fbpx

5 λόγοι για να επιλέξεις να εργάζεσαι από το σπίτι στο μέλλον!

Όσο όμορφη και περιπετειώδης κι αν είναι η ζωή μας, υπάρχουν και αυτές οι δυσκολίες και τα εμπόδια που μας χαλούν το όλο σκηνικό. Υπάρχει κανείς που να αρέσκεται στο να ξυπνάει πολύ νωρίς για να πάει δουλειά; Ή μήπως κανείς που να είναι ενθουσιασμένος με την κίνηση στους δρόμους τα πρωινά ή να θέλει να δουλεύει 8-9 ώρες συνεχόμενες;

Η εργασία είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην ποιότητα ζωής μας. Ποιος λοιπόν θα έλεγε όχι αν του πρότειναν να εργάζεται από το σπίτι;

 

Το να δουλεύει κανείς από το σπίτι έχει και τα θετικά του!

 

Δεν ξυπνάς πολύ νωρίς για να είσαι στην ώρα σου στη δουλειά.

1906bca382c423f171cc3808248cd2ed

Με το να εργάζεσαι από το σπίτι, μπορείς να απολαμβάνεις περισσότερο ύπνο. Δεν σε αναγκάζει κανείς να ξυπνήσεις 1-2 ώρες πριν την δουλειά σου, να γλιτώσεις την κίνηση στους δρόμους, ή για να προλάβεις να ετοιμαστείς, να φας πρωινό ή να κάνεις μπάνιο. Αντιθέτως, μπορείς να ελέγξεις εσύ την ώρα που θα ξυπνήσεις.

 

2. Ευελιξία στο ωράριο σου.

images (6)

Δουλεύεις κανονικά όσες ώρες προβλέπεται, αλλά μπορείς να ελέγξεις εσύ το ρυθμό ανάλογα με τη διάθεση και την όρεξή σου. Κανείς δεν γουστάρει να δουλεύει ασταμάτητα για 8-9 ώρες.

 

3. Λιγότερες ενοχλήσεις από τρίτους.

download (9)

Στο σπίτι δεν θα σε ενοχλεί ούτε θα σε διακόπτει κανείς. Ούτε συνάδελφος, ούτε διευθυντής. Δεν θα έχεις άσκοπα meetings, έτσι θα είσαι πιο συγκεντρωμένος και αποτελεσματικός στην εργασία σου.

 

4. Καλύτερη διατροφή, συνεπώς καλύτερη υγεία.

download (10)

Τέρμα πλέον με τα sandwich στην δουλειά. Κανονικά γεύματα, πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό τα οποία επιλέγεις εσύ ο ίδιος να μαγειρέψεις. Μην ξεχνάς πως τα home-made είναι καλύτερα από τα junk food. Μειώνεις και τα έξοδα σου, αφού αν δεν δούλευες σπίτι θα χρειαζόσουν καθημερινά ένα χρηματικό ποσό για τα γεύματά σου και τους καφέδες σου στην δουλειά, αλλά και στο διάλειμμά σου.

 

5. Άμεση πρόσβαση/επαφή με την οικογένεια σου.

tilergasia-ergasia-apo-to-spiti

Θα τους έχεις όλους κοντά σου, έτσι δεν θα ανησυχείς για τίποτα! Θα νιώθεις εντελώς ασφαλής.

 

Σίγουρα, η εργασία από το σπίτι δεν έχει μόνο θετικές επιπτώσεις, αλλά και αρνητικές. Όμως τα πιο πάνω 5 πλεονεκτήματα νομίζω πως κάνουν την εργασία στο σπίτι πιο δελεαστική και ενδιαφέρουσα.

 

Δες επίσης: Το δράμα του μηνιαίου μισθού σαν φοιτητής/τρια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending