fbpx

“Αθκιασερός” φοιτητής το καλοτζαίρι: Γυναικείο Version!!

Θυμάστε τον αθκιασερό φοιτητή το καλοτζαίρι-αντρικό Version;

Ε τωρά ήρτε η στιγμή να δείτε τζιαι τι κάμει μια αθκιασερή φοιτήτρια!

 

1
Ξυπνά συνήθως γύρω στις 11:30,  για να μεν φάει ούλλο το πρωινό της ημέρας, όπως λαλεί!

(Έσσιει τζιαι κάτι άλλες βέβαια που ππέφτουν σε λήθαργο… ονόματα δεν λέμε, σπίτια δεν κλείνουμε!) Τέλος πάντων… Ξυπνά τζιαι η πρώτη της έννοια είναι να πιάσει το κινητό στα σιέρκα της, να δει αν την εγύρεψε κανένας. Αφού τσιακάρει για αναπάντητες και μηνύματα, στη συνέχεια ανοίει το Wifi να τσιακάρει το facebook, το instagram, το snapchat… Ε άτε αν ασχολείται τζιαι με τα πουλλούθκια, να τσιακάρει τζιαι το twitter.

2
Μετά από μισή ώρα ποσκόλιο μες το κρεβάτι με το κινητό, αποφασίζει να σηκωστεί.

Πάει στο καθρέφτη, θωρεί την φάτσα της, σύρνει τζιαι ένα «ίνταλος είμαι έτσι;» τζιαι ξεκινά πλένει δόντια τζιαι πρόσωπο! (Μεταξύ μας τωρά… εν τζιαι σάζεις!)

Ώσπου να φέρει τα μίλλια της τζιαι να σκεφτεί τι εν να κάμει σήμερα, ψάχνει μες τα ντουλάπια τι έσσιει για να κάμει πρωινό. Αν έν τυχερή τζιαι υπάρχουν φρέσκα φρούτα, αποφασίζει να φάει γιαούρτι με βρώμη και  φρούτα με μέλι. Μετά αρκέφκει να τρώει.

3
Ώπα ώπα….. περίμενε, γράψε λάθος! Photo – Instagram.

Πρώτα πρέπει να το φκάλει φωτογραφία να το βάλει στο instagram με μια μάτσα hash-tags πουκάτω:

#musli #fruits #honey #yogurt #goodmorningpeople #lovemylife #lovethewayilive #tagforlikes #10likes #20likes #instalike #instaphoto #photooftheday #insta_eprises_mas !!!…..  (Eννοείται ότι κάτι τέτοια, κάμω τα τζιαι ‘γω!)

Μετά τις φώτο,  χλαπακιάζει το πρωινό της τζιαι πιάνει τις κολλητές της, να τις ρωτήσει τι εν να κάμουν σήμερα.

5

Αν δεν μεσολαβήσει να κάμουν τίποτε, για την ώρα αποφασίζει να κάμει ΤΑΧΑ μου «δουλειές του σπιθκιού». Μεν φανταστείς τζιαι πολλά.. Κανένα σφουγγάρισμα,  απλά για να μεν μουρμουρά η μάνα της: «εν τζιαι τανάς μου τίποτε»!

Την υπόλοιπη ώρα εν να ποσκολιέται με το τηλέφωνο τζιαι το computer, γιατί εν έσσιει κάτι να κάμει. Το μεσημέρι θα φάει κανονικά το φαΐ της τζιαι θα πάει για κανένα υπνούι, γιατί εν πυρά. Ως γνωστό εν αντέχει η Κυπραία την πυρά.  (Ναι καλά! ‘Αμαν εν για ηλιοθεραπεία να σου πω εγώ ίνταλος αντέχεις!

Δες: “Ό,τι κινείται εκτελείται”! Πε μου τα λλίο!

4
Όταν ξυπνήσει, απόγευμα πλέον, αποφασίζει να πιάσει καμιά φίλη της να παν γυμναστήριο.

Όχι μόνο για γυμναστική αλλά τζιαι για…. κοινωνικό σχόλιο. Μετά σειρά έσσιει, να κινητοποιήσει φώτο στους διαδικτυακούς της φίλους με τους κοιλιακούς που έχτισε!  Για όσες βέβαια διαθέτουν ΚΑΙ οπίσθια, η  belfie κάνει πάταγο τελευταία!

5
Μετά το γυμναστήριο, έρκεται έσσω κάμμει μπάνιο τζιαι πιάνει ούλλη την παρέα να την κουρτίσει να παν για κανένα καφεδάκι.

Κουβένταν εθέλαν οι άλλες! Μετά από minimum ανάμιση ώρα σάσμα, μαζεύκουνται σε ένα σπίτι τζιαι φεύκουν ούλλες μαζί. Στο δρόμο.. Εν αφήνουν περαστικό για περαστικό στην ησυχία του. Πρέπει να ανοίξουν το παράθυρο τζιαι να γίνουν ρεζίλι απαραίτητα!

6
Όταν φτάσουν στον προορισμό τους, βρίσκουν καμπόσους γνωστούς αρκέφκουν «Αγάπη…», «Βaby..» με αγκαλίτσες, φιλάκια ποτζεί – ποδά.

Στην πολλή την ώρα αν δεν έβρουν κάτι interesting να ασχοληθούν τζιαι να κάμουν χάζι,  αποφασίζουν να παν σπίτι τους (αφού βέβαια τις έμαθε ούλλο το καφέ, που τα χάχανα εννοείται..) τζιαι κανονίζουν την επομένη να κάμουν τίποτε το πρωί ούλλες μαζί. «Λαλείτε να πάμε θάλασσα αύριο το πρωί;;»

 

Επί της ευκαιρίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονιούς, που όχι μόνο αντέχουν την όλη κατάσταση, αλλά είναι και οι μεγάλοι σπόνσορες όλων αυτών!

Δες επίσης: “Αθκιασερός” φοιτητής το καλοτζαίρι: Αντρική version!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending