fbpx

UNISPORTS: Το «Ελευθέρια» εμπνέει αυτοπεποίθηση (PHOTOS)

Το «Ελευθέρια» αποδεικνύετε πηγή έμπνευσης για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αφού κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με σκορ 61 – 38 και συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό για τον αγώνα αφού η ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας πήρε γερό προβάδισμα με σκορ 11 – 1 και έπειτα 17 – 7 στο time out. Το δεκάλεπτο έκλεισε στα 21 – 07 δίνοντας έτσι αρκετή δόση δυναμικότητας στην ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου υστέρησε στο τελείωμα των φάσεων του κάτι που του στοίχησε την διαφορά πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανασυντάχθηκε στο 2ο δεκάλεπτο, έκλεισε τους χώρους στην αντίπαλη ομάδα, σκόραρε περισσότερους πόντους από το πρώτο δεκάλεπτο αλλά η δυναμικότητα, που έδωσε το πρώτο δεκάλεπτο στην ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, έληξε το δεύτερο δεκάλεπτο με σκορ 36 – 18.

Η διαφορά των 18 πόντων δεν άφησε ανεπηρέαστες τις δύο ομάδες αλλά οι καλαθοσφαιριστές τα έδιναν όλα σε κάθε πόντο. Το τρίτο δεκάλεπτο άνοιξε την ψαλίδα του σκορ με μόλις κατά ένα πόντο (47 – 28) ενδεικτικό της μαχητικότητας των δύο ομάδων.

Το τέταρτο δεκάλεπτο κινήθηκε κυρίως στις αντεπιθέσεις όπου και έβρισκαν ανοικτές τις δύο άμυνες με την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας να είναι πιο αποτελεσματική και να παίρνει τον αγώνα με σκορ 61 – 38.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Χρίστου Α, Θεοδόση Μ, Βιτζιλαίος Γ, Μιχαήλ Σ, Αντωνίου Σ, Φυσεντζίδης Ν, Χρίστου Σ, Γεωργίου Μ, Λάμπρου Π, Λοϊζίδης Χ, Αυγουστίνου Γ, Καραπιδάκης Α.

UNIC TEAM BASKETBALL MEN

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κατσουράκης Π, Κωνής Α, Μαυρεδάκης Θ, Καραγιάννης Δ, Καλαντζής Κ, Ρούσος Ν, Τσουμάλης Σ, Καρακάσης Ε, Πιδόπουλος Ν, Χ’’Πετρής Α, Ματακίδης Κ.

EUC TEAM BASKETBALL MEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending