fbpx

ΠΛΗΡΕΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!

Το πανεπιστήμιο του Newcastle, μέλος του Ομίλου Russell, ανακοίνωσε πως προσφέρει πλήρεις Υποτροφίες για όσους φοιτητές εγγραφούν στο πρόγραμμα MSc International Business Management στην νέα του πανεπιστημιούπολη στο Λονδίνο για τον Σεπτέμβριο 2015.

Η υποτροφία θα δοθεί σε όλους τους φοιτητές βάση ακαδημαϊκών προσόντων για το βαθμό, και οι οποίοι επιβεβαιώνουν τη θέση τους μέχρι το Σάββατο 22 Αύγ., 2015.

Αυτό είναι μια φανταστική ευκαιρία για τους σπουδαστές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια επιχειρηματική σχετίζονται με μεταπτυχιακό από μια υψηλή κατάταξη Russell Ομάδα Πανεπιστημίου στην οικονομική περιοχή του Λονδίνου.

Σχετικά με το Newcastle University του Λονδίνου

Το Newcastle University του Λονδίνου προσφέρει μια σειρά προπτυχιακών και μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών που να αντανακλούν τις δυνάμεις του τριπλού-διαπιστευμένο Newcastle University Business School παραδίδεται σε ένα από τα σημαντικότερα οικονομικά κέντρα του κόσμου.

Το σύγχρονο, ειδικά κατασκευασμένα πανεπιστημιούπολη θα λάβετε την πρώτη ομάδα του φοιτητές το Σεπτέμβριο του 2015 και βρίσκεται δίπλα στο σταθμό Liverpool Street στη Ζώνη 1, τοποθετώντας το στην άκρη της οικονομικής περιοχής του Λονδίνου.

Σχετικά με την Διοίκηση MSc International Business

Το μάθημα αυτό ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη διεθνοποίηση των επιχειρήσεων και της διαχείρισης πρακτική. Γιορτάζει την ποικιλομορφία της ζωής και της εργασίας σε όλους τους πολιτισμούς. Οι μαθητές θα επικεντρωθεί στις δεξιότητες, ικανότητες και γνώσεις που απαιτούνται για εργασία στο σημερινό παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Οι μαθητές θα καλύπτουν βασικούς τομείς της διαχείρισης συμπεριλαμβανομένης της στρατηγικής, μάρκετινγκ, τη διαχείριση των οργανισμών και τη διαχείριση των ανθρώπων εκτός από την εφαρμογή των δεξιοτήτων στην επίλυση προβλημάτων, τη λήψη αποφάσεων, την κριτική σκέψη και ανάλυση.

Οι μαθητές θα επωφεληθούν επίσης από διαλέξεις από κορυφαίους ακαδημαϊκούς και masterclasses από επαγγελματίες του κλάδου.

Προϋποθέσεις Εισόδου:

Οι υποψήφιοι για το MSc International Business Management που απαιτείται να έχει ένα ελάχιστο Upper Second Class Honours Degree, ή διεθνείς ισοδύναμό

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending