fbpx

Αν έσσιετε νεύρα…Έσσιει τοίχους, φακκάτε όσο θέλετε!!

Δεν ξέρω αν μπορώ να αποτυπώσω σε ένα κομμάτι χαρτί την ντροπή της πλειοψηφίας των Κυπρίων πολιτών, που περίμενε χθες με ανυπομονησία να δει τον τελικό κυπέλλου Αέλ- Αποέλ. Μα τι να πρωτοπώ; Φυσικά, δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να σας ενημερώσω για τα Highlights του παιχνιδιού. Ίσως είναι καλύτερα να εστιάσουμε στο 40ο λεπτό, περίπου, που το παιχνίδι διεκόπη!

Κατ’ αρχάς χρειάζεται να ξέρουμε και να καταλάβουμε κάτι. Άλλο φίλαθλος και άλλο οπαδός!!! Όσοι δεν είχαν την τύχη να γνωρίζουν (αναφέρομαι σε όσους συνέβαλαν στα επεισόδια) τι εστί φίλαθλος….Φίλαθλος= Φίλος + άθλος. Δηλαδή, με απλά και κατανοητά λόγια, μέχρι τα άτομα αυτά να το καταλάβουν, (γιατί παιδεία σίγουρα δεν έχουν), Φίλαθλος σημαίνει κάποιος, ο οποίος αγαπά τον αθλητισμό.

Οπαδός είναι αυτός που ακολουθεί μια ομάδα, μια ιδεολογία. Εμπεριέχει το στοιχείο του φανατισμού. Αυτό λίγο πολύ είναι που είδαμε χθες σ’ αυτό το 40λεπτo. Ουπς!! Νομίζω πως αυτοί χθες, σε καμιά από αυτές τις κατηγορίες δεν εντάσσονται τελικά. Δεν ακολουθούν απλά μια ομάδα!! Είναι ανεγκέφαλα και φανατισμένα όντα, γιατί ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ δεν μπορώ να τους χαρακτηρίσω, που μόνο σωματική δύναμη ξέρουν να επιδεικνύουν!

Αγαπητοί μου, ΔΥΝΑΜΗ είναι στην ΨΥΧΗ και ΟΧΙ στο Σώμα!

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

football-on-the-stadium-4565

Και ξέρετε κάτι; Δεν υποστηρίζω κάποια ομάδα. Δεν με ενδιαφέρει, βασικά, ποιος κέρδισε ή ποιος έχασε. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να σέβεστε τα Δικαιώματα των υπολοίπων!!

Αν έσιετε νεύρα, έσιει Τοίχους! Φακκάτε όσο θέλετε!!

Συγγνώμη για τον τρόπο μου. Δεν ήταν σκοπός να προσβάλω κανένα. Απλά κατά την προσωπική μου άποψη, αυτά τα υποκείμενα, (ΝΑΙ! ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ), αμαυρώνουν όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά και ολόκληρο τον αθλητισμό. Ντροπιάζουν όλους εμάς που ασχολούμαστε, λίγο ή πολύ, με τον αθλητισμό!

Καταλύουν κάθε έννοια του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ, της ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΑΜΙΛΛΑΣ! Και που καταλήγουμε; Στο βίαιο ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟ, επιδεικνύοντας την μεγάλη τους σωματική δύναμη και τις φωτοβολίδες τους, ενώ ταυτόχρονα μας δείχνουν ακτινογραφία του εγκεφάλου τους αποδεικνύοντας, με σθένος, ότι έχουν μόνο ΑΕΡΑ, ΑΕΡΑ ΚΟΥΠΑΝΙΣΤΟ.

Παίδες! Σας δίνω τα θερμά μου συγχαρητήρια που κάνατε όλη την Κύπρο να νιώθει.… ΝΤΡΟΠΗ για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό!

 

Με εκτίμηση,

ο/η φίλαθλος!

 

Δες επίσης: Τι κάνει η βία στο κυπριακό ποδόσφαιρο..

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending