fbpx

8 πράγματα που ίσως ξέχασες να κάνεις αυτό το καλοκαίρι!

Η ωραιότερη εποχή του χρόνου έφτασε και εσύ πρέπει να το εκμεταλλευτείς όσο δεν πάει!

 

 
Μην αφήσεις να περάσει και αυτό το καλοκαίρι, χωρίς να κάνεις τα must πράγματα που κάνουν όλοι οι cool! 
 
 
1. Πήγαινε σε ένα ωραίο νησί 
 
mykonosisland
 
Αν δεν πας τώρα, πότε; Βρες φίλους ή σύντροφο (ότι πρέπει) και πάρε, όχι τα βουνά, αλλά τα νησιά.
 
 
2. Απόλαυσε την καλοκαιρινή ραστώνη
 Lady_relaxing_on_the_beach.229225349_std
 
Που σημαίνει απόλυτη χαλάρωση… Όσο και να δουλεύεις, να διαβάζεις ή να μην μπορείς τελοσπάντων να πας σε κάποιον καλοκαιρινό προορισμό, μπορείς να βρεις την ηρεμία, ακόμα και στο μπαλκόνι σου, ξαπλωμένη σε μια αιώρα ή σε μια κοντινή παραλία. Δεν έχει σημασία το μέρος, σημασία έχει να είσαι εσύ ήρεμος/η.
 
 
3. Αδυνάτισε
i-amp-039-m-getting-fat-i-think_o_2162191
 
Η πιο μεγάλη ώρα, είναι τώρα! Το καλοκαίρι, εκτός του ότι ψιλοεπιβάλλεται γιατί θέλεις να έχεις ένα ωραίο σώμα στην παραλία- ενδείκνυται για δίαιτα, γιατί γενικά, τρώμε λιγότερο. Όταν είναι ζεστός ο καιρός, ο οργανισμός μας δεν έχει την ανάγκη πρόσληψης περισσότερων θερμίδων και επίσης, το καλοκαίρι πίνουμε περισσότερο νερό, τρώμε περισσότερα φρούτα και λαχανικά και κινούμαστε πιο πολύ.
 
 
4. Φόρεσε αέρινα ρούχα clothes-to-carry-at-beach-maxi-dress
 
Πώς γίνεται τα καλοκαιρινά ρούχα να είναι πάντα ομορφότερα από τα χειμωνιάτικα; Μακριά αέρινα φορέματα, μπλούζες, πολύχρωμα μαγιό, τρελιάρικες σαγιονάρες, λουλουδιαστές πλατφόρμες και πολλά κοσμήματα!
 
 
 
 
5. Άνοιξε έναν τόνο τα μαλλιά σου
 90s-hair-styles-11
 
Αν είσαι γυναίκα, και σκέφτεσαι να ανοίξεις τα μαλλιά σου, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να το κάνεις! Οι περισσότεροι κομμωτές προτείνουν ένα τόνο πιο ανοιχτά τα μαλλιά σου το καλοκαίρι, γιατί θα δείχνεις πιο καλοκαιρινή και γλυκιά! Και το χειμώνα πάλι, επιστρέφεις στο αρχικό σου χρώμα…

 

6. Βρες χρόνο για τους/τις φίλους/ες σου
 bigstock-Group-of-friends-jumping-at-a-53281324
 
Μπορεί όλο το χειμώνα να μην βρήκες χρόνο να διαθέσεις στους αγαπημένους σου ανθρώπους και ειδικά στους/στις κολλητούς/ές σου, αλλά το καλοκαίρι επιβάλλεται να το κάνεις. Είτε θα πάτε διακοπές, είτε θα περνάτε ΣΚ μαζί σε κάποιο κοκτειλάδικο, όπως και να χει, το καλοκαίρι πάντα σε φέρνει πιο κοντά με τους φίλους σου!
 
 
7. Φλέρταρε summer flirt
 
Αν όχι τώρα, πότε; Το καλοκαίρι βγαίνεις πιο πολύ, γνωρίζεις περισσότερους ανθρώπους και η ερωτική διάθεσή σου ανεβαίνει στο φουλ. Το φλερτ αποτελεί μέρος αυτής της εποχής, κι εσύ, γιατί να μην το εκμεταλλευτείς;
 
 
8. Κάνε μια ανακαίνιση dancing-home-alone
 
Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για ανακαίνιση, μετακόμιση, βαψίματα κτλ., γιατί βοηθάει ο καιρός και έχουμε περισσότερο χρόνο. Φτιάξε το μπαλκόνι σου λοιπόν, βάψε το δωμάτιό σου ή κάνε μια μικρή ανακαίνιση!
 
Πηγή: cosmopolitan.philenews.com
 
 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending