fbpx

Πώς φαίνεται ότι ένας άντρας (σε) φλερτάρει;

Το ανδρικό φλερτ διαφέρει αρκετά από το γυναικείο. Για την ακρίβεια, το γυναικείο είναι φλερτ και το ανδρικό είναι… κάτι άλλο. Κατηγορία από μόνο του.

Πάντως, πέρα από το φλερτ, τα γλυκά και τα παγωτά, πόσες άλλες απολαύσεις μας έχουν απομείνει;

Πώς καταλαβαίνεις όμως εάν σε θέλει κάποιος, αν σε κάνει κέφι;

1
Το κάνει ξεκάθαρα.

Ξεκινάμε από αυτήν την κατηγορία γιατί δεν υπάρχει και τόσο και αν σου συμβεί, δεν θέλουμε να πάθεις εγκεφαλικό από την έκπληξη. Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτή τη ζωή. Σε εντοπίζει στο πλήθος ή σε γνωρίζει σε κοινή παρέα. Σε πλησιάζει κανονικά, σου κάνει κάποιο κομπλιμέντο, ζητάει το τηλέφωνό σου και βγαίνετε. Αυτό δεν λέει κάτι για την πορεία της σχέσης, αλλά εκτίμησε το γεγονός ότι σου χάρισε αυτή την εμπειρία.

2
Σε κοιτάει, σε κοιτάει, σε κοιτάει.

Μέχρι να αλληθωρίσει. Μέχρι να πάθει καταρράκτη. Εντάξει, το κοίταγμα είναι πάντα το πρώτο βήμα και στέλνονται υπόγεια μηνύματα. Είναι πάρα πολύ καλό αν δεν μείνει μόνο εκεί. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Πολλοί φοβούνται τη χυλόπιτα και αρκούνται στο να σε κοιτάνε μέχρι να κάνεις εσύ την επόμενη κίνηση. Αν είστε και οι δύο ντροπαλοί, έχουμε πρόβλημα.

3
Σε αγγίζει.

Είναι μάλλον το πιο ξεκάθαρο μήνυμα που μπορεί να σου δώσει ένας άντρας. Εάν ψάχνει αφορμή για να σου χαϊδέψει την πλάτη, να σου τρίψει το πρόσωπο, να σου τσιμπήσει τη μύτη, τότε μάλλον σε ποθεί. Ή θέλει να… σκουπίσει κάπου τα χέρια του. Εάν σου αρέσει κι εσένα, μην τον αποθαρρύνεις. Απλά θέσε τα όριά σου για να καταλάβει μέχρι πού πρεπει να σε αγγίζει. Κάποια πράγματα τα κάνουμε μετά από καιρό!

4
Σου τη λέει συνέχεια.

Πατροπαράδοτο φλερτ που έχει τις ρίζες του στο δημοτικό και για κάποιους λειτουργεί ακόμα. Εν τω μεταξύ, κάποιοι πιστεύουν πως αυτό θεωρείται φλερτ και κανείς δεν παρεξηγείται πια, εάν ο άλλος πει «δεν βλέπεσαι». Μπορεί και να είναι το καλύτερο κομπλιμέντο που θα ακούσεις. Επειδή δεν μπορεί να σου πετάξει χώμα, όπως θα σου έκανε στο σχολείο, αρκείται στο να σε υποτιμά και να σε κοροϊδεύει. Το δέχεσαι για λίγο και κάνεις πως διασκεδάζουμε με αυτό.

5
Σε αγνοεί.

Κάποιοι πιστεύουν ότι με το να φλερτάρουν άλλες μπροστά σου, θεωρούν ότι θα τους ερωτευτείς και θα λιώνεις για πάρτη τους. Ο καθένας όπως προτιμά. Το πρόβλημα αρχίζει όταν τον αγνοείς κι εσύ και γενικά δεν έχετε καμία επαφή. Η τέλεια σχέση.

6
Αν σε ρωτάει τι ζώδιο είσαι.

Η μάστιγα των ανδρών που ασχολείται με τα ζώδια ζει ανάμεσά μας και δεν πειράζει. Κι αυτούς μάνα τους έκανε. Αν σε ρωτήσει, κατά πάσα πιθανότητα θα googlάρει το πόσο και αν ταιριάζετε και πόσο καλή μητέρα θα είσαι.

7
Σου στέλνει μηνύματα στο Facebook.

Έχουν γραφτεί τόμοι για τον έρωτα στα social media. Τα likes δεν είναι ενδεικτικά του πώς νιώθει κάποιος για εσένα. Αλλά το messenger έχει αντικαταστήσει το κινητό και δυστυχώς έχουμε καταιγισμό των emoticons και του thumbs up. Ας ελπίσουμε ότι θα σου λάχει κάποιος που δεν λατρεύει τα αποσιωπητικά και κυρίως, δεν είναι ανορθόγραφος.

Έζησες κάτι από τα πιο πάνω πρόσφατα;

 

Δες επίσης: 7 σημάδια πως ένας άντρας φλερτάρει σίγουρα μία κοπέλα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending