fbpx

Το StudentLife.com.cy… απέδρασε!!

Μέλη της συντακτικής ομάδας του StudentLife.com.cy βρέθηκαν στο νέο πρωτοποριακό παιχνίδι της Λευκωσίας. Το Escape The Room ήρθε για να ταράξει τις καρέκλες των πολυσύχναστων Café, αφού καλεί τους διαγωνιζόμενους να σκεφτούν τρόπους, ούτως ώστε να ξεφύγουν από τα διάφορα δωμάτια.

Εμείς ζητήσαμε από τα παιδιά να μας μιλήσουν γι’ αυτό το πολύ ωραίο project τους και σας παραθέτουμε τους λόγους για να το επισκεφθείτε:

«Η νέα μόδα, που ήρθε από το εξωτερικό, ονομάζεται Escape Games. Τι είναι αυτό; Μέσα σε ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια ο καθένας από εμάς μαζί με την παρέα του μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής στη δική του περιπέτεια. Μέσα σε μία ώρα η κάθε ομάδα παιχτών καλείται να εξιχνιάσει το μυστήριο του κάθε δωματίου και να βρει τον τρόπο να δραπετεύσει από αυτό.

Τα σενάρια ποικίλουν, αφού τα δωμάτια μπορεί να είναι από γραφείο ντετέκτιβ μέχρι κελί φυλακής. Παρ’όλα αυτά, ο κάθε παίχτης έχει μια μοναδική εμπειρία να περάσει μερικές ευχάριστες στιγμές μέσα από μία ομαδική εμπειρία μαζί με τους φίλους τους συγγενείς ή τους συναδέλφους τους.»

Το μεγαλύτερο Escape Game της Κύπρου, το “Escape the Room”, άνοιξε τις πύλες του στο κέντρο της πρωτεύουσας προσφέροντας τρία διαφορετικά δωμάτια.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

Website: http://escapetheroom.com.cy/

Facebook Page: https://www.facebook.com/escapetheroomcyprus

Στο Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=SZyLQ_6EdU8

_MG_7332

_MG_7335

_MG_7339

_MG_7340

 

Μην διστάσετε να δοκιμάσετε αυτή τη νέα εμπειρία και μην ξεχνάτε: Το StudentLife απέδρασε… Εσείς θα τα καταφέρετε?

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending