fbpx

UNIC: Σημαντική η δυναμική των Δημοσίων Σχέσεων για την εξέλιξη των νέων επαγγελματιών

Soldout” το Exclusive PR Workshop στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

Ο χώρος των Δημοσίων Σχέσεων και της Επικοινωνίας παραμένει ελκυστικός για την ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και τη δημιουργία σταδιοδρομίας. Αυτό κατέδειξε η επιτυχημένη πραγματοποίηση του Exclusive PR Workshop, το οποίο έλαβε χώρα στο πλαίσιο του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, στις 21 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το workshop παρακολούθησαν περισσότερα από 120 άτομα, και η προσέλευση ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες των διοργανωτών.

Capture

Εισηγητές του workshop ήταν ο Δρ. Μάρκος Κωμοδρόμος, CIPR Chartered Practitioner και Επικεφαλής των εκπαιδευτικών προγραμμάτων CIPR που παρέχονται στην Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία από την Globaltraining και η Μαρία Παπάζογλου CIPR Chartered Practitioner και Επικεφαλής της εταιρίας Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας My Publics. Οι εισηγητές μίλησαν για τη στρατηγική σημασία των δημοσίων σχέσεων στην επικοινωνία των οργανισμών σήμερα, και ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση των κρίσεων. Ο Δρ. Μάρκος Κωμοδρόμος, επίκουρος καθηγητής Δημοσίων Σχέσεων στο τμήμα Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, έδωσε έμφαση στα χαρακτηριστικά και τις γνώσεις που πρέπει να έχει ο σύγχρονος επαγγελματίας Δημοσίων Σχέσεων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σημασία των επαγγελματικών πιστοποιήσεων, όπως αυτή του Chartered Institute of Public Relation (CIPR), στο πεδίο αυτό και την αναγνώριση τους από την παγκόσμια αγορά εργασίας. Η Μαρία Παπάζογλου παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο έργο επικοινωνίας ενός πολύ αγαπημένου brand, όπως υλοποιήθηκε από την My Publics, αναλύοντας τις βασικές ενέργειες δημοσίων σχέσεων που εφαρμόστηκαν, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την παρουσία στα social media, τη δημιουργία ιστοριών και την ενθάρρυνση των καταναλωτών να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να υποστηρίξουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την ανάπτυξη της μάρκας.

Capture

Συνδυάζονται τη θεωρία με την πράξη, οι εισηγητές κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων οι οποίοι έφυγαν με θετικές εντυπώσεις και νέες γνώσεις. Το Workshop πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της μεγαλύτερης εκδήλωσης για την επιχειρηματικότητα και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων που διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία κάθε χρόνο από τον Καθηγητή Ι. Λαδόπουλο και την ομάδα του.

Σχετικά με την Globaltraining

Capture

Η Globaltraining είναι ένας από τους μεγαλύτερους επαγγελματικούς πολυεθνικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς, με εξειδίκευση στην παροχή προγραμμάτων σπουδών που οδηγούν στην απόκτηση περιζήτητων επαγγελματικών τίτλων (ACCA, ACA, CFA, CIA, ADIT, CIPR). Η παρουσία της Globaltraining στην Ελλάδα ξεκίνησε το 1996 και εδραιώθηκε το 2000. Αναλαμβάνει για λογαριασμό των μεγαλύτερων διεθνών λογιστικών και ελεγκτικών εταιρειών (BDO, Deloitte, EY,Grant Thornton, KPMG, PwC κ.λ.π.) την εκπαίδευση των στελεχών τους στο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ορκωτών λογιστών-ελεγκτών ACCA και ACA. Επίσης είναι ο εκπαιδευτικός οργανισμός που επιλέγουν οι μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις και δημόσιοι για την εκπαίδευση των στελεχών στη χρηματοοικονομική, λογιστική και ελεγκτική.

Από το 2011, η Globaltraining καινοτομεί στο πεδίο του distance learning, προσφέροντας το πρόγραμμα ACCA σε υβριδική μορφή (συνδυασμός distance learning/ classroom) και δίνοντας στους σπουδαστές εκτός Αττικής τη δυνατότητα να παρακολουθούν μαθήματα εξ αποστάσεως, μέσω της ειδικά σχεδιασμένης on-line πλατφόρμας της Globaltraining.

 

Σχετικά με την My Publics

Capture

My Publics είναι εταιρία επικοινωνίας που έχει ως κύριο αντικείμενο την Στρατηγική των Δημοσίων Σχέσεων και του Marketing, καθώς και την υλοποίηση ολοκληρωμένων πλάνων ενεργειών για την προώθηση και την προβολή των επιχειρήσεων με τις όποιες συνεργάζεται. Στο πελατολόγιο της βρίσκονται γνωστές εταιρίες τουρισμού (ταξιδιωτικοί οργανισμοί, αεροπορικές εταιρίες, ξενοδοχειακές αλυσίδες και μεμονωμένα καταλύματα, χιονοδρομικά κέντρα, κ.α.) ενώ διατηρεί συνεργασίες στον χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, της τεχνολογίας και του consulting.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δημοσιογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Μαρία Παπάζογλου στο κιν. 6974727365 ή με E-mail στο mp@mypublics.com.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
15,800FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending