης: 7 σημάδια πως ένας άντρας φλερτάρει σίγουρα μία κοπέλα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending