fbpx

12 πράγματα που δεν σου είπε κανείς για τη ζωή στα 20!

1. Δύσκολο να βρεις δουλειά

Jobs news avatar

Δύσκολο να βρεις και δυσκολότερο να την κρατήσεις. Συνεπώς, το να είσαι εκπαιδευόμενος σε μια δουλειά είναι σαν να βγαίνεις ραντεβού! ΥΠΕΡΟΧΟ όταν είσαι με καλή παρέα, αλλά μετά από 6 μήνες διερωτάσαι που πάει το πράγμα. Και όταν είσαι άνεργος είναι σαν να είσαι στην αρκτική τούνδρα της μοναξιάς. Κάποιες φορές κρύο και μοναχικό, αλλά όταν το σκεφτείς διαδεδομένο με την προοπτική της περιπέτειας!

 

2. Θα χάσεις ένα ντροπιαστικό αριθμό ωρών στα social media!

MN572-Caller-students-web

Αλλά η Μαρία και ο Κώστας βγήκαν έξω χτες βράδυ και οοο ποιος είναι αυτός που είναι μαζί τους; – θα ρίξω μια ματιά για να δω αν ο φίλος τους είναι fit και ΑΑΑ μόλις έκανα like μια photo και ΗΕΥ μόλις μου έστειλαν ένα facebook message και ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

 

3. Οι άντρες στα 20 είναι σαν το sushi όταν έχεις hangover

woman-staring-at-man

Φαίνεται καλή ιδέα εκείνη τη στιγμή (επειδή σε ποιον δεν αρέσει ένα California Roll) αλλά στην πραγματικότητα το πιο πιθανό είναι να σε αρρωστήσει. Οι άντρες στα 20 δεν είναι άντρες. Είναι  αγόρια. Είναι η διαιώνιση των κολλεγιόπαιδων που ήταν κάποτε, εκτός του ότι φορούν κοστούμι, παίρνουν λεφτά και συνεπώς έχουν την ικανότητα να είναι πολύ περισσότερο μ*****!

 

4. Τα hangovers στα 20 σου θα σε κάνουν πραγματικά να διερωτάσαι αν πεθαίνεις.

student

Ίσως να ήσουν σε μια κατάσταση συνεχούς ποτού/μέθης πριν; Ποιος ξέρει;! Τώρα χρειάζεσαι 3 ποτήρια νερό πριν κοιμηθείς κάθε φορά που βγαίνεις έξω για ένα ποτήρι κρασί, και η σκέψη του να βγεις έξω μια μέρα εκτός του Σ/Κ έχει άμεση σύνδεση με το να κάνεις εμετό στις τουαλέτες της δουλειάς. Yaaay!

 

5. Είναι απίθανο να βρεις αυτό που σου αρέσει πραγματικά να κάνεις μέχρι τα 21 σου, και να συνεχίσεις να το κάνεις για όλη σου τη ζωή.

BeFunky_111114074528-insominia-fibromyalgia-woman-sleep-1114-story-top.jpg

Μόλις τελειώσεις το πανεπιστήμιο, υπολογίζεις ότι η ζωή είναι τέλεια και ότι θα βρεις τη δουλειά των ονείρων σου μόλις αποφοιτήσεις. Αν είσαι τυχερός θα βρεις μια δουλειά. Αλλά το 90% του χρόνου σου θα κάνεις ένα εκατομμύριο διαφορετικά πράγματα και θα μισείς το 70% από αυτά. Αλλά έτσι θα ανακαλύψεις το 30% των πραγμάτων που σου ΑΡΕΣΕΙ να κάνεις. Η αλλαγή είναι καλή. Ένα πλούσιο και πολυποίκιλο CV είναι καλό. Το να μην ξέρεις τι θα συμβεί μετά είναι ΚΑΛΟ. Μην πανικοβάλλεσαι.

 

Δες: 12 ερωτήσεις που όλοι οι 20+χρονοι βαρέθηκαν να απαντούν! 

 

6. Αναπόφευκτα θα ζεις με παράξενους ανθρώπους

Angry-Fat-Girl-–-Ugly-Fat-People-Gifs

Ω, ωραία! Ακόμα μια σημείωση στην πόρτα, ακόμη ένας γυμνός να παίζει κιθάρα στην κουζίνα, ακόμη ένα τελειωμένο συμβόλαιο σπιτιού και πολλές αναμνήσεις.

 

7. Στη δουλειά θα σου συμπεριφέρονται σαν ένα παιδί.

Θα αρχίσεις σιγά σιγά να κάνεις unfriend τους παλιούς συμμαθητές σου που τώρα σε καταιγίζουν με φωτογραφίες που δεν σε ενδιαφέρουν.

 

8. Πιθανότατα θα συνεχίσεις να μένεις με του γονείς σου μέχρι τα 24.

parents-hug-skype

Απόλαυσε το ωραίο φαγητό, τη δυνατότητα να μην πληρώνεις λογαριασμούς και γίνε ένας πραγματικός ενήλικας- ειλικρινά νιώθουμε τον πόνο σου, αλλά απόλαυσε αυτές τις ανέσεις.

 

9. Θα αγχώνεσαι μήπως κάποιος στη δουλειά θα καταλάβει ότι φοράς τις ίδιες 3 μπλούζες και ότι έχεις μόνο ένα ωραίο παντελόνι.

Όχι, δεν το κατάλαβαν!

 

10. Θα στηρίζεσαι στη μητέρα σου τόσο πολύ όσο όταν ήσουν 3 χρονών!

Ξαφνικά η σοφία της σχετικά με τους φίλους, τη δουλειά , τους άντρες και το «πώς-στο-*****- θα φτιάξω -λαζάνια» είναι πολύ επιφανής.

 

11. Δε θα βγάζεις ποτέ αρκετές φωτογραφίες.

20130502-005428

Εκτός από τις φορές που θα βγεις έξω Σάββατο βράδυ και να καταλήξεις με 3 facebook albums γεμάτα με φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μέσα στα ίδια 3 λεπτά που οι φίλοι σου παίρνουν το ποτό τους, πίνουν λίγο και μετά να το ξαναβάζουν πίσω.  Βγάλε περισσότερες φωτογραφίες, επειδή ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΕΣ. Ή κάτι τέτοιο..

Πηγή: cosmopolitan.co.uk

Δες επίσης: 20 «λάθος συνήθειες» που πρέπει να αφήσεις πίσω στα… 20 σου!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending