fbpx

16 συμπεριφορές του κολλητού σου φίλου που πραγματικά θα σε ενοχλήσουν!

Ο κοινωνικός κύκλος των περισσότερων νέων ανθρώπων αποτελείται από γνωστούς, φίλους και …κολλητούς! Όπως είναι λογικό, αυτοί οι άνθρωποι άλλοτε μας προκαλούν τα καλύτερα των συναισθημάτων κι άλλοτε μας κάνουν να νιώσουμε πραγματικά άσχημα.

Όταν όμως, είναι οι κολλητοί αυτοί που προκαλούν τις δυσάρεστες καταστάσεις τότε πραγματικά αυτό μας πονά όσο τίποτα άλλο. Βλέπετε, είναι οι τελευταίοι άνθρωποι που θα περιμέναμε να συμπεριφερθούν κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Ωστόσο, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως σε κάποιες από τις παρακάτω περιπτώσεις αντιδρούμε κι εμείς υπερβολικά βλέποντας τέρατα. Σε άλλες όμως, είναι να απορεί κανείς «Όντως είναι κολλητός μου αυτός ο άνθρωπος;»! Αν αυτή η σκέψη βασανίζει συχνά το μυαλό σου τότε ίσως πρέπει να σκεφτείς σοβαρά μια… μεγάλη απόφαση!

Why-men-make-better-best-friends

1. Σου λέει πως δε θα βγει απόψε γιατί είναι πολύ κουρασμένος/η. Το πρωί που ξυπνάς βλέπεις check in του/της σε νυχτερινό μπαράκι.

2. Πιάνει κολλητηλίκια με άγνωστα σε ‘σένα άτομα. Η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη όταν συνειδητοποιείς πως αυτά τα άτομα ξέρουν περισσότερα πράγματα για τον/τη φίλο/η σου απ’ ότι εσύ ο ίδιος.

3. Εντελώς τυχαία μαθαίνεις πως ο/η κολλητός/ή σου έχει μιλήσει με άσχημα λόγια για σένα σε δικούς του/της συμφοιτητές.

4. Ή τους έχει αποκαλύψει μυστικά σου τα οποία δεν είχες μοιραστεί ποτέ και με κανέναν άλλον άνθρωπο στον κόσμο.

5. Ξεχνά τα γενέθλιά σου. Κι όμως, μια τόσο σημαντική για εσένα ημέρα όπου όλοι σου εύχονται Χρόνια Πολλά για εκείνον/η αποδείχτηκε μία ακόμη …Πέμπτη!

6. Ακόμη κι αν τα θυμηθεί όμως, μπορεί να γίνει το εξής δυσάρεστο. Στο πάρτυ που οργάνωσες ήταν ο/η μόνος/η που δεν κατάφερε να έρθει. Κι αν δεν έχει πραγματικά κάποια σημαντική δικαιολογία τότε αισθάνεσαι πιο χάλια από ποτέ.

Δες: 7 λόγοι γιατί οι φίλοι που “τρώνε” είναι οι καλύτεροι!

 

7. Βγαίνετε για καφέ και πάνω στην κουβέντα σου ανακοινώνει πως έχει κανονίσει από τώρα διακοπές για το καλοκαίρι. Και μάντεψε… Δεν σου είπε τίποτα!

8. Ξεχνά να κάνει κάτι το οποίο του/της ζήτησες και πραγματικά είχε τεράστια σημασία για εσένα.

9. Παίρνεις το κινητό του/της στα χέρια σου και βλέπεις πως σε έχει αποθηκεύσει με το ονοματεπώνυμό σου. Οκ, να δεχτούμε ότι δε θέλει να έχει κάτι σαν «Κολλητός» ή «Αδερφούλα» αλλά Όνομα κι Επώνυμο; Δηλαδή το αφεντικό του/της πως το έχει;

10. Δεν αντιλαμβάνεται πως κάτι, πράγματι σε ενοχλεί και πότε θα έπρεπε να το κόψει γιατί ξεπερνά τα όρια της πλάκας.

11. Δεν έχει τύχει ποτέ να υποχωρήσει για χατίρι σου και να κάνετε κάτι το οποίο εσύ ήθελες κι επέλεξες.

12. Σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής σου δεν είναι εκεί να σου συμπαρασταθεί όπως θα έπρεπε. Μάλιστα, χρησιμοποιεί την χείριστη για αυτές τις περιπτώσεις ατάκα: «Έλα μωρέ θα περάσει. Πώς κάνεις έτσι;» αποδεικνύοντας εμπράκτως πως δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα απολύτως.

13. Στέλνει μήνυμα με το/την αγόρι/κοπέλα σου. Μπορεί να είναι όντως φιλικό αλλά τι να κάνουμε; Σε ενοχλεί και σου δημιουργεί αυτό το σφίξιμο στην κοιλιά.

14. Κρατά επαφή με κάποιον/α από του/τις πρώην σου παρόλο που έχετε τσακωθεί άγρια μαζί του/της. Στα δικά σου μάτια, μια τέτοια κίνηση φαντάζει σαν εσχάτη προδοσία.

15. Σε ξεχνά εντελώς για χάρη κάποιου πρόσκαιρου έρωτα. Οκ, του/της έλειπε το σεξ και βρήκε αυτό ακριβώς που περίμενε αλλά είναι δυνατόν τόσα χρόνια δυνατής φιλίας ξεχνιούνται τόσο απλά για ένα καλό κρεβάτι;

16. Τυχαίνει να είστε συμφοιτητές. Γράφετε ένα δύσκολο μάθημα το οποίο εσύ δε διάβασες ενώ εκείνος/η σκίστηκε. Κι όμως! Δε σε βοηθά την κρίσιμη ώρα παρόλο που θα μπορούσε να συμβάλλει στο να γράψεις το πολυπόθητο 5…

 

Ακόμα κι έτσι όμως, συνεχίζουμε να τους/τις αγαπάμε γιατί είναι τα αδέρφια… εξ’ αγχιστείας μας!

Πηγή: neopolis.gr

Δες επίσης: Οι άγραφοι κανόνες των κολλητών φίλων που όλοι πρέπει να γνωρίζουν!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending