fbpx

Instagram: Πώς μπορείς να αυξήσεις τους followers σου;

«Καλημέρα. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα. Σήμερα το πρωί μόλις άνοιξα τα μάτια μου έλεγξα τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram, αφού είναι η πρώτη μου έννοια μόλις ξυπνήσω, και παρατήρησα πως οι Followers μου μειώθηκαν αντί να αυξηθούν. Πραγματικά δεν ξέρω τον λόγο. Τι πρέπει να κάνω για να τους αυξήσω;» μου είπε ένας φίλος πρόσφατα!

Στη μετα-Facebook εποχή (αφού το Facebook πλέον θεωρείται ξεπερασμένο) το Instagram μπήκε για τα καλά στις ζωές μας, ρίζωσε, έγινε εθισμός και μανία! Είναι απλά στη μόδα!

Χρησιμοποιείται από διάσημους τραγουδιστές, πολιτικούς, ηθοποιούς, γυμναστές, γιατρούς, φτωχούς, πλούσιους… Γενικά από όλους! Πώς μπορείτε να αυξήσετε τους Followers σας εύκολα χωρίς να χρεωθείτε ή να κουραστείτε ιδιαίτερα;

Σας προτείνουμε 4 βήματα για να αυξήσετε γρήγορα
κι αποτελεσματικά τους Followers σας στις επόμενες μέρες.

 

1
Περισσότερα hashtags = Περισσότεροι followers!

Και εμένα «μου τη δίνει» να βλέπω στις φωτογραφίες όσων ακολουθώ στο Instagram αμέτρητα hashtags. Το βρίσκω κουραστικό και τρομερά βαρετό, αλλά έρευνες έδειξαν πως οι φωτογραφίες που έχουν πολλά hashtags κερδίζουν περισσότερες καρδούλες (= likes) στο Instagram σε αντίθεση με αυτές που έχουν 1, 2 ή 3 hashtags! Σε σχετική έρευνα, ο ιδανικός αριθμός για hashtags είναι 7.

Στόχος σας λοιπόν από εδώ και πέρα, να προσέξετε τα hashtags που χρησιμοποιείτε στις φωτογραφίες στο Instagram και να είστε πρωτότυποι σε αυτά! Μην το παρακάνετε όμως ε;

2
«Τραβήξτε» ξεχωριστές selfies!

Μην ανεβάζετε κάθε πρωί selfie από το κρεβάτι σας ή με το κουστούμι της δουλειάς πριν αναχωρήσετε από το σπίτι! Προσπαθήστε να «τραβάτε» μοναδικές selfies με χρώματα, με όμορφα background, στον ήλιο, στη σκιά, με διαφορετικά χρώματα. Ο κόσμος έχει βαρεθεί τις ίδιες πόζες στις selfies!

 

3
Πόσες φωτογραφίες ανέβασες σήμερα;

Ο αριθμός των φωτογραφιών που ανεβάζεις καθημερινά παίζει καθοριστικό ρόλο στο αν θα κρατήσεις τους Followers σου ή όχι και στο αν θα αποκτήσεις περισσότερους ή όχι!Σύμφωνα με τη διάσημη ερευνήτρια Saeideh Bakshi, με το να ανεβάζει κανείς καθημερινά πολλές φωτογραφίες, δεν θα καταφέρει να αυξήσει ούτε τα likes του, αλλά ούτε και τους Followers του.

Ο ιδανικός αριθμός για posts στο Instagram είναι 1-2 την ημέρα!Δείτε το από μια άλλη οπτική γωνία. Εάν ανεβάζετε 1 φωτογραφία την ημέρα, οι «οπαδοί» σας θα την περιμένουν πώς και πώς!

4
Προσπαθήστε να είστε όσο πιο δημιουργικοί μπορείτε!

Επιλέξτε τα κατάλληλα filters για τις φωτογραφίες σας! Η εφαρμογή προσφέρει εξαιρετικά tools:

  • Adjust (περικοπή και ίσιωμα)
  • Brightness (φωτεινότητα)
  • Contrast (αντίθεση)
  • Warmth
  • Saturation (κορεσμός)
  • Highlights (φωτεινότητα στα φωτεινά σημεία)
  • Shadows (σκιές)
  • Vignette
  • Sharpen (ευκρίνεια)

 

Αξιοποιείστε τα λοιπόν!

Δες επίσης: 10 εγγυημένοι τρόποι για περισσότερα Likes σε Instagram και Facebook!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending