fbpx

Καλοκαιρινό πάρτυ του Πανεπιστημίου του Middlesex

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καλοκαιρινό πάρτι του πανεπιστημίου του Middlesex, την Τετάρτη 22 Ιουλίου στο Galu Seaside για τους φοιτητές, τους νέους φοιτητές αλλά και για τους απόφοιτους του πανεπιστημίου.

Η Μαρκέλλα Χαραλάμπους, Regional Manager του πανεπιστημίου υποδέχτηκε τους καλεσμένους μαζί με την ομάδα της Global Εducational Services, επίσημου αντιπρόσωπου του πανεπιστημίου στην Κύπρο.

Φοιτητές, νέοι φοιτητές και απόφοιτοι του πανεπιστημίου συναντηθούν όλοι μαζί και με θέα τη θάλασσα έπαιξαν και διασκέδασαν με διάφορα παιχνίδια όπως τράβηγμα του σχοινιού, limbo, σχοινομπερδέματα και πολλά άλλα. Την διοργάνωση των παιχνιδιών ανάλαβε το πρακτορείο Models One.

Την μουσική επένδυση της βραδιάς ανέλαβε ο Dj DINO K που ξεσήκωσε με τις μουσικές του επιλογές τους παρευρισκόμενους. Μαζί του και η μουσικός παραγωγός Κάλια Ελευθερίου που ήταν και η παρουσιάστρια της εκδήλωσης.

Οι παρευρισκόμενοι απολαύσαν δροσερά ποτά από το μπαρ και πεντανόστιμα finger food παρέα με μουσικά ακούσματα που ανέβαζαν τη διάθεση!!!

Όλοι έφυγαν με μία τσάντα του πανεπιστημίου γεμάτη με αναμνηστικά δώρα.

Φωτογραφικό Υλικό:

middlesex 1

middlesex 2

middlesex 3

middlesex 4

middlesex 5

middlesex 6

middlesex 7

middlesex 8

middlesex 9

middlesex 10

middlesex 11

middlesex 12

middlesex 13

middlesex 14

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending