fbpx

Η κουλτούρα του hack {Cyprus}

To hack {Cyprus} δημιουργήθηκε με σκοπό να βάλει τη Κύπρο στο τεχνολογικό χάρτη. Πιστεύουμε ότι οι Κύπριοι έχουν να δώσουν πολλά στο τομέα της τεχνολογίας, σε παγκόσμιο επίπεδο. Όραμα μας είναι η Κύπρος να γίνει ένα κεντρικό start-up hub, όχι μόνο στην Ευρώπη και στην ευρύτερη περιοχή αλλά και παγκόσμια.

Το hackathon για την ομάδα που το οργανώνει έχει να κάνει με την καινοτομία, την συνεργασία και την ευκαιρία που δίνεται στους διαγωνιζόμενους να αποδείξουν τις ικανοτήτες τους. Κανείς δεν περιμένει τους διαγωνιζόμενους να φτιάξουν ένα ολοκληρωμένο προϊόν στη διάρκεια του hackathon. Αντίθετα θέλουμε να χρησιμοποιήσουν το χρόνο τους για να φτιάξουν ένα πρωτότυπο, να αποδείξουν μια ιδέα ή να φτιάξουν κάτι τρελό σε ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Δείτε στιγμιότυπα από το Hackathon του 2013:

Capture

Πέρα από την διασκεδαστική πλευρά του και το ότι κανένας δεν κοιμάται, το hackathon αποδεικνύει πως η τεχνολογική κοινότητα της Κύπρου έχει απίστευτες δυνατότητες. Στο video πιο κάτω ο Γιώργος Μακκουλής από τους ιδρυτές τους hack {cyprus} μιλά για αυτό:

Capture1

Το hack {cyprus} hackathon, που διοργανώνεται από το Cypriot Enterprise Link, φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Capital Impact στη Λευκωσία στις 26 – 28 Ιουνίου. Για περισσότερες πληροφορίες και για κράτηση των δωρεάν εισιτηρίων επισκεφθείτε το: http://hackathons.hackcyprus.com/2015/

 

Δες επίσης: Για 4η συνεχόμενη χρονιά το HACK{CYPRUS} HACKATHON!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending