fbpx

Τα 4 μυστικά για να φεύγεις από το σπίτι σου πάντα στην ώρα σου!

Δεν καταφέρνεις ποτέ να φύγεις στην ώρα σου από το σπίτι για να πας στο γραφείο; Υπάρχουν άνθρωποι που τα καταφέρνουν πάντα. Κάτι διαφορετικό θα κάνουν από ‘σένα..

 

Ποια είναι αυτά που μπορούν να σου γλυτώσουν χρόνο;

 

1. Συμμάζεψε λίγο πριν πέσεις για ύπνο το βράδυ 

messy room

Μπορεί να μην σε ενοχλεί η σκόνη στο πάτωμα, αλλά το να ψάχνεις να βρεις μέσα σε ένα κουβάρι ρούχα μια κάλτσα ή να πρέπει να πλύνεις για να έχεις μια καθαρή κούπα να πιεις τον καφέ σου, σίγουρα είναι δραστηριότητες που θα σε βγάλουν εκτός χρόνου. Δεν χρειάζεται να σκουπίσεις να σφουγγαρίσεις πριν πέσεις για ύπνο. Πλύνε απλά τα πιάτα και τακτοποίησε τα ρούχα σου για να μην χάνεις χρόνο το επόμενο πρωί. 

 

2. Κάνε ό,τι σκέψη πρέπει να κάνεις το προηγούμενο βράδυ

woman choosing clothes
woman choosing clothes

Εκείνοι που φεύγουν στην ώρα τους από το σπίτι έχουν σκεφτεί απο το βράδθ τι θα φορέσουν την επόμενη μέρα, τι θα φάνε για πρωινό αλλά και τι θα πάρουν μαζί τους για μεσημεριανό. Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει και εσένα να μπεις σε μια τάξη και να αρχίσεις να φεύγεις στην ώρα σου. 

 

3. Να έχεις ό,τι χρειάζεσαι δίπλα στην εξώπορτα

Interior-side-of-front-door

Δεν χρειάζεται πρωί-πρωί να ψάχνεις για τσάντα, πορτοφόλι, κινητό και κλειδιά. Όλα αυτά πρέπει να είναι οργανωμένα και έτοιμα στην είσοδο του σπιτιού, έτσι ώστε να τα πάρεις λίγο πριν φύγεις

 

4. Ξύπνα 10 λεπτά νωρίτερα

Wake-Up-Move-5-Minute-Energising-Warmup

Δεν μπορείς να φύγεις από το σπίτι στην ώρα σου; Ξύπνα 10 λεπτά νωρίτερα. Σκέψου ότι η ώρα που πρέπει να φεύγεις είναι 10 λεπτά νωρίτερα από ότι πραγματικά φεύγεις, έτσι ώστε να βιάζεσαι λίγο παραπάνω. Έτσι, ακόμα και αν περάσει λίγο η ώρα και πάλι θα έχεις φύγει στην ώρα σου

Πηγή: faysbook.gr

Δες επίσης: 5 tips για να είσαι πάντα on-time!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending