Το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus διοργανώνει Μέρα Γνωριμίας

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus διοργανώνει Mέρα Γνωριμίας, την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου, από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην Πύλα, Λάρνακα.

Σκοπός είναι η γνωριμία και ενημέρωση των υποψήφιων φοιτητών/τριών και των οικογενειών τους για τα προγράμματα σπουδών και τη μοναδική Βρετανική Πανεπιστημιακή εμπειρία που προσφέρεται στην Κύπρo. Μέσα από παρουσιάσεις, θα μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος, να ενημερωθεί για θέματα που σχετίζονται με τη φοίτηση (ακαδημαϊκά θέματα, θέματα σταδιοδρομίας, στέγασης, υποτροφιών, οικονομικών διευκολύνσεων, φοιτητικής ζωής κ.ά.).

Το έμπειρο Ακαδημαϊκό προσωπικό και οι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus θα είναι διαθέσιμοι για οποιεσδήποτε απορίες. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξάγονται ξεναγήσεις στους χώρους του Πανεπιστημίου, όπως στα κτήρια, στις αίθουσες διδασκαλίας και στις φοιτητικές εστίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μέρα γνωριμίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.uclancyprus.ac.cy ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο admissions@uclancyprus.ac.cy ή στο τηλέφωνο 24694004/5.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending