fbpx

6 + 1 πράγματα που ΔΕΝ θα πεθυμήσεις από το πανεπιστήμιο!

Όπως καταλαβαίνετε αγαπητοί μου αναγνώστες, αποφοιτώ κι εγώ με την σειρά μου! Πέρασα εξαιρετικά τα 4 μου χρόνια ως φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Κύπρου, αλλά σας διαβεβαιώνω δεν θα το πεθυμήσω!

 

Μπορεί να πεθυμήσω την πιλόττα και την μπιρίμπα, (στο παλιό cafe του ΧΩΔ02) ή τα φραπεδάκια μας με την μούχτι τυρόπιτα στο Flo, αλλά έχει πολλά πράγματα που ούτε με πόμπες να τα πεθυμήσω!

 

1. Οι εγγραφές κάθε εξάμηνο!

tumblr_inline_np4vrkF9u81t16ovi_500

Σόρρυ, σόρρυυυ αλλά εν θα ξιάσω πόσες φορές έκαμνα snooze το ξυπνητήρι έτσι ώστε 08:55 maximum να είχα σηκωθεί και ανοίξει το computer, έτσι ώστε να κάμω log in στο Banner Web και να γραφτώ σε μαθήματα… Μόνο και που το λέω, ζαλίζομαι! 8 εξάμηνα, ε κανεί τους!

 

2. Το άστατο πρόγραμμα σου!

runningto class

Και άστατο πρόγραμμα μαθημάτων και άστατο πρόγραμμα ύπνου, γενικά μια άστατη ζωή. Αν δουλεύατε κι εσείς σαν εμένα, γνωρίζετε τι δύσκολο θα ήταν να προσαρμόσετε το ωράριο της δουλειάς σας με το κάθε-εξάμηνο-και-διαφορετικό-πρόγραμμα του πανεπιστημίου! Δεν θέλω να συζητήσω το γεγονός ότι ο ύπνος μας ήταν απλά ΧΑ-ΛΙΑ!

 

3. Εξετάσεις!

tumblr_inline_np262cPNmn1r38c0q_500

Khm, khm… NEED I SAY MORE?

 

4. Το υπερβολικό διάβασμα!

tumblr_inline_mnbe5ziiw31qz4rgp

Mid-term exams, τελικές εξετάσεις, φροντιστήρια, εργαστήρια, ατομικές εργασίες, ομαδικές εργασίες, παρουσιάσεις… ΣΑΤΖΙΙΙΙ!

 

5. Η χάλια διατροφή!

1423064120-image4-katehudeat_zpse9eb96a8-1

Όταν έχεις μάθημα 10:30-11:59,  12:00-13:29, 13:30-15:00 και έτσι για το χάζι 16:30-17:59, τι πιο λογικό σαν πελλάρα, θα έτρωγες μέσα σε ένα δεκάλεπτο; Κρουασάν που το vending machine/ σοκολάτα από το vending machine/ αλμυρό που το περίπτερο-φούρνος ή να μην φας! Τι υπέροχες διατροφικές συνήθειες αποκτήσαμε σε αυτήν την περίοδο..!

 

6. Τα hangovers!

giles_headache

Όταν σπουδάζεις, μαθαίνεις να εκτιμάς τις 2 μέρες off που έχεις το Σαββατοκυρίακο! Αν εμβανθύνεις λιγότερο θα δεις ότι ουσιαστικά είχες off μια μέρα! Αυτό συμβαίνει γιατί το Σάββατο θα ξυπνούσαμε κατά το μεσημέρι, θα πηγαίναμε στους καφέδες μας και το βράδυ στο club! Θα γινόμασταν λιώμα και μετά θα ξυπνούσαμε απόγευμα Κυριακής με πονοκεφάλους (και καμιά φορά εμετούς), και κάτσε και περίμενε 3 μέρες να σου περάσει! Υποβρύχιες καταστροφές λαλώ σου!

 

7. Το parking!

Parking-Lot-Full-Sign-K-5744_still_tmp

Και εδώ γελάμεεε! Το parking, ειδικά για την δική μας περίπτωση (που θέλουμε να παρκάρουμε όσο πιο κοντά γίνεται) ήταν το απόλυτο βάσανο! Να μην έβρισκες πάρκινγκ, μπορεί να ήταν και το πιο επώδυνο πράγμα που συνέβαινε στο πανεπιστήμιο. *Όταν έβρεχε ειδικά και ήξερες ότι το να παρκάρεις στην χωράφα ήταν εξίσου επικίνδυνο όσο και το πήδημα από το παράθυρο…

 

Υ.Γ: Αναμφισβήτητα όμως, αν μας έδιναν την ευκαιρία να ξανασπουδάσουμε 4 χρόνια. χωρίς να είχαμε αυτά τα μικροπροβλήματα, θα το κάναμε με τα 1000!

 

Δες επίσης: Ιδέες για το πώς να χρησιμοποιήσεις την ελευθερία σου μετά τις εξετάσεις

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending