fbpx

Η πραγματική μαγεία των καλοκαιρινών διακοπών!

Είναι κιόλας Αύγουστος, ο Ιούνιος και ο Ιούλιος πέρασαν σαν αστραπή! Τσακ-μπαμ. « Άμαν περνάς καλά γιε μου, ο καιρός πετά!» μας λέγανε πάντα οι παππούδες μας. Και σίγουρα είχαν απόλυτο δίκαιο! Μιας και το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του, και αρχίσαμε να μελαγχολούμε που θα επιστρέψουμε πίσω στα διαβάσματα, καλό θα ήταν να σκεφτούμε γιατί μας αρέσει πραγματικά το καλοκαίρι στην Κύπρο.

imagesCARLCF2W cae3234b633abdd6e75ca4f5bcd38418

 

1. Καθόλου άγχος – μόνο θετική ατμόσφαιρα και όρεξη για διασκέδαση

spongebob-reading-gif

  Το καλοκαίρι είμαστε όλοι πιο χαλαροί και ξεκούραστοι, χωρίς άγχος και κυρίως χωρίς πρόγραμμα. Έτσι βγάζουμε προς τα έξω τον καλό μας εαυτό. Είμαστε γεμάτοι όρεξη, ζωντάνια και πάθος για διασκέδαση, για ατελείωτα βράδια με φιλαράκια, για νέες γνωριμίες, νέα μέρη, νέες εμπειρίες. Αλλάζουμε τελείως παραστάσεις και ξεφεύγουμε από τα μαθήματα, τις ενδιάμεσες εξετάσεις, τις εργασίες και γενικά όλες τις υποχρεώσεις του φοιτητή.

 

2. Εξωτικές παραλίες λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι μας

bg

Ζούμε σε έναν μικρό παράδεισο. Η Κύπρος έχει μερικές από τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης. Μπορούμε να είμαστε τουρίστες στον ίδιο μας τον τόπο. Να απολαμβάνουμε την αμμουδιά, τον ήχο του κύματος και την πανσέληνο τα βράδια, αράζοντας στις αγαπημένες μας παραλίες. Το Fig Tree Bay στον Πρωταρά σε κάνει να αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι στις όμορφες παραλίες των πιο εξωτικών νησιών της Ελλάδας. Το Nissi Beach στη Αγία Νάπα, θυμίζει κάτι από Miami Beach στην Florida. Όπως κι αν το δούμε, έχουμε μια τεράστια επιλογή από παραλίες, για να απολαύσουμε τα μπάνια μας κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών.

kalokairini-diathesi-me-polli-mousiki-kai-surf-sto-k44 download (2)

3. Αμέτρητα καλοκαιρινά τραγούδια

Capture

Μια ποικιλία τραγουδιών με θέμα το καλοκαίρι είναι διαθέσιμη για κάθε γούστο. Τα τραγούδια μας ξυπνούν αξέχαστες αναμνήσεις και ανεβάζουν τη διάθεση μας στο ζενίθ! Μερικά τραγούδια ειναι : «καλοκαιρινές διακοπές για πάντα», «καλοκαιρινά ραντεβού» και «το καλοκαίρι μου».

 

4. Καλοκαιρινά φρούτα

konstantina2

Οι νοστιμότερες μυρωδιές και γεύσεις βρίσκονται στα καλοκαιρινά φρούτα. Στο καρπούζι, στα κεράσια, στα βερίκοκα και στα ροδάκινα.

 

 

5. Αυγουστιάτικο φεγγάρι

minas-avgoustos

Ό,τι πιο μαγικό, να απολαμβάνεις το φεγγάρι και τα αστέρια, αγκαλιάζοντας την αγαπημένη σου και πίνοντας κρασάκι σε μια παραλία ακούγοντας τον ήχο της θάλασσας. Ή ακόμα καλύτερα, να ζεις την εμπειρία του αυγουστιάτικου φεγγαριού, κατασκηνώνοντας με τα φιλαράκια σου στα βουνά, πίνοντας μπύρες και τραγουδώντας με την συνοδεία μιας κιθάρας.

           7a68a1abf5c12ac0e5b2cc007b3dffeb summer-nights-bonfire

Κάθε καλοκαίρι άλλωστε έχει την δική του ιστορία. Με τα μικρά και απλά «συστατικά», όμορφες και ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές ευτυχίας και ευχαρίστησης.   Μακριά από οποιαδήποτε μορφή άγχους, στις εξωτικές παραλίες της χώρας μας, με τα διασκεδαστικά και γεμάτα αναμνήσεις καλοκαιρινά τραγούδια, με άφθονα δροσιστικά φρούτα στην διατροφή μας και πάντα με μια μπύρα στο χέρι, να θαυμάζουμε το Αυγουστιάτικο φεγγάρι.

 

Δες επίσης: 8 πράγματα που ίσως ξέχασες να κάνεις αυτό το καλοκαίρι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending