Εσπερίδα με θέμα «Έντομα στο Αστικό Περιβάλλον»

************************************************************

PEST PRACTICE-“Advancing work safety for pest control workers”

                     Εσπερίδα με θέμα «Έντομα στο Αστικό Περιβάλλον»

Διήμερο εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Η εκπαίδευση στις απεντομώσεις»

************************************************************

To Κυπριακό Κέντρο Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων, στα πλαίσια του ευρωπαϊκού συγχρηματοδοτούμενου έργου PEST PRACTICE, διοργανώνει εσπερίδα με θέμα «Έντομα στο Αστικό Περιβάλλον» καθώς επίσης και διήμερο εκπαιδευτικό εργαστήριο, με θέμα «Η εκπαίδευση στις απεντομώσεις».

Το έργο PEST PRACTICE – “Advancing work safety for pest control workers” έχει ως στόχο την ανάπτυξη καινοτόμου εκπαιδευτικού υλικού για τους επαγγελματίες χρήστες των εταιρειών απεντόμωσης. Η εκπαίδευση επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν την ολοκληρωμένη διαχείριση επιβλαβών οργανισμών οδηγώντας στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των εφαρμογών και παράλληλα αυξάνοντας το επίπεδο ασφάλειας των εργαζομένων, των πολιτών και του περιβάλλοντος.

Η εσπερίδα θα διεξαχθεί στις 22 Ιουνίου 2015, και ώρα 18:00 – 20:00 μ.μ, στην αίθουσα NEWTON, στο κτίριο EUROPA, όροφος (-1), στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και είναι ανοικτή στο ευρύ κοινό. Το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Ιουνίου 2015, από τις 9:30 – 15:00, αίθουσα Β111, κεντρικό κτίριο, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Όσον αφορά το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο η συμμετοχή θα γίνεται κατόπιν προσωπικής προσκλήσεως στους επαγγελματίες του χώρου. Τόσο στην εσπερίδα όσο και στο εκπαιδευτικό σεμινάριο, θα συμμετέχουν ομιλητές από το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο της Ελλάδας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τμήμα Γεωπονίας), και το Τμήμα Γεωργίας του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και άλλοι φορείς.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το 22841603.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, μπορείτε βρείτε στην ιστοσελίδα του έργου PEST PRACTICE  http://www.pestpractice.eu

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending