fbpx

7 δωρεάν υπηρεσίες στο Internet που κάθε φοιτητής οφείλει να εκμεταλλευτεί!

Δε φαντάζεστε πόσα χρήματα χαλάμε ετησίως σε πράγματα που είτε δε μας χρησιμεύουν σε τίποτα, είτε υπάρχει εκεί έξω μια εναλλακτική, άλλοτε πολύ φθηνότερη κι άλλοτε εντελώς δωρεάν.

Ως φοιτητές ξέρουμε ότι τα διαθέσιμα χρήματα είναι ελάχιστα σε αυτήν την ηλικία (ειδικότερα λόγω κρίσης) και για αυτό δημιουργήσαμε τη λίστα που θα δείτε παρακάτω.

 

Ελπίσουμε να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη και να ξεκινήσετε την χρήση των υπηρεσιών αμέσως. Like στο ΔΩΡΕΑΝ λοιπόν…

 

1
1. Coursera


Μέσω του Coursera μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήματα κορυφαίων Πανεπιστημίων ανά τον κόσμο χωρίς να χρεωθείς ούτε 1 ευρώ!

 

2
2. Memrise

Έχει παρατηρηθεί πως ολοένα και περισσότεροι νεαροί φοιτητές θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στις ξένες γλώσσες. Με το Memrise θα πετύχεις τους στόχους σου αποφεύγοντας τα υψηλά δίδακτρα των κλασσικών φροντιστηρίων.

 

3
3. Symbolab

Αμφιβάλλω αν υπάρχει φοιτητής παγκοσμίως που δεν έχει αναθεματίσει την ώρα και τη στιγμή που έμπλεξε με τις ασκήσεις μαθηματικών. Πλέον βέβαια, το Symbolab αναλαμβάνει όλη τη δουλειά για σένα.

 

Δες: 20 αναζητήσεις που κάθε φοιτητής έχει κάνει στo Google!

 

4
4. Shush

Υπάρχει 20χρονος που δεν παρακολουθεί ξένες σειρές; Αμφιβάλλω. Αν πάντως δεν αποτελείς κάποιου είδους περίεργη εξαίρεση το Shush σχεδιάστηκε ειδικά για εσένα.

 

5
5. CodeAcademy

Μπορεί το Coursera να προσφέρει μαθήματα παντός ενδιαφέροντος, στο CodeAcademy έχεις την ευκαιρία να μάθεις προγραμματισμό. Τουλάχιστον τα πρώτα και βασικά του στοιχεία. Και στην εποχή μας η ικανότητα του προγραμματισμού είναι πραγματικά υψίστης σημασίας.

 

6
6. Pixlr

Ειλικρινά τώρα, λυπάμαι οποιονδήποτε φοιτητή πληρώνει εκατοντάδες ευρώ για κάποια έκδοση του Photoshop όταν υπάρχει αυτό το υπέροχο πρόγραμμα που λέγεται Pixlr!

 

7
7. Google Drive

Φανταστείτε λίγο να είστε η Microsoft, να πουλάτε τόσα χρόνια το Office σε εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον πλανήτη και να έρχεται μία Google να σας χαλάει την πιάτσα με το Google Drive. Μια υπηρεσία πραγματικά …υπέροχη!

Πηγή: neopolis.gr

 

Δες επίσης: 18 αλήθειες που κανείς δεν σου λέει καθώς μεγαλώνεις ως φοιτητής!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending