fbpx

Τι συζητούν οι 20χρονοι κατά τη διάρκεια μιας «αντρικής εξόδου»;

1
1. Ατάκες ταινιών ή σειρών


Είναι μια ασχολία η οποία προωθήθηκε από τον ίδιο τον κινηματογράφο των ΗΠΑ και φαίνεται πως ο αντρικός πληθυσμός ολόκληρου του κόσμου την αποδέχτηκε και την υιοθέτησε πολύ γρήγορα. Ειδικά στις παρέες των σινεφίλ, θα βαρεθείς να ακούς αναφορές σε ταινίες του …1980!

2
2. Ποδόσφαιρο και μπάσκετ


Όποια μέρα κι αν βγεις (Τρίτη, Τετάρτη, ΣΚ δεν το συζητώ) είναι σίγουρο πως λίγο πριν θα τελείωσε κάποιο σημαντικός ποδοσφαιρικός ή μπασκετικός αγώνας ο οποίος χρήζει ανάλυσης. Με λίγα λόγια, η βραδιά θα μπορούσε να κυλήσει απλά και μόνο σε αναφορές για μαγικά γκολ κι εξωπραγματικά buzzer beater!

3
3. Αφραγκοσύνη


20χρονος άντρας που δε γκρινιάζει για τα οικονομικά του και την άδεια τσέπη του, δεν είναι …20χρονος άντρας. Ότι κι αν έχουμε, όσα κι αν χαλάσαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πάντα θέλουμε κι άλλα για να παραγγείλουμε κάποιο ηλίθιο κι εντελώς αχρείαστο γκάτζετ από το e-bay!

4
4. Σχέσεις


Κάθε παρέα που σέβεται τον εαυτό της έχει στις τάξεις τουλάχιστον έναν …παντρεμένο. Ναι, αναφέρομαι σε εκείνον τον τύπο που τα έχει με την ίδια κοπέλα 5-6 χρόνια, και πάντα έχει να σου δώσει μια καλή συμβουλή για τη δική σου σχέση. Άσχετα αν δεν έχεις τέτοια…

5
5. Παλιές έξοδοι


Όταν η βραδιά δεν εξελίσσεται και με τον καλύτερο τρόπο και χαρακτηρίζεται επιεικώς ως «βαρετή» υπάρχει πάντοτε η εγγυημένη λύση των σπουδαίων αναμνήσεων. Δεν υπάρχει παρέα που δεν έχει βιώσει επικές εξόδους κατά τις οποίες έλαβαν χώρα τα πιο διασκεδαστικά σκηνικά. Ε, τι πιο γαμάτο από την «αναγέννηση» των σκηνικών αυτών; Έστω και με τη μορφή της ανάμνησης.

6
6. Το πονεμένο θέμα των δανεικών

– Ρε μαλάκα, μου χρωστάς 20 ευρώ από εκείνη τη μπλούζα που σου είχα πάρει τα Χριστούγεννα.

 

– Είσαι σοβαρός ρε; Δεν πλήρωσα το μπουκάλι πριν δυο βδομάδες που είχες γίνει στουπί και δεν ήξερες ότι είχες ξεμείνει από λεφτά;

Κλασσικά πράγματα…

7
7. Γκόμενες


Αν υπάρχει έστω και μία αντροπαρέα που κατά τη διάρκεια της εξόδου της δεν κοιτάει και δε σχολιάζειπεραστικούς κώλους, τότε εγώ θα κρεμάσω τα πτυχία μου.

8
8. Ο «χαμένος κολλητός»


Και κάπου εκεί, ανάμεσα στις αναμνήσεις και τις περαστικές γκόμενες αρχίζει το θάψιμο του …δήθεν κολλητού σας που εξαφανίστηκε για χατίρι της καψούρας του ή επειδή προτίμησε διαφορετική παρέα. Νομίζω πως όλοι έχουμε έναν τέτοιο φίλο. Όχι;

Δες: Γιατί άλλο πράγμα φίλος/η κι άλλο κολλητός/ή. Οι 15 βασικές διαφορές!

 

 

9
9. Φάκελος «Γυμναστήριο»


Στην εποχή του 2015 όπου το 80% των αντρών βολοδέρνει στα γυμναστήρια, μήπως και δει το μπυροκοίλι του να μετατρέπεται σε …six pack, είναι σίγουρο πως θα γίνει νύξη για τις επιδόσεις στα βάρη κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών. Το πρόβλημα βέβαια, ξεκινά όταν στη συζήτηση μπαίνει κι ο παράγοντας συμπληρώματα διατροφής. Προσέξτε. Με την υγεία μας δεν παίζουμε!

10
10. Η κοπέλα απέναντι που μας …σταμπάρει


Εσείς δηλαδή δεν έχετε σκουντήξει τους φίλους σας να τους πείτε γεμάτοι ενθουσιασμό για τη θεά απέναντι που δεν έχει σταματήσει να σας καρφώνει από την πρώτη στιγμή; Άσχετα αν στο τέλος αποδεικνύεται πως απλά κάθεστε στη μπάρα και της κόβεται τη θέα του …θεού μπάρμαν!

11
11. Τραγουδάρες


Δεν έχει σημασία πού επιλέξατε να περάσετε τη νύχτα σας. Είτε η μουσική υπόκρουση είναι house, είτε metal, είτε Καιτούλα Γαρμπή, με λίγο ποτό και κέφι όλα τραγουδάρες φαίνονται. Και ποτάρες βεβαίως βεβαίως…

12
12. Περνάνε τα χρόνια


Στανταράκι. Η αρχική ευφορία του αλκοόλ αργά ή γρήγορα μετατρέπεται σε μελαγχολία κι ανησυχία για τα χρόνια που περνούν και μας παίρνουν από κάτω. Λες και γίναμε τίποτα 40άρηδες ξέρω ‘γω…

13
13. Inside Jokes


Παρέα χωρίς inside jokes κι ατάκες που πετάγονται στο άκυρο και λύνεστε όλοι στο γέλιο με τους γύρω σας να μην είναι σε θέση να καταλάβουν τι παίζει, δεν είναι παρέα. Ξεκάθαρα πράγματα…

14
14. Πείνα


Δεν υπάρχει νυχτερινή έξοδος, και δη «αντρική βραδιά» που δε θα καταλήξει σε ατελείωτο χλαπάκιασμα σε ο,τιδήποτε βρώμικο είναι ανοιχτό εκείνη τη στιγμή.

15
15. Επαγγελματικά


Κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι η νύχτα φτάνει σιγά σιγά στη λήξη της. Όταν η συζήτηση αρχίζει και γυρίζει γύρω από βιογραφικά, θέσεις εργασίας και (κατώτατους) μισθούς το καμπανάκι της επιστροφής στο σπίτι αρχίζει να σιγοχτυπάει. Μην το αγνοήσετε, προτού φτάσετε στο σημείο να πιάσετε κουβέντα για …συντάξεις!

16
16. Κούραση


Το αστείο με τις νυχτερινές εξόδους από μια ηλικία κι έπειτα, είναι πως σχεδόν πάντα τις μετανιώνουμε. Παραπονιόμαστε για την κούραση, το χαμένο χρόνο και το hangover της επόμενης μέρας που θα μας αναγκάσει να πετάξουμε ένα ολόκληρο 24ωρο στην ανακύκλωση.

(Και στη δική σας παρέα δε συμβαίνει αυτό;)

 

Και…

17
…ΚΑΨΟΥΡΕΣ!

Να το πούμε κι αυτό για να ολοκληρώσουμε. Η επιστροφή στο σπίτι συνοδεύεται από ξάπλωμα στο κρεβάτι με τα ρούχα της εξόδου, το κινητό στο χέρι και το μήνυμα στο ομαδικό chat της παρέας: «Ρε φίλε, τι κορίτσαρος ήταν αυτή η κοκκινομάλλα δίπλα μας. Πόσο θα ‘θελα να της αλλάζω τα φώτα τώρα…» Προφανώς ακολουθεί καψούρα και …ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ!

Πηγή: neopolis.gr

Δες επίσης: Και κάπως έτσι καψουρεύονται και οι άντρες!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending