fbpx

5+1 πράγματα που πρέπει να αλλάξετε στο τελευταίο σας εξάμηνο!

Είναι (υποθετικά) ο τελευταίος μας χρόνος, το τελευταίο εξάμηνο! Έχουμε δηλαδή μια τελευταία ευκαιρία να κάνουμε κάποια πράγματα λίγο διαφορετικά. Ακόμα κι αν δεν ζούσαμε την “ΓΟΥΑΟΥ” φοιτητική ζωή, να την ζήσουμε!Καλά δεν μιλάω για τη φοιτητική ζωή που βλέπουμε στις ταινίες! Δεν μπορούμε να πιάσουμε ένα αυτοκίνητο και να ξεκινήσουμε από το Τέξας να πάμε στη Νέα Υόρκη για περιπέτειες! Είμαστε στην Κύπρο χαλόουυ! (Σε 1 μέρα θα γυρίσεις όλη την ελεύθερη Κύπρο!)

Υπάρχουν όμως πραγματάκια που θα μπορούσαμε να αλλάξουμε, ώστε να κάνουμε πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά μας (π.χ. καλές εμπειρίες και συνήθειες για την καθημερινότητά μας μετά!)

 

1. Ξεκινήστε γυμναστήριο!

Αν δεν το έκανες, κάνε το S.O.S! Το γυμναστήριο εκτός του ότι θα σου αποφέρει τα γνωστά ωφελήματα (χάσιμο βάρους, τόνωση, υγιές δέρμα & μαλλιά) θα σου δώσει αφάνταστη ενέργεια και ευεξία που θα σου δώσει μετά καλά αποτελέσματα στην απόδοσή σου παντού! Προσοχή όμως μην γίνεται και εθισμένοι! Χρειάζεται μέτρο και ξεκούραση!

 

2. Να βγαίνετε περισσότερο έξω και να κοιμάστε λίγο!

Colombian_Party_Cartel._Photo_by_Ellen_Ordóñez_for_Colombian_Party_Cartel

Αυτό έρχεται κάπως αντίθετο με το προηγούμενο έτσι; Σκεφτείτε όμως ότι τώρα έχετε την ευχέρεια να βγαίνετε έξω λίγο περισσότερο απ’ όταν θα δουλεύετε αργότερα! Χωρίς να το πιστεύετε, τώρα έχουμε καλύτερη διαχείρηση χρόνου απ’ ότι θα έχουμε μετά!

 

Δες: 5 «εξετάσεις πραγματικής ζωής» που θα έπρεπε να δίνουμε στο Πανεπιστήμιο!

 

3. Τέρμα το φτηνό αλκοόλ!

bingedrinking

Είμαστε 4ο έτος έτσι; Άρα ένα εξάμηνο θα έχουμε να γιορτάζουμε ότι αντέχουμε 4 χρόνια σπουδές! Πολύ καλός λόγος να έχουμε να πίνουμε κάτι καλό και ας είναι ακριβούτσικο! (Όταν λέω ότι μου αρέσει το ρούμι δεν θα αγοράζω ένα άσπρο-αμαρκέ ρούμι από την υπεραγορά, αλλά ένα ωραίο-καφετούδι Captain Morgan, γιατί απλά γουστάρω ακριβό ρούμι!)

 

4. Φωτογραφίες! ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες!

0

Δεν χρειάζεται φοβερός σχολιασμός! Όσες παραπάνω εμπειρίες αποθανατήσουμε στον φακό τόσο πιο καλά θα τις θυμόμαστε!

 

5. Αγάπη; Where?

Είμαστε 4ο έτος για όνομα του Θεού! Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μωράκια και γάμους! Δεν λέω ωραία μια σταθερή σχέση, αλλά από πότε ξεκινήσαμε από τα 22 μας να αγχωνόμαστε για οικογένειες και σπίτια και όλα τα επακόλουθα; Νομίζω για αυτό το τελευταίο εξάμηνο ας μείνουμε στα φλέρτ, στα ξενύχτια και τα ωραία! (If you know what I mean!) 🙂

 

6. Να είσαι ο εαυτός σου συνέχεια!

Έπρεπε να έρθω στο 4ο έτος και να δείξω στους συμφοιτητές μου ότι καταβάθος “είμαι μια ψυχωτική φάουσα που θέλει να γίνει ένας αποπνυχτικός μάστρος, που αν είχε μαστίγιο θα έδερνε τους υπαλλήλους της”, ΑΛΛΑ τώρα γελούμε με αυτό! Γιατί περιμένουμε καιρό να κάνουμε αυτά που θέλουμε, όπως:

  • να κυκλοφορούμε με τις φόρμες όλη μέρα ή
  • να παραδεχόμαστε ότι στον ελεύθερο μας χρόνο ακούμε Justin Bieber και One Direction;

Αυτά μας κάνουν αυτούς που είμαστε τώρα, γι’ αυτό αναδείξτε τα καλά και τα κακά σας! Why not?

 

P.S. Υπάρχουν πολλά tips για να κάνουμε πιο “spicy” τη φοιτητική μας ζωή. Αν έχετε υπόψη σας κάτι πιο extreme, please πείτε μου το! Θέλω το πολλά!

 

Δες επίσης: 10 πράγματα που θα σου λείψουν περισσότερο από το πανεπιστήμιο

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending