fbpx

5 καταστάσεις που αποφεύγουμε με τη δικαιολογία “Δεν έχω χρόνο”.

Είσαι κι εσύ απ’ αυτούς που η πρώτη τους δικαιολογία, όταν τους γίνει μία πρόταση, είναι: “Αααα κρίμα, δεν προλαβαίνω/δεν έχω χρόνο/βιάζομαι“; Και πάντα αυτό που σε κρατά πίσω είναι κάτι ασήμαντο όχι και τόσο αναγκαίο, ας το πούμε;

 

Για να δούμε αν λες κι εσύ τα ακόλουθα (και τι εννοείς καταβάθος):

 

1. Δεν έχω χρόνο για διάβασμα

Number 1 στη λίστα όλων των φοιτητών ανά τον κόσμο. Επειδή ΠΑΝΤΑ θα προκύψει κάτι πιο σημαντικό απ’ αυτό. Ή θα είναι τόσο πολύ το διάβασμα, που αλήθεια δεν θα προλαβαίνεις (Awww.. Ok μπορεί να συμβεί).

 

2. Δεν έχω χρόνο για γυμναστική

Άσχετα αν μπορείς να γυμναστείς στο σπίτι σου, αντί σε γυμναστήριο, ή έξω… Άσχετα αν θα σου πάρει από 10-60 λεπτά (αναλόγως της έντασης και της όρεξής σου)… Άσχετα αν δεν σταμάτησες να μουρμουράς ότι δεν θα πας ούτε φέτος παραλία με τέτοια χάλια… Η δικαιολογία είναι δικαιολογία!

 

3. Δεν έχω χρόνο για έξοδο (σε cafe, club, σπίτι φίλων)

Βαριέσαι α-φά-ντα-στα! Είτε την παρέα είτε τον τόπο που έχει προταθεί για έξοδο. Κάτι πρέπει να βρεις για να το αποφύγεις. Το καλύτερο; Sorry, no free time.Δεν έχω χρόνο απόψε” (ούτε αύριο, ούτε σε ένα μήνα, αν δεν πάτε κάπου που να θέλω εγώ!)

 

Δες: “Εν θέλω να διαβάσω άλλο.. ΚΑΝΕΙ!” – Όλες οι δικαιολογίες που θα πουν οι φοιτητές!

 

4. Δεν έχω χρόνο για μπάνιο

Ε, εντάξει τώρα. Σίγουρα σου έχει τύχει να βαριέσαι τόσο πολύ να μπεις για μπάνιο. Είτε είναι χειμώνας και φοβάσαι ότι θα λυποθημήσεις από το κρύο μετά, ή απλά βαριέσαι τόσο πολύ να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι/καναπέ σου. Το αστείο; Ότι μόλις αποφάσεις να μπανιαριστείς, δεν θα θέλεις με τίποτα να βγεις απ΄εκεί μέσα!

 

5. Δεν έχω χρόνο για μαγείρεμα/συγύρισμα/καθάρισμα

Φοιτητές και δουλειές του σπιτιού; Για να μην είμαστε και απόλυτοι, συμβαίνει μια στο… τόσο (χωρίς διευκρίνηση). Λογικό δεν είναι; Άμα βαριέσαι να κάνεις τα πιο πάνω, λόγω “έλλειψης” χρόνου, νοικοκυρά σου έμεινε να γίνεις; Τουλάχιστον αυτό το κατανοούμε! P.S. Μη βρωμίσεις κιόλας όμως..

 

 

1
*Bonus*: ΑΛΛΑ πάντα θα ΕΧΕΙΣ χρόνο για:

2

  • Facebook
  • φαΐ
  • ύπνο
  • κουτσομπολιό
  • τεμπελιά
  • ηλεκτρονικά παιχνίδια
  • σειρές
  • ταινίες
  • shopping

 

Πιο ειλικρινές θα ήταν αν αντικαθιστούσες το “χρόνο” με την “όρεξη”. Λογικό μια στο τόσο να μη θέλουμε να κάνουμε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.

 

Δες επίσης: 12 ερωτήσεις που όλοι οι 20+χρονοι βαρέθηκαν να απαντούν!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending