ΤΕΠΑΚ: Mεταπτυχιακό πρόγραμμα στην τεχνολογικά υποβοηθούμενη γλωσσική εκμάθηση

Το Κέντρο Γλωσσών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, σε συνεργασία με το Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών προσφέρει ένα καινοτόμο διαδικτυακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην τεχνολογικά υποβοηθούμενη γλωσσική εκμάθηση (http://mastercall.weebly.com/), ειδικά σχεδιασμένο για άτομα με έντονο ενδιαφέρον στη χρήση των νέων τεχνολογιών ως αναπόσπαστο μέρος της εκμάθησης ξένων γλωσσών.

Δεχόμαστε αιτήσεις από υποψήφιους φοιτητές για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 31η Μαρτίου 2015.

Το διαδικτυακό πρόγραμμα στην τεχνολογικά υποβοηθούμενη γλωσσική εκμάθηση επικεντρώνεται στις θεωρίες μάθησης, παιδαγωγικές μεθόδους και τεχνολογικές εφαρμογές στη διδασκαλία ξένων γλωσσών (http://mastercall.weebly.com/).

Τα μαθησιακά αποτελέσματα του προγράμματος βασίζονται σε διεθνή πρότυπα, και βασίζονται στην εκτεταμένη εμπειρία ακαδημαϊκών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου στον τομέα τηςτεχνολογικά υποβοηθούμενης γλωσσικής εκμάθησης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θέματα όπως: η κατάκτηση της δεύτερης γλώσσας, μεθοδολογία διδασκαλίας γλωσσών, εκπαιδευτική τεχνολογία για τη γλωσσική διδασκαλία, γλωσσική αξιολόγηση και εξέταση, μεθοδολογίες σχεδιασμού και ανάπτυξη προγραμμάτων δεύτερης γλώσσας, και κινητή γλωσσική εκμάθηση.

Τα μαθήματα παραδίδονται διαδικτυακά. Για την ολοκλήρωση του προγράμματος οι φοιτητές θα ολοκληρώσουν διατριβή.

Το συνολικό κόστος του προγράμματος ανέρχεται στα € 4.100.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://mastercall.weebly.com/? http://www.cut.ac.cy/studies/masters

Facebook: https://www.facebook.com/pages/MA-in-Computer-Assisted-Language-Learning/327839794038613

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending