Για 4η συνεχόμενη χρονιά το HACK{CYPRUS} Hackathon Cyprus: Όσα έγιναν φέτος!

Τι μπορεί να συμβεί όταν 100 προγραμματιστές μαζεύονται για 48 συνεχόμενες ώρες κώδικα; Οι πιο τρελές ιδέες προκύπτουν από το μεγαλύτερο μαραθώνιο ιδεών και κώδικα που διοργανώθηκε ποτέ από το Cypriot Enterprise Link και το Hack{Cyprus}.

Το Ηack{cyprus} hackathon επέστρεψε για τέταρτη χρονιά καλύτερο και μεγαλύτερο από ποτέ. Φέτος, οι 100 προγραμματιστές συναντήθηκαν στο Capital Impact στη Λευκωσία στις 26 – 28 Ιουνίου για τον καθιερωμένο μαραθώνιο ιδεών και κώδικα με στόχο τη δημιουργία καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων και εφαρμογών. Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά και μπορείτε να δείτε τους νικητές εδώ: http://hackathons.hackcyprus.com/2015/

Στρατηγικοί συνεργάτες του φετινού Hack{Cyprus} ήταν το European Young Innovator’s Forum (eyif) το οποίο έχει εντάξει το hackathon 2015 στο Youth Innovation Week καθώς και το Major League Hacking, η μεγαλύτερη πλατφόρμα φοιτητικών hackathons παγκοσμίως!


Δες: Η κουλτούρα του hack {Cyprus}

 

H Red Bull για ακόμη μία φορά έδωσε σε όλους φτερά και απίστευτη ενέργεια για όλο το τριήμερο ενώ για πρώτη φορά φέτος υποστηρικτές ήταν η Wargaming και η Fileminders. Με την παρουσία της φέτος τίμησε και η Bloomberg, βραβεύοντας την καλύτερη ιδέα.

Την προσπάθεια του Hack{Cyprus} να βάλει την Κύπρο στον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη στηρίζουν επί σειρά ετών η JPP Marketing, η Cocoon Creations καθώς και η Pixelactions.

Χορηγός επικοινωνίας για το 2015 ήταν το Student Life, το μεγαλύτερο φοιτητικό πόρταλ στην Κύπρο!

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Hack{Cyprus} καθώς και πως μπορείς να γίνει μέλος της μεγάλης οικογένειας του Cypriot Enterprise Link μπες εδώ: http://projectcel.com/

 

Δες επίσης: Hack {Cyprus} Hackathon: Δες τι έγινε τις προηγούμενες χρονιές!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending