fbpx

Ημερίδα: What can you do with a Sociology degree?

Στις 24 Φεβρουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα “What can you do with a Sociology degree”, όσον αφορά προοπτικές εργοδότησης  κατόχων τίτλου σπουδών στην Κοινωνιολογία με πρωτοβουλία του Ομίλου Κοινωνιολογίας και Κοινωνικής Κριτικής του Πανεπιστημίου Κύπρου στο κτήριο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων. Η προσέλευση φοιτητών ήταν αθρόα, γεγονός που συνέβαλε και στην διαμόρφωση μιας παραγωγικής συζήτησης σε μια κατάμεστη αίθουσα.

Κύριοι ομιλητές ήταν οι: Νεκτάριος Παρτασίδης (Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συνδέσμου Κοινωνιολόγων Κύπρου και Διδακτορικός φοιτητής Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου) που ήταν και ο συντονιστής, Δρ Λευτέρης Αντωνίου (Μέλος του Συνδέσμου και του ΔΣ της Εταιρείας Κυπριακών Σπουδών), Δρ Νάσια Κλεάνθους (Μέλος του Συνδέσμου και Μέλος του Ειδικού Διδακτικού Προσωπικού στο Πανεπιστήμιο Κύπρου) και η κα Μαρία Χριστοφή (Μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου).

Capture

Ο Δρ Αντωνίου μέσα από την πολύχρονη εργασιακή πείρα του στο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις, αναφέρθηκε στην πρακτική σημασία της Κοινωνιολογίας στον επαγγελματικό στίβο. Η κα Χριστοφή αναφέρθηκε στις προοπτικές απασχόλησης, καριέρας και ανέλιξης μετά το πέρας σπουδών στην Κοινωνιολογία στην Κύπρο. Ο κος Παρτασίδης επικεντρώθηκε στην προσπάθεια του Συνδέσμου στον αγώνα που διεξάγεται για την επαγγελματική αποκατάσταση του κλάδου στην Κύπρο. Η Δρ Νάσια Κλεάνθους αναφέρθηκε με συντομία στην επιτακτική ανάγκη για ατομική προσπάθεια και συνεχή επιμονή στο θέμα εξεύρεσης εργασίας, έστω και αν αυτό σημαίνει εκκίνηση από χώρο απασχόλησης που δεν σχετίζεται με το εν λόγω γνωστικό αντικείμενο.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending