Το “Chartered Banker MBA” τώρα και στην Κύπρο

Ο διεθνής εκπαιδευτικός οργανισμός Globaltraining παρουσιάζει το παγκοσμίου κύρους Chartered Banker MBA, σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Bangor, Ηνωμένου Βασιλείου και το Cyprus Institute of Financial Services.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες του ευρύτερου χρηματοπιστωτικού τομέα που επιθυμούν να αποκτήσουν βαθύτερη γνώση επί των χρηματοοικονομικών θεμάτων, να αναβαθμίσουν τα ακαδημαϊκά τους προσόντα και να υποβοηθήσουν την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Στόχος του “Chartered Banker MBA” είναι να δώσει έμφαση σε γνωστικά αντικείμενα όπως η διαχείριση κινδύνων, η κανονιστική συμμόρφωση και δεοντολογία, η στρατηγική χορήγησης δανείων και ο πιστωτικός κίνδυνος, η οικονομική θεωρία και η επιχειρησιακή στρατηγική αλλά και σε θέματα διοίκησης επιχειρήσεων και ανθρώπινου δυναμικού.

Παρακολουθώντας το πρόγραμμα, οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MBA αλλά και τίτλο “Chartered Banker” .

Παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει στις 10 και 13 Μαρτίου, 2015, σε Λεμεσό και Λευκωσία αντίστοιχα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, επικοινωνήστε με την κα Μικαέλα Παναγιώτου στο 22 814705 ή στο [email protected]

——————————-

Σχετικά με την Globaltraining

Η Globaltraining είναι ένας από τους κορυφαίους πολυεθνικούς οργανισμούς παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών με έμφαση στα επαγγελματικά διπλώματα (ΑCCA, ACA, Chartered Banker MBA, CFA, CIA, ADIT, CIPR)  και τις εταιρικές εκπαιδεύσεις. Η Globaltraining ιδρύθηκε το 1991 και σήμερα απαριθμεί πέραν των 200 ατόμων προσωπικό, με παρουσία σε Κύπρο, Ελλάδα και Βαλκάνια.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending