fbpx

Για 4η συνεχόμενη χρονιά το HACK{CYPRUS} HACKATHON!

Τι μπορεί να συμβεί όταν 100 προγραμματιστές μαζεύονται για 48 συνεχόμενες ώρες κώδικα; Οι πιο τρελές ιδέες προκύπτουν από το μεγαλύτερο μαραθώνιο ιδεών και κώδικα που διοργανώθηκε ποτέ από το Cypriot Enterprise Link και το Hack{Cyprus}.

Το Ηack{cyprus} hackathon επιστρέφει για τέταρτη χρονιά καλύτερο και μεγαλύτερο από ποτέ. Φέτος, οι 100 προγραμματιστές θα συναντηθούν στο Capital Impact στη Λευκωσία στις 26 – 28 Ιουνίου για τον καθιερωμένο μαραθώνιο ιδεών και κώδικα με στόχο τη δημιουργία καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων και εφαρμογών.

Για πρώτη φορά ο διαγωνισμός ξεκινά Παρασκευή και θα διαρκέσει για περισσότερες από 48 ώρες. Φετινός υποστηρικτής το hack {cyprus} είναι το παγκοσμίως γνωστό Major League Hacking που προσφέρει στους διαγωνιζόμενους την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν μια γκάμα από hardwares τελευταίας τεχνολογίας όπως Oculus Rift, Thalmic Myo, Pebble Smartwatch και Leap Motion.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για κράτηση των δωρεάν εισιτηρίων επισκεφθείτε το:  http://hackathons.hackcyprus.com/2015/

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending