fbpx

Πότε καταλαβαίνεις ότι είσαι μεθυσμένος ή “λιγάκι” ζαλισμένος από το ποτό;

‘Επειτα από μια συζήτηση που είχα πρόσφατα με την φιλενάδα μου, τέθηκε το πιο πάνω ερώτημα. Καθώς είναι καλοκαιράκι, οι εξόδοι μας αυξάνονται, μαζί και το ποτό. Στις ζεστές νύχτες, όταν αποφασίζουμε να βγούμε έξω και να το κάψουμε με τους φίλους μας, ένα ποτό είναι αναγκαίο, ίσως δυο, και τρία και τέσσερα, και πάει λέγοντας.

Φτάνουμε όμως σε ένα σημείο κατά τη διάρκεις της νύχτας, που χαλαρώνουμε και γινόμαστε πιο ευχάριστοι (για να μην πω χαζοχαρούμενοι). Ρωτώντας τον παρέα μας αν μέθυσε ή αν απλά ζαλίστηκε λίγο, ποτέ δεν παίρνουμε ακριβής απάντηση.

  • Εάν είναι μεθυσμένος εννοείτε πως δεν θα το παραδεχτεί.
  • Εάν δεν έχει φτάσει στο σημείο της μέθυς, αλλά στο σημείο της ζάλης, ξέρουμε ότι είναι καθ’ οδόν.

Ας πάρουμε τα στάδια ένα-ένα:

 

1
Νηφάλιος:

Είσαι κυριευμένος από άτσαλινη θέληση αλλά σου λείπει το χιούμορ. Είσαι αρκετά βοηθητικός με το καθάρισμα του σπιτιού, με το να βρίσκεις χαμένα CD και να πηγαινοφέρνεις τους φίλους σου σπίτια τους. Ένα ποτό είναι σίγουρα απαραίτητο, για να χαλαρώσεις από το άγχος και την καθημερινή ρουτίνα.

2
Ζαλισμένος:

Τα συνήθεις συμπτώματα είναι κοκκινωπό πρόσωπο, ηλίθιο χαμόγελο, δυνατή φωνή και μια ολοφάνερη αγάπη για την ανθρωπότητα. Ο πάσχοντας είναι εξαιρετικά βαθυστόχαστος, έξυπνος και διορατικός, αλλά χαχανίζει όλη την ώρα.

 

3
Μεθυσμένος:

Το θύμα πάσχει από ακουστική, ομιλιτική και ορατική βλάβη με μια τεράστια όρεξη για φαΐ. Θα **** ο,τιδήποτε κινείται. Πιστεύει πως είναι ακαταμάχητα όμορφος/η και γοητευτικός/η, παρόλο που τραυλίζει.

4
Παραλυμένος:

Ανίκητος, αλλά ανίκανος. Πάσχει από έλλειψη ισορροπίας, συνεργασίας, και sex appeal. Διατεθειμένος να κοιμηθεί παντού. Μουρμουρά ασυλλόγιστα, με έλλειψη των περισσότερων σωματικών ικανοτήτων του.

Λοιπόν εσείς τι πιστεύετε; Ποια από αυτά τα στάδια αποκαλούνται μέθη ή ζαλάδα; Έχετε φτάσει ποτέ στο τελευταίο στάδιο ή έχετε φτάσει και σε χειρότερα;

Ανεξαρτήτως της ποσότητας του αλκοόλ που καταναλώνουμε, σίγουρα περνάμε πολύ καλά όταν είμαστε με καλή παρέα, αλλά πρέπει να έχουμε πάντα υπόψην μας ότι κάποιος θα είναι σε θέση να μας πάρει σπίτι με ασφάλεια. Κι εννοείται, ποτέ δεν πίνουμε όταν πρέπει να οδηγήσουμε 🙂

 

Δες επίσης: 11 πράγματα που κάνει κάποιος μόνο όταν είναι μεθυσμένος!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending